Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Medial vägledning.

JUST NU SÖKER JAG EFTER TRÄNINGSKLIENTER FÖR KONTAKT MED ANDRA SIDAN.

DETTA ÄR SJÄLVKLART KOSTNADSFRITT. Kungahuset

PS: Tack alla fina träningsklienter som jag hittills haft under min träningstid. Ni som har kontaktat mig och står på kö här under hösten kommer att få en tid under hösten men nu är jag fullbokad året ut men varmt välkomna åter igen i Januari för då behöver jag nya personer att träna på. I mars 2022 blir jag ett diplomerat medium./ Hälsningar Annehlie

Hej fina du!

Och välkommen till min sida om mediala sittningar.

Jag vill börja med att berätta att jag är under utbildning hos Maria Therese på Mithera Development Spiritualistiska Center när det gäller att bli ett certifierat medium. Jag är redan utbildad vägledare i tarotkortens mediala värld men att bli ett utbildat medium kräver mer än så kan jag säga.

Det har jag verkligen förstått nu efter det här första tuffa året som gått. Den här utbildningen som jag går nu är 2 år lång och kommer för övrigt  att avslutas med en uppsats om en av de spiritualistiska principerna samt en storseans för en större publik hösten 2021. Tro mig, jag förstår nu varför man behöver 2 år på sig att lära sig att bli ett bra medium och jag är fruktansvärt ödmjuk inför andevärlden och inser att det krävs tid och tålamod för att få den uppskattning som man förtjänar av andevärlden. Det krävs träning, träning och åter träning. OCH en bra och ödmjuk lärare OCH fina, härliga kurskamrater som ger och tar i en härlig blandning.

Jag vill börja med att berätta om vad en medial sittning är. Som ett spiritualistiskt blivande medium tar jag kontakt med en eller flera anhöriga till dig som gått över till andra sidan och lämnar budskap från dem. Våra nära och kära som har gått över till andra sidan har inte glömt oss. De vet mycket väl vart vi befinner oss just nu och vart vi är på väg. Det har jag själv blivit varse om fler än en gång dessutom.

En privatsittning bör vara både en bevisande och upplyftande upplevelse och som blivande medium förmedlar jag bara positiva budskap. Här används inga tarotkort eller andra hjälpmedel. Här försöker jag att ge dig bevis på mänskliga själens överlevnad efter döden.

En del undrar om det är skrämmande. Absolut inte. De som vill kommunicera med dig från andevärlden är allt som oftast människor som du på något sätt kände och som brydde sig om dig när de levde på jorden. Varför skulle du vara rädd för de? Andevärlden är enligt naturlagarna bundna till att kommunicera i termer av sanning och kärlek. Alltså så kommer de inte att berätta något som skulle oroa dig eller göra dig arg.

Kan andevärlden berätta om din framtid undrar du. Nej, din framtid existerar inte än och andevärlden kan omöjligt veta vilka avtagsvägar du bestämmer dig för att vika av på efter den planerade vägen så att säga. Men eftersom andevärlden inte tyngs av fysiskt sinne och materiella influenser så kan de ibland ha ett vidare och mer långsiktigt perspektiv av det troliga utfallet av dina handlingar. Därför kan de försöka att göra dig uppmärksam på dessa troliga utfall innan de händer.

Ska jag tänka på personen eller personerna som jag vill ha kontakt med? Det är en ganska vanlig fråga och jag skulle nog vilja säga att det nästan är oundvikligt att vi inte tänker på någon speciell alls när vi går till ett medium. Så det kan du göra om du vill men det finns absolut ingen garanti för att en speciell individ kommer igenom. Kom ihåg att vi är helt beroende av andevärldens önskningar för att kommunicera eller inte. Vi kan inte “kalla på dem”. Det är de som bestämmer om de vill kommunicera eller inte. Att koncentrera sig på eller önska att en specifik individ ska komma igenom är inte att rekommendera. Det kan begränsa förmågan för dem andekontakter som faktiskt är där för att prata med dig.

Ha ett öppet sinne. Försök att inte begränsa dina tankar till en eller två personer. Kommunikationen kan i stort sett komma från vem som helst som du känt (ibland till och med från personer som gått bort innan du föddes). Jag som blivande medium kan heller inte styra över vilka andekontakter som kommer eller vad andekontakten vill tala om. Jag är bara en naturlig länk mellan deras värld och vår värld.

Men jag kan säga att många gånger blir det mycket skratt för de har absolut inte tappat sin humor bara för att de gått över till andra sidan. Det kan också hända att du blir känslomässigt berörd av den andekontakt som kommer igenom.

Jag tar inte emot klienter under 18 år och jag förmedlar inga sjukdomar eller olyckor. Och självklart har jag tystnadsplikt.

Som jag redan har sagt så är jag under utbildning fram till nästa höst och under den perioden så behöver jag MÅNGA träningsklienter. MÅNGA!  Det är ni som en dag kommer att göra mig till ett duktigt och säkert medium. Jag vill passa på att tacka alla fina klienter som jag redan haft under detta år som har varit och jag har några privatsittningar på plats bokade redan på andra sidan året om nu den här Covid 19 pandemin tillåter det vill säga.

Under min utbildnings period så är alla sittningar, oavsett om de är på plats eller i telefonen helt  kostnadsfria. Jag önskar gärna kontakt med människor som jag inte känner så väl att träna på men naturligtvis är även ni andra välkomna att höra av er. Så ni som känner er nyfikna på kontakt med era nära och kära på andra sidan och som samtidigt vill hjälpa mig att träna på att bli ett duktigt medium. Hör av er till mig genom att maila mig på

annehlie.medium@gmail.com

eller så skickar ni ett sms till min mobil  0702672845

Efter sittningen kommer ni att få en ljudfil på sittningen skickad till er mail som ni kan lyssna på i efterhand och med den följer även ett feedback formulär där du ska svara på frågorna om din upplevelse och sen skicka till min lärare Maria Therese. Jag vill absolut inte veta någonting om dig i förväg. Ett förnamn och ett telefon nummer tillsammans med ett meddelande räcker mer än väl.

Mina tider är begränsade till 2 klienter i veckan eftersom jag dels gör det här på min fritid och dels så har jag kunder i tarotläggningar också som jag också bedriver som hobbyverksamhet på min fritid. Fritiden ska räcka till mycket saker.

Men först till kvarn som man brukar säga.

Tack alla fina träningsklienter. Både ni som jag redan fått äran att träna på och ni som blir mina kommande träningsklienter.

Ha det gott!

Annehlie

 

 

 

Till startsidan