Okategoriserade

En magisk natt!

Ärkeängel Jeremiel

Det är inte ovanligt att jag hör eller ser skepnader i mitt sovrum nattetid. Det är något som man som medium får leva med, det hör liksom till vardagen. Men det som hände mig här om natten, det var MAGISKT!

På senare tid har väldigt mycket märkliga händelser skett och alla möjliga olika tecken har kommit till mig. Jag lyckas exempelvis alltid titta på klockan exakt 0000 varje natt. Nu är jag en natt uggla men det är ju ändå anmärkningsvärt att jag lyckas pricka in att titta på klockan precis 0000 natt efter natt och om jag någon gång somnar tidigare så vaknar jag av en dröm eller dylikt, tittar på klockan och den är 0000. Det har inte hänt tidigare så det är verkligen något som hänt nu på senaste tiden.

Vad vill då 0000 säga. Jo att en ny början är på ingång. Att du är på en ny resa mot helhet och en djupare förståelse av dig själv och universum. 0000 är en mycket stark och kraftfull energi och vill berätta att allt du önskar är möjligt om du tror på dig själv och ditt syfte. Det är med andra ord dags att omfamna förändring och utveckling.

Det här har jag tagit fasta på och omvandlat till ren energi i mitt driv och wow vad bra det går när man får stöd av änglarna på vägen.

Som jag skrev här i början av inlägget så vaknar jag ibland då och då av att människor som gått över till andra sidan är i mitt sovrum. En gång stod en man bredvid min mans säng. Han vände sig om och gick ut genom sovrumsdörren. Jag trodde att det var min man först men när jag sträckte ut handen så låg min man kvar i sängen. Det har varit flera gånger som skepnader stått i sovrummet och sedan försvunnit lika fort.

När jag ska ha sittningar eller gruppseanser kommer nästan alltid andekontakter till mig natten innan och sen kommer alltid dessa andekontakter även tillbaka under sittningen eller seansen. Människor som inte är mediala undrar om jag inte tycker det är otäckt men nej det tycker jag absolut inte. Det känns bara härligt och skönt att de finns med mig. Och om de blir för intensiva så ber jag de bara gå sin väg och det har aldrig varit några problem. Men som medium kan du aldrig stänga ner dig helt. Men du kan välja om du vill kommunicera med de just då eller inte.

Men så här om natten så hände det här fantastiska. Det började redan på dagen när jag låg och vilade. Då hörde jag en  röst som pratade på en speciellt sätt, på ett andligt sätt. Nästan som om jag befann mig i en kyrka med samma akustik. Jag hörde inte vad anderösten sa men rösten var väldigt klar. Så klar att jag ryckte till ordentligt. Jag tänkte att det där var ingen vanlig anderöst.

Senare på natten vaknade jag plötsligt och döm om min förvåning när jag ser en stor och ståtlig ängel stå i mitt sovrum mitt i vår säng. Han hade en lila skrud på sig och den lyste upp rummet så jag nästan bländades. Ängeln var klar, skarp och mycket tydlig. Jag kunde verkligen se varenda detalj och han stod där en bra stund och sen plötsligt så sa det bara POFF och han försvann. Jag låg länge och tänkte “vad hände egentligen nyss!!!”.

Dagen efter googlade jag på Ärkeänglar och insåg att det var Ärkeängel Jeremiel som kommit till mig. Jag blev naturligtvis nyfiken på vad han ville säga mig.

“Ärkeängel Jeremiel inspirerar oss att se med vår inre syn. Om du fastnat andligt så kan du kalla på Jeremiel så sätter han igång din entusiasm för den väg du skall gå. Han hjälper dig att göra din väg framåt mer smidig.

När man rättar till sitt liv så ser han vart du sitter fast mest. Han säger att man inte kan hoppa över besvären, man måste gå från början för att se vart någonstans du tog fel val. Vart gick det fel?

Ibland tappar vi fokus och börjar gå på andras uppgifter istället för dina egna. Ni blir in manipulerad på fel uppgift helt enkelt.

Han pratar mycket om yrken av olika slag och säger att när du står i ett val av yrke så ska du alltid tänka på vad just du gillar. Vilka intressen har du? Ditt val av yrke ska kännas så roligt att du även vill jobba med det på din fritid. Om du utgår därifrån så har du svaret på om ditt yrkesval är rätt. arbetet ska vara en rolig uppgift som kommer av naturlig kraft. Du ska aldrig bli uttråkad på ditt arbete. Blir du det så har du valt fel uppgift här i livet”

För mig blev det i alla fall ett uppvaknande när Jeremiel kom till mig med dessa visdomsord. Jag “kämpar” mycket med att släppa taget om olika saker och lägga fokus på det jag älskar och tycker är roligt, att våga göra saker som jag aldrig gjort förr. Att han kom till mig så tydligt denna natt, det tar jag på stort allvar. Vad är just DIN uppgift här i livet.

Ha en bra dag

Kärlek

Annehlie