Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tarotkort

Hej fina du!

Om du har klickat in dig här så misstänker jag att du blivit nyfiken på att bli vägledd av mig med hjälp av tarotkorten. Här kommer lite olika förslag i lite olika prisklasser.

     

Här kommer jag att meddela när tider finns att boka och när de är fullbokade.

Nu är  September månad fullbokad. Jag meddelar här på sidan när tider för Oktober månad finns att boka. Först till kvarn.

 

# ÅRSLÄGGNING

Årsläggningarna är en av mina stora läggningar som jag gör.

Årsläggningarna görs 12 månader framåt. Läggningen görs med hjälp av två olika tarotkortlekar och läggs som en stjärna månad för månad. Årsläggningen rymmer även hjälpkort i form av kärlek, hälsa, arbete och ekonomi. Jag tar också hjälp av änglakort, budskapskort och andra orakelkort utöver dessa kort för kärlek, hälsa, arbete och ekonomi. Årsläggningen fokuserar inte på någon speciell fråga utan ger istället vägledning i alla fyra kategorierna. Den ger mer en helhetsbild av det kommande året. Om du har specifika frågor i något område  som du önskar vägledning i så rekommenderar jag istället den stora läggningen.

OBS: Läggningen är lite mer avancerad och mer tidskrävande och görs enbart via mailsvar och skickas som en ljudfil som du som kund kan spara ner och lyssna på närhelst du önskar. Ljudfilen är ca 60 minuter lång (ibland något längre) men förberedelsetiden är ca 30 minuter lång så den faktiska tiden är 90 minuter. Därav det högre priset. Men detta är en mycket populär läggning som ger svar på många frågor.

Pris: 600 kr

 

# Stor Läggning

Denna läggning är  lägges med hjälp av tarotkort samt ett flertal änglakort och orakelkort. Skillnaden på denna variant och årsläggningen är att här väljer du ett ämne (se kategorierna nedanför) eller en specifik fråga som du undrar över. Utöver  grundfrågan så har du möjlighet att välja ytterligare 1-2 frågor om du önskar men det är huvudfrågan som den stora läggningen bygger på så tänk noga efter vilken kategori eller fråga som är viktigast för dig. Om du inte har någon specifik fråga eller kategori som du önskar så kan du välja kategorin allmänt och då kommer det att komma vägledning i det som änglar och universum anser att du behöver mest lärdom av.

Denna vägledning sträcker sig 6-12  månader framåt men minns vad jag sa. Tarotkorten ger vägledningen men det är du som tar besluten. Här sker en djupdykning i dina personliga energier  som tar stor kraft och energi av mig. I gengäld så får du verkligen den ultimata vägledningen av änglavärld och universum via mig. Den här läggningen är mycket populär. Jag skulle nog vilja säga att den är min populäraste variant trots att den prismässigt är en av de dyraste. Du får vägledningen skickad till dig via mail som en ljudfil som du kan spara ner och lyssna på närhelst du önskar. Ljudfilen är ca 60min lång beroende på hur mycket information universum och änglavärld har att bjuda på.

Jag vägleder i:

KÄRLEK

ARBETE

EKONOMI

HÄLSA

ALLMÄNT

 

Pris: 500 kr 

 

# Liten läggning

Den här läggningen är en av mina enklare och billigare läggningar.  Om du har en specifik fråga som du vill att korten berättar lite mer om och där vägledningen ryms inom 30 minuters spannet så kan denna variant vara något för dig. Den här varianten är det flera som väljer om det är första gången ni testar mig som vägledare i tarotkorten eller ni som inte anser er ha råd med en stor läggning. Tar ca 30 minuter att kanalisera. Vägledningen blir snabbare och enklare men ändå tydlig. Skickas till dig som en ljudfil till din mail som du kan spara ner och lyssna på närhelst du önskar.

Pris: 250 kr

 

Vägledning över telefonen

Det finns även möjlighet att boka tid för vägledning med telefonkontakt om man önskar det.

Skicka en förfrågan till min mail som är 

annehlie.medium@gmail.com

Då kommer vi i så fall överens om en dag och tid som passar oss båda.

Vid vägledning via telefonen så gäller detta.

45 minuter= 375 kr

60 minuter =500 kr

Om du väljer vägledning via telefonen så behöver du inte uppge din fråga i mailet eller val av läggning i förfrågningen om du inte vill. Tiden styr priset i telefonkontakten.

 

Jag kontaktar dig via mail snarast. Vi kommer överens om en dag då läggningen eller telefonkontakten sker. Efter överenskommelse och när jag emottagit ditt Swish så gör jag läggningen. Tiderna är begränsade då jag endast har det här som min hobbyverksamhet. 

Tack för att just DU väljer just MIG som din mediala kanal.

Annehlie

 

Till startsidan