Medial vägledning.

Här kommer jag att meddela när tider finns att boka och när de är fullbokade.

PS: På grund av min sjukskrivning efter en operation har jag inte kunnat ta emot några kunder men nu är jag på gång igen och den 8 Maj är jag åter igen i arbete. Jag har en liten kö nu som troget väntat på att jag ska bli frisk men sen är det fritt fram att boka in sig till mig igen som vanligt. Varm kram Annehlie

Här nedanför ser ni mer information om mina sittningar och priser. Jag kommer att behålla specialpriser på just sittningar ett tag till. Pris för ca 40 minuter (inklusive ljudfil som skickas till din mail) är 300 kr . Passa på! Sittningarna sker än så länge per telefon då mitt kontor inte står riktigt färdigt ännu. 

PS: Vill börja med att tacka alla fina träningsklienter som jag  haft under min träningstid. I mars 2022 blev jag ett diplomerat spiritualistiskt medium och stor del av min framgång har skett genom hjälp av er. Tackar allihopa ödmjukast för all hjälp/ Hälsningar Annehlie

Hej fina du! 

Och välkommen till min sida om mediala sittningar.

Jag vill börja med att berätta att jag nu är ett utbildat spiritualistiskt medium efter 2 1/2 års utbildning hos Maria Therese på Mithera Development Spiritualistiska Center  Jag är redan utbildad vägledare i tarotkortens mediala värld men att bli ett utbildat spiritualistiskt medium kräver mer än så kan jag säga.

Det har jag verkligen förstått nu efter det här första tuffa året som varit. Den här utbildningen som jag gått är 2 år lång (den blev 2 1/2 år för mig på grund av pandemin) och avslutades med en uppsats om en av de spiritualistiska principerna samt en storseans för en större publik våren 2022.   Tro mig, jag förstår nu varför man behöver 2 år på sig att lära sig att bli ett bra medium och jag är fruktansvärt ödmjuk inför andevärlden och inser att det krävs tid och tålamod för att få den uppskattning som man förtjänar av andevärlden. Det krävs träning, träning och åter träning. OCH en bra och ödmjuk lärare OCH fina, härliga kurskamrater som ger och tar i en härlig blandning.

Jag vill börja med att berätta om vad en medial sittning är. Som ett spiritualistiskt blivande medium tar jag kontakt med en eller flera anhöriga till dig som gått över till andra sidan och lämnar budskap från dem. Våra nära och kära som har gått över till andra sidan har inte glömt oss. De vet mycket väl vart vi befinner oss just nu och vart vi är på väg. Det har jag själv blivit varse om fler än en gång dessutom.

En privatsittning bör vara både en bevisande och upplyftande upplevelse och som blivande medium förmedlar jag bara positiva budskap. Här används inga tarotkort eller andra hjälpmedel. Här försöker jag att ge dig bevis på mänskliga själens överlevnad efter döden.

En del undrar om det är skrämmande. Absolut inte. De som vill kommunicera med dig från andevärlden är allt som oftast människor som du på något sätt kände och som brydde sig om dig när de levde på jorden. Varför skulle du vara rädd för de? Andevärlden är enligt naturlagarna bundna till att kommunicera i termer av sanning och kärlek. Alltså så kommer de inte att berätta något som skulle oroa dig eller göra dig arg.

Kan andevärlden berätta om din framtid undrar du. Nej, din framtid existerar inte än och andevärlden kan omöjligt veta vilka avtagsvägar du bestämmer dig för att vika av på efter den planerade vägen så att säga. Men eftersom andevärlden inte tyngs av fysiskt sinne och materiella influenser så kan de ibland ha ett vidare och mer långsiktigt perspektiv av det troliga utfallet av dina handlingar. Därför kan de försöka att göra dig uppmärksam på dessa troliga utfall innan de händer. Precis som i all annan vägledning, det är du som bestämmer hur din framtid ska se ut men med god vägledning så kan den bli verklighet.

Ska jag tänka på personen eller personerna som jag vill ha kontakt med? Det är en ganska vanlig fråga och jag skulle nog vilja säga att det nästan är oundvikligt att vi inte tänker på någon speciell alls när vi går till ett medium. Så det kan du göra om du vill men det finns absolut ingen garanti för att en speciell individ kommer igenom. Kom ihåg att vi är helt beroende av andevärldens önskningar för att kommunicera eller inte. Vi kan inte “kalla på dem”. Det är de som bestämmer om de vill kommunicera eller inte. Vissa andekontakter kanske inte ens har förmågan ännu att ta sig igenom. Precis som vi medium måste träna på vår sak så kan andevärlden behöva träna först för att lyckas.  

Ha ett öppet sinne. Försök att inte begränsa dina tankar till en eller två personer. Kommunikationen kan i stort sett komma från vem som helst som du känt (ibland till och med från personer som gått bort innan du föddes). Jag som blivande medium kan heller inte styra över vilka andekontakter som kommer eller vad andekontakten vill tala om. Jag är bara en naturlig länk mellan deras värld och vår värld.

Men jag kan säga att många gånger blir det mycket skratt för de har absolut inte tappat sin humor bara för att de gått över till andra sidan. Det kan också hända att du blir känslomässigt berörd av den andekontakt som kommer igenom.

Jag tar inte emot klienter under 18 år och jag förmedlar inga sjukdomar eller olyckor. Och självklart har jag tystnadsplikt.

Hör av er till mig genom att maila mig på

annehlie.medium@gmail.com

eller så skickar ni ett sms till min mobil  0702672845

Efter sittningen kommer ni att få en ljudfil på sittningen skickad till er mail som ni kan lyssna på i efterhand.  Jag vill absolut inte veta någonting om dig i förväg. Ett förnamn och ett telefon nummer tillsammans med ett meddelande räcker mer än väl.

PS: Jag utför även gruppseanser eller mediala demonstrationer som de också kallas för. Om ni har en lokal som vi kan vara i eller om ni önskar bjuda hem mig till er så går det bra. Ni bör då vara en grupp på minst 8 personer.

Värden eller värdinnan för gruppseansen brukar bjuda på fika efter sittningen och som tack för det så får värden/värdinnan gruppseansen kostnadsfri.

Jag kommer även att ta ut bensinkostnad som delas upp på antal anmälda i gruppen. Jag bor strax utan för Örebro. Känner ni er osäkra på om ni bor för långt ifrån mig? Maila mig så kan vi komma överens.

8-10 personer 150 kr/person exkl. bensinkostnader

11 personer och fler 100kr/person exkl bensinkostnader

(mer information om hur en gruppseans går till hittar ni under fliken gruppseans/medial demonstration.)

Ha det gott!

Annehlie