Okategoriserade

Visdomens ord för vecka 34

TACKSAMHETSÖVNINGAR

Hej mina kära vänner och bloggföljare!

 

Denna vecka ska jag försöka att ge er en liten kort inblick hur jag har förändrat mina tankar, mina känslor och mitt liv faktiskt kort sagt. Jag är fortfarande på väg framåt, ja det är man väl alltid, vägen tar ju liksom aldrig slut, men nu är jag VERKLIGEN på väg FRAMÅT och det är en stor skillnad mot tidigare. Jag lever i nuet och i framtiden, inte i dåtiden. Jag hakar inte på negativa tankar längre, jag stannar inte kvar i negativa diskussioner och ältar de, jag släpper de och går vidare istället och byter bort det negativa jag nyss upplevt mot något positivt istället. Jag har sållat bland negativa relationer och behållt de positiva relationerna och jag har även fått ett inflöde av nya positiva relationer på detta sätt. Men framför allt så ser jag på saker och ting ur ett annat perspektiv och jag uppskattar mig själv, är snäll mot mig själv och i och med det så har både självkänsla och självförtroende stärkts enormt och wow vilket inflöde som plötsligt kommit till mig när jag började att förändra mina tankar och känslor kring saker och ting.

Om feedback

Jag har som ett exempel nu på sista tiden sett att det cirkulerat mycket “krav” på vissa andliga gruppsidor om att klienterna ska lämna feedback. Jag har inga såna krav. Jag tänker att de personer som kommer till mig har ett syfte med det och kanske inte ens vill berätta att de sökt upp ett medium eller en vägledare. Precis som man kanske inte vill berätta att man gått till en kurator eller en psykolog. Jag får ofta personliga återkopplingar och återkommande kunder. Det är naturligtvis något som jag är väldigt tacksam över men det är ingenting som jag gör någon stor grej av. Jag behåller den positiva känslan inom mig helt enkelt. När feedbacken kommer från klientens hjärta så stärker det inte bara mitt självförtroende (som kommer från andra personers uppskattning. Det har ni lärt er nu i förra veckans visdomsinlägg) men det stärker också min självkänsla när jag säger till mig själv att jag är fantastisk på det jag gör och när jag säger det till mig själv och verkligen menar det också så landar den känslan i mitt undermedvetna. Jag vibrerar ut positivitet och får ännu mer positivitet tillbaka. På detta sätt har fler och fler idag upptäckt mina färdigheter som medium och som vägledare vilket jag är oerhört tacksam över. Så med denna lilla korta klausul vill jag bara förtydliga varför jag aldrig tigger om feedback.

Men idag ska jag berätta för er om hur jag utövar TACKSAMHET.

 

Jag har ju tidigare berättat för er att jag i våras drabbades av en ansiktsförlamning efter en operation av en cysta på min ena spottkörtel. Jag kan nog faktiskt säga att jag tänkte mig frisk . Jag gick en webbaserad utbildning som heter www.inre framgang.com

Den kostade “i mina ögon” mycket pengar men jag kände att jag behövde en stor dos av positiva vibbar och den här gången kastade jag mig in i utbildningen utan att tänka tanken “har jag råd”. Jag var sjukskriven under flera månader och hade inte gott om pengar vid den tidpunkten men det tänkte jag inte på. Med skräckblandad förtjusning så tackade jag ja till Anna och hennes fantastiska utbildning och där kom vändpunkten i mitt liv. Jag gick den för att få in positivitet i mitt tillfrisknande men fick en helt ny livssyn på köpet. En livssyn som präglat hela mitt senaste halvår och min nya väg framåt nu. Jag var skeptisk till en början. Det ska erkännas. Och ändå arbetar jag med Universum, änglar, guider och andevärld. Jag borde ju ha fattat det här kan man tycka men det var inte förrän jag började förstå det här med orsak och verkan och ta beslut kring saker och ting som gåvorna kom till mig som guld som regnade från himlen. Jag kände mig verkligen hög på positivitet under utbildningstiden som då varade 6 veckor (idag är den 8 veckor) och kände stor sorg när den tog slut. MEN det var här arbetet egentligen startade och det insåg jag som tur var. Jag släppte inte det jag lärt mig och kanske det faktum att kursen kostade så mycket faktiskt gjorde att jag gav det där lilla extra för att lyckas vidare på min stig framåt.

Hur gjorde jag!

På utbildningen fick vi bland annat lära oss tacksamhets övningar. Innan utbildningen “försökte” jag alltid att börja dagen med en kort meditation men det var också det som sorterades bort om tiden blev för knapp på morgonen och jag hade legat kvar för länge i sängen. Om jag då “tvingade” mig själv att meditera ändå så blev den meditations stunden inte bra, inte effektiv helt enkelt. Här bytte jag istället ut meditations stunden mot att varje morgon skriva i min tacksamhets bok och idag har jag snart skrivit ut 2 sådana tacksamhetsböcker.

.Det är inte många mornar på detta halvår som jag missat att skriva i boken. Detta har förändrat mitt liv totalt. På vägen har jag ändrat lite i upplägget men idag så startar alltid min morgon med att jag plockar fram boken till frukosten tillsammans med mina healingkort och affirmationskort.

De här använder jag mig av men du måste hitta de kort som passar dig. Jag har provat mig fram och det här konceptet har jag landat i. Man kan också testa äkta eteriska oljor.

Jag börjar alltid med att skriva minst 3 saker som jag är tacksam för just idag. Detta höjer min frekvens för dagen. Så oavsett om jag är pigg och frisk, glad, solen lyser och jag har förväntningar på dagen eller om jag känner mig låg, sjuk, sovit dåligt, har oro osv så skriver jag positiva saker i min bok. Jag kanske har sovit dåligt men känner mig ändå tacksam för att jag nu sitter här vid köksbordet på väg mot ett jobb som jag faktiskt älskar och där jag har fantastiska arbetskamrater. Jag oroar mig för min hjärtsjuka mamma som jag så många gånger tänkt att “nu förlorar jag henne” men istället tänker jag på så många helt fantastiska år jag faktiskt fått med henne om det nu skulle ske. Det kan vara människor som beter sig illa mot dig. Sök dig bort från de så mycket som möjligt och fokusera istället på de goda vänner du har och inflöde av nya goda vänner istället. Vänner som lyfter dig är hälsosamma. Vänner som tynger dig är ohälsosamma. Rensa i flödet precis som du gör i din inkorg i mailen.

Efter det så blandar jag mina vägledningskort och drar ett healingkort och ett affirmationskort och skriver ner de i boken. Med healingkortleken så följer en tolkning med av kortet som är ett helt fantastiskt redskap där du fångar in de delar som berör dig. Vad vill egentligen kortet säga dig. I kombination med affirmationskortet så blir de en perfekt mix för att senare på kvällen summera dagen. Så jag läser bara korten och läser i boken och sen släpper jag det under dagen. På kvällen sen innan jag går och lägger mig så läser jag i healing boken igen om kortet och skriver ett kort dagboksinlägg om det korten vill säga mig om dagen.

Jag kommer här att dela med mig av en dag till er så ni kan se hur jag menar.

 

Ibland skriver jag även affirmationer på slutet. Som exempelvis

  • Jag har alla möjligheter framför mig
  • När jag ger glädje får jag glädje
  • Mina mål finns nära mig nu
  •  Jag är värd det bästa
  • Jag behöver bara mig själv och min drivkraft för att lyckas.
  • Jag tar bra beslut som gynnar mig
  • -jag är stark och styrkan är min kraft
  • Jag är envis och det är bra
  • Jag är tålmodig
  • Pengar är på ingång för de flödar ikapp med framgång och visdom

Bara några exempel på några av mina affirmationer som jag skrivit under detta halvår.

 

Vad händer nu!

Ja just nu så händer det så mycket positivt i mitt liv och det är JAG som affirmerat in allting genom det som jag vibrerat ut. Så jag hoppas verkligen att ni tar till er denna tacksamhets övning. Jag lovar att ni kommer att uppleva underverk. Annas kurs inre framgång rekommenderar jag också starkt som komplement ni som är sugna på att få en extra boost nu. Jag kommer även längre fram att själv starta en minivariant av hennes kurs som är gjord på mina egna erfarenheter. Men jag har en del andra viktiga saker att rodda i land först. Allt har sin tid som man brukar säga.

Jag håller också på att starta upp en hemsida för mitt företag som är på ingång nu från att ha varit en hobbyverksamhet. Bloggen kommer självklart att finnas kvar som ett komplement.

Vill ni boka en tid för andlig vägledning i tarotkorten eller en privat sittning med andekontakt så skickar ni ett mail till annehlie.medium@gmail.com

Tider för gruppseanser är nu fullbokade Oktober månad ut men finns åter igen tillgängliga i November igen. Jag och min medium kollega Carita Glasin kommer dock att ha gruppseanser via zoom som vi kickar igång kontinuerligt igen under September månad där planen är 1-2 ggr månaden.

Retreat och temaresor ligger också på lut. Tyvärr så blir inte den andliga temaresan till Turkiet av nu av flera skäl men det kommer att ligga fler sådana förslag längre fram i tiden.

Så håll ut och håll korpgluggarna öppna för här är det så mycket på gång nu i positivitetens tecken.

Ha nu en fantastisk dag.

Kramar Annehlie