Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Feedback från kunder

Denna rubrik är helt nyinsatt från år 2021 så. Kunder kommer att ha möjlighet att skriva en kommentar till mig på mailen som jag sen kan lägga in här under denna rubrik. Det är dock helt frivilligt att lämna feedback och det är också viktigt att skilja på feedback till mig privat och feedback här ute till allmänheten. All feedback som lägges ut här ska vara godkänt från kunden först.

Denna sida började jag använda mig av men eftersom kunden själv inte kan skriva i formuläret så upplevde jag den inte bra. Men jag är på gång att starta en kompletterande företags sida kopplad till facebook där ni som kund kommer att kunna gå in och skriva feedback.

FEDBACK FRÅN KUNDER

“Åh tack finaste! Känslan jag har över att 2021 kommer bli ett fantastisk år bekräftar du verkligen . Som jag längtar att ta mig an detta år! Jag och min sambo har precis valt att separera och med den här läggning så känns det trots allt att det är det rätta beslutet. Även om det känns sorgligt. Jag kommer garanterat höra av mig till dig igen, för denna läggning kändes så rätt för mig . Tusen och åter tusen tack!

Du får givetvis använda detta som feedback på din blogg.
Med tacksamma hälsningar Linda ️”
Till startsidan