Okategoriserade

visdomens ord för vecka 28

HUR VILLIG ÄR DU ATT FÖRÄNDRA DITT LIV!

Vi människor är experter på att klaga på att saker och ting inte går vår väg men om vi ska vara ärliga mot oss själva “Hur villig är du egentligen att gå utanför din komfortabla zon och släppa kontrollen totalt och göra saker som du aldrig gjort tidigare?” När du gör det, då händer det saker. Oj vad jag kämpar med just detta! Jag är en kontroll människa ut i fingerspetsarna och jag VET att när man släpper kontrollen, ja då händer det saker.

Jag återkommer till min sjukskrivnings period i våras. Jag tackar ödmjukast för att denna kurs ramlade ner framför mina fötter och att jag faktiskt tog chansen att för en gångs skull släppa kontrollen totalt och bara flyta med i utbildningen som jag gick under 6 veckor. Utbildningen heter Inre framgång

Det är en helt fantastisk kurs och kursledaren Anna Strandlind är en helt fantastisk person som har fått en stor plats i mitt hjärta. Jag ska ärligt säga att jag aldrig trodde att en kurs på nätet skulle betyda så mycket för mig. Anna är en mycket ödmjuk person, otroligt duktig i allt hon gör och hon har ett sätt att fånga ens uppmärksamhet på. Hon är ganska tuff i de utmaningar hon kastar ut och det finns ingen plats för några offerkoftor. Här finns bara ren och skär glädje, positivitet, förändringskraft och en känsla av WOW konstant. Att befinna sig i denna kurs med likasinnade människor, förändringsvilliga människor, människor som osar av positiv anda. Du klarar verkligen vad som helst när du får denna boost av positivitet. För mig har denna kurs och Anna förändrat mitt liv och då vet jag ändå att jag bara är i början av förändringen för jag har inte tagit det där kvanthoppet riktigt än. Men det kommer det också. Det finns ingen annan väg i mitt liv och jag känner det så tydligt.

Under den här perioden var jag verkligen sjuk och visste inte egentligen om jag faktiskt skulle bli helt frisk igen och fri från min ansiktsförlamning som jag drabbats av i samband med en operation. Men så positiv som jag faktiskt kände mig då under den perioden har jag knappt känt varken innan eller efter. Jag började skriva tacksamhetsövningar varje morgon och gör det fortfarande VARJE MORGON. De är guld värda och får mig att se saker ur andra perspektiv och att alltid känna positivitet och tacksamhet för det jag redan har i mitt liv.

Under den här perioden så kom väldigt mycket positiva vägar in i mitt liv och jag blev plötsligt väldigt medveten om vad just JAG ville med mitt liv. Jag började utvärdera saker på ett nytt sätt och känna efter i magkänslan och intuitionen vilka arbetsuppgifter som gör just MIG lycklig, vilka arbetsuppgifter får MIG att vilja ge allt och lite till och vilka arbetsuppgifter prioriterar jag. Inte minst i den mediala världen som också den är fylld av oändliga valmöjligheter. Jag började förstå att jag måste börja bygga mitt eget pussel och gå efter mina egna prioriteringar. Då kom det plötsligt in massor av nya lockande förslag i mitt liv som sakta men säkert börjat bygga min väg framåt. Fantastiskt! Det känns faktiskt som att jag är på en helt ny stig och vandrar.

Det finns så oändligt mycket saker att vara tacksam för här i livet. Som jag sa så är jag tacksam för denna kurs, tacksam för min vackra och fina vän Anna som lyfter mig på min väg framåt när jag känner att jag dimper bara genom att skriva med henne eller lyssna på hennes föreläsningar eller hennes podd som också är helt fantastisk och fylld av värme, kärlek och bra insikter. Lyssna på den om ni inte har gjort det. Jag är tacksam för solen, att bara sitta och njuta med en god kopp kaffe i solen. Är inte det underbart så säg.

Att även mata sig själv med goda affirmationer är också så viktigt. Att säga till dig själv:

  • Jag är modig
  • Jag är framgångsrik
  • Jag är skaparkraft
  • Jag är en pengamagnet
  • Jag är värdefull
  • Jag är fantastisk
  • Jag är kärlek

Detta är bara ett axplock vad du kan mata dig själv med. Glöm inte att göra det varje dag!

Och sist men inte minst. Kom ihåg att den enda du kan kontrollera är dig själv så släpp kontrollen över alla andra människor omkring dig.

Kärlek

Annehlie