Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mediala Demonstrationer/Gruppseanser

Jag har under min utbildningstid till ett Spiritualistiskt medium blivit hembjuden till flera personer som samlat ihop ett gäng vänner till mediala demonstrationer, även kallad gruppseans. Dessa stunder har alltid blivit lyckade och fyllda av kärlek och vackra budskap. Det blir någon slags festlig stämning och spänning naturligtvis när gruppseanserna sker på det här viset och mer intimt i en mindre grupp så att säga.

Om någon större grupp av något slag som har tillgång till lokal där man kan vistas så är även det ett alternativ och så fort gruppen är större än 11 personer så sjunker även kostnaden per person.

Hur går då en gruppseans till?

En gruppseans är inte lika detaljerad som en privatsittning för det första. Under en privatsittning kommer en eller flera andekontakter in under samma sittning för att ge budskap åt en och samma person under 40 minuter.

Under en gruppseans kommer det in en andekontakt i taget och presenterar sig snabbt och ger korta och konkreta budskap till någon i gruppen och även om andevärlden är givmild och försöker att fördela sina kontakter till så många som möjligt så får inte alla i gruppen kontakt medan vissa i gruppen  till och med kan få fler än en kontakt.

Jag kommer att starta gruppseansen med en kort presentation av mig själv och därefter  kommer jag att under 90 minuter  ta kontakt med släkt och vänner som tillhör er på något sätt och som gått över till andra sidan. Jag kommer att beskriva en andekontakt i taget och försöka vända mig till den av er som andekontakten tillhör. När andekontakten hamnat hos rätt person så kommer andekontakten att få ge ett eller flera budskap.

Jag vill inte att ni ger mig några ledtrådar under själva seansen då jag måste koncentrera mig på vad andekontakten vill säga till mig, vill visa mig och framför allt vilket budskap hen vill ge dig. Andekontakten förmedlar sig till mig via mina sinnen såsom känslor, bilder, röster men även lukt och smak.

Efter seansen kan vi självklart mingla runt en stund. En liten fikastund efteråt brukar uppskattas och får i så fall ligga på värden/värdinnan för gruppseansen att ordna med. Värden/värdinnan får då gruppseansen kostnadsfritt. De flesta brukar hur som helst uppskatta att få prata  om det som just skett efteråt. Att få kontakt med nära och kära från andra sidan rör upp många känslor och det kan vara skönt att få dela sina känslor om upplevelsen efteråt.

Kom ihåg att vi är alla människor ansvariga över våra val i livet. Andevärlden kan ge råd och tips till dig men det är upp till dig om du vill ta till dig dem eller inte.

Om ni är intresserad av en gruppseans med mig så mailar ni mig en förfrågan på annehlie.medium@gmail.com

Tillsammans kommer vi överens om en dag som passar. Då jag arbetar på annat arbete vardagar så passar oftast en fredag, lördag eller söndag bäst för mig. Då gruppseanser kräver lite mer planering än en vanlig sittning så är jag tacksam för lite framförhållning  och jag har endast plats för max 1 gruppseans/ månad. Jag bor i närheten av Örebro men kan självklart tänka mig att resa en bit. Skicka ett mail till mig så får vi se om vi kan lösa det helt enkelt.

Pris

8-10 personer 150 kr/person exkl. bensinkostnader

11 personer och fler 100kr/person exkl bensinkostnader

Hälsningar Annehlie

 

Till startsidan