Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tarotkort

Hej fina du!

Om du har klickat in dig här så misstänker jag att du blivit nyfiken på att bli vägledd av mig med hjälp av tarotkorten. Här kommer lite olika förslag i lite olika prisklasser.

PS: Mina tider för tarotläggningar är nu fullbokade året ut. Men varmt välkomna tillbaka i Januari 2022 då årsläggningarna kommer att ha förtur under Januari och Februari 2022.  Hälsningar Annehlie.

 

# ÅRSLÄGGNING

Årsläggningarna är en av mina stora läggningar som jag gör.

Årsläggningarna görs 12 månader framåt. Läggningen görs med hjälp av två olika tarotkortlekar och sammanlagt 24 kort. Jag tar också hjälp av änglakort, budskapskort och andra orakelkort utöver dessa kort för kärlek, hälsa, arbete och ekonomi. Årsläggningen fokuserar inte på någon speciell fråga utan ger istället vägledning i alla fyra kategorierna. Den ger mer en helhetsbild av det kommande året. Om du har specifika frågor i något område  som du önskar vägledning i så rekommenderar jag istället den stora läggningen.

OBS: Läggningen görs enbart via mailsvar och skickas som en ljudfil som du som kund kan spara ner och lyssna på närhelst du önskar. Ljudfilen är ca 60 minuter lång.

Pris: 400 kr

 

# Stor Läggning

Denna läggning är stor och tidskrävande och lägges med hjälp av 24 tarotkort samt ett flertal änglakort och orakelkort. Skillnaden på denna variant och årsläggningen är att här väljer du ett ämne eller en specifik fråga som du undrar över. Utöver den grundfrågan så har du möjlighet att välja ytterligare 1-2 frågor om du önskar. Denna vägledning sträcker sig 6-12  månader framåt men minns vad jag sa. Tarotkorten ger vägledningen men det är du som tar besluten. Här sker en djupdykning i dina personliga energier  som tar stor kraft och energi av mig. I gengäld så får du verkligen den ultimata vägledningen av änglavärld och universum via mig. Den här läggningen är mycket populär. Jag skulle nog vilja säga att den är min populäraste variant trots att den prismässigt är en av de dyraste. Du får vägledningen skickad till dig via mail som en ljudfil som du kan spara ner och lyssna på närhelst du önskar. Ljudfilen är ca 60min lång beroende på hur mycket information universum och änglavärld har att bjuda på.

Jag vägleder i:

KÄRLEK

ARBETE

EKONOMI

HÄLSA

ALLMÄNT

 

Pris: 400 kr 

 

# 3 månaders läggningen

Den här läggningen är en av mina enklare och billigare läggningar och den sträcker sig 3 månader framåt. Den lägges med hjälp av 10 tarotkort (3 kort för varje månad) samt ett hjälpkort som jag brukar kalla det. Om det är något specifikt tema (Kärlek, arbete, ekonomi eller hälsa) som du vill att korten berättar lite mer om så kan du uppge det i beställningen. Den här varianten är det flera som väljer om det är första gången ni testar mig som medium eller ni som inte anser er ha råd med en stor läggning. Tar ca 30 minuter att kanalisera. Skickas till dig som en ljudfil till din mail som du kan spara ner och lyssna på närhelst du önskar.

Pris: 200 kr

 

 

# Liten läggning. 1 fråga

Här väljer du fritt vilken fråga du önskar svar på. Här brukar jag oftast använda mig av det keltiska korset när jag kanaliserar vägledningen.(10 kort samt ett hjälpkort) Då varianten är en av de enklare varianterna, det vill säga att jag inte djupdyker i dina frågor på samma sätt som jag exempelvis gör i de stora läggningarna så kanaliserar jag snabbt och effektivt. Här brukar även änglar och universum ge snabba och enkla svar. Även de vet när vi har kort om tid och förstår vad effektivitet står för. Denna läggning tar ca 20 minuter att kanalisera. Skickas till dig som en ljudfil till din mail som du kan spara ner och lyssna på närhelst du önskar.

Pris: 150 kr

 

# Budget varianten/ min supersnabba

Välj en fråga och du får ett lika snabbt och enkelt svar. Kanske du står i ett vägval. Vad vet jag. Men som alltid så är det du som tar beslutet på egen hand. Om du sen följer rådet eller inte är upp till dig. Du får svaret per mail skriftligt.

Pris: 50 kr

 

Det finns även möjlighet att boka tid för vägledning över telefon istället för via mail och i normala fall när det inte är covid19 tider såklart även på plats men just nu och en tid framåt så är det mail och telefon som gäller som alternativ.

Skicka en förfrågan till min mail som är 

annehlie.medium@gmail.com

Ange där vilken läggning du önskar och om det är någon specifik fråga du önskar svar på. Ange också om du önskar mail eller telefonläggning.

Vid vägledning via telefonen så gäller detta.

30 minuter = 200 kr

45 minuter= 300 kr

60 minuter =400 kr

Om du väljer vägledning via telefonen så behöver du inte uppge din fråga i mailet eller val av läggning i förfrågningen om du inte vill. Tiden styr priset i telefonkontakten.

 

Jag kontaktar dig via mail snarast. Vi kommer överens om en dag då läggningen eller telefonkontakten sker. Efter överenskommelse och när jag emottagit ditt Swish så gör jag läggningen. Tiderna är begränsade då jag endast har det här som min hobbyverksamhet. Men om det blir lång väntetid så är ni välkomna att sätta upp er på min väntelista. Detta kommer jag att erbjuda i sådana fall.

Tack för att just DU väljer just MIG som din mediala kanal.

Annehlie

 

Till startsidan