Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Om Annehlie

tjäna pengar
Vill du tjäna pengar på sociala medier och blogg då ska du blogga på bloggportalen blogbiz.se

Här vill jag presentera mig själv lite närmare.

Vem är jag förutom hon som lägger tarokortsläggningar varje vecka. Dessutom som många bloggläsare har valt att följa mig i vid det här laget. Jag är en gift kvinna i sina bästa år skulle jag vilja påstå. För det är först nu som min personliga utveckling verkligen tagit fart. Dessutom så är det nu jag gör det jag själv vill och önskar. Dessutom inte det andra vill eller önskar eller tycker att jag borde göra. Vill du även ha ekologisk kaffe

Mina två barn och hur du tjänar pengar på sociala medier

Jag har två underbara barn Robin och Caroline. Dessutom har jag även fått den vackra gåvan att bli både mormor och farmor. Dessutom som jag samtidigt känner mig som en relativt ung mormor och farmor i sina bästa år. Vill du också blir rik genom dina sociala medier?

Medial och tjäna pengar på mina sociala medier

Jag har alltid varit medial. Nu när jag blickar tillbaka i mitt liv så inser jag att jag alltid har jobbat med min mediala sida på något vis. Det är först för ett antal år sedan som jag valde att utveckla den mer ordentligt. Och jisses vilken fart det tog. Det var som att energierna bara väntat på att jag skulle få ändan ur vagnen och allt hände med blixtens fart. Det tog ett tag innan jag egentligen fattade vad jag satt igång inom mig själv.  Nu har jag förstått att det är det här som jag varit menad att arbeta med hela tiden. Tjäna pengar är superenkelt genom mina sociala medier som blogg och bloggportalen blogbiz.se

Distriktsköterska och hur jag tjänar en hacka på mina sociala medier och min blogg.

Till vardags arbetar jag som Distriktssköterska på ett BVC. Ett mycket roligt och intressant jobb. Där är jag bara Annelie. Arbetar jag inte alls medialt. Tvärtom. På jobbet arbetar jag styrt men ändå med ett stort mått av frihet att ta egna beslut för att hjälpa familjerna.  Framför allt så arbetar jag vetenskapligt i min yrkesroll där. 

Vetenskapligt sätt att tjäna pengar på sociala medier

Det finns en del som undrar över hur jag ser på det mediala vetenskapligt sett. Jag brukar då förklara det som att den religiösa biten inte heller har någon fast förankring i något. Vi vet med 100% säkerhet. Det är något vi läst om och många känner av upplevelser.  Att finnas nära en gud exempelvis. Det är precis så det är med det mediala också. Finns mycket att läsa om det spirituella och vi är många som upplever kärleken till anhöriga och andra kontakter på andra sidan. Dessutom delar andevärlden upplevelser med dig som du i din tur kan lämna vidare till personen som meddelandet berör. Men mer om detta kommer jag att beskriva i en specifik flik om just detta. Parallellt med min grundläggande yrkesroll så driver jag då denna hobbyverksamhet på min fritid.

Skyttens tecken och hur min blogg blev blev stor och jag tjänade pengar.

Tillbaka till vem är jag? Jag är en kvinna född i skyttens tecken och jag älskar astrologi. Det är också därför som ni i mina blogginlägg hittar mycket astrologiskt blandat med det mediala. Och jag har massor av framtidsplaner men skulle jag presentera alla de här så skulle den här beskrivningen bli milslång så jag väljer att hålla er på halster och berättar mer under vägen istället.

Mycket på gång då jag försörjer mig på sociala medier och bloggen

Jag har alltid en massa saker på gång samtidigt, så även nu. Det är dock något som jag får jobba lite extra med. Att finna lugn och ro mitt i allt kaos så att säga. Jag har dragit på mig en hypertyreos (giftstuma) för ca 1 år sen som jag nu medicinerar mot. Det är extremt viktigt att jag försöker att undvika att utsätta mig för långvarig stress. Ja ni hör ju själva hur dåligt det klingar med min personlighet. Men jag jobbar verkligen intensivt med den biten parallellt också ska ni veta. Jag tror faktiskt att det är vi människor som är super energiska, som strävar efter perfektion i det vi gör, som äger en kreativ sida av oss själva att hela tiden sträva framåt. Det är vi som blir medium. Rätta mig gärna om jag har fel men det är min sanna övertygelse. Jag ser ofta samma mönster i min mediala vänkrets.

Läsa mer om mig

Just nu går jag en medial utbildning som är 2 år lång. Vill ni veta mer om den så kan ni läsa under fliken “medial  vägledning”.

Jag arbetar redan med tarotkorten där jag är utbildad och klar. Mer om detta hittar ni under fliken “tarotkort.”

Kropp och knopp

Jag är också en människa som tycker det är viktigt att sköta om sin knopp och kropp. Min knopp ger jag dagliga meditationer och ibland lite healing. Jag går även på YinYoga en dag i veckan där både kropp och själ får sin dos. (dock inte nu i Covid tider) Min kropp försöker jag också att sköta om med träning och bra kostvanor. Det går väl sisådär emellanåt ska jag ärligt säga. Just nu i Covid 19 tiderna är det svårare att hålla i. Normalt sett så går jag på ett gym här i Nora där jag framför allt utövar spinning. Jag älskar spinning och jag älskar att ta ut mig till maxgräns där. Jag går också på andra pass som har en mer styrketränande effekt. Men som sagt var. Just nu är det stiltje på det mesta.

Kosten

Kosten är det svåraste att hantera. Jag har alltid ett grundtänk och vardagarna går bäst, helgerna betydligt sämre. Men nu har en ny produkt kommit in i mitt liv i form av kaffe. Den har haft makalös effekt på mitt mående. Men mer om detta kommer jag att berätta mer om längre fram. Är ni nyfikna redan nu så är ni välkomna att maila mig på

annehlie.medium@gmail.com.

För att synas på bloggen vänligen kontakta annehlieerkisson@blogbiz.se

Men mitt grundtänk ligger kvar, det vill jag verkligen förtydliga. Regelbunden motion och ett grundtänk gällande kosten, åtminstone i vardagen, känns viktigt för just mig i alla fall. Din kropp och knopp mår bäst av det både fysiskt och psykiskt. Kan man sen förbättra utgångsläget med hjälp av kaffe. “Bring it on to me!” vill jag bara säga då.

Ja det var väl åtminstone litegrand om just mig. Välkommen att följa mig  och lära känna mig mer här ute på min blogg.

Kramar Annehlie

Till startsidan