Okategoriserade

visdomens ord för vecka 27. Är du modig?

VISDOMENS ORD

Detta är den bild som jag förknippar veckans visdomsord med. MOD! Tigern är ett mycket modigt djur men också ett väldigt empatiskt djur. Tigern är fylld av kärleksfulla känslor, dock går Tigern sin egen väg och över Tigern styr ingen annan person eller någon gammal förlegad paradigm som någon annan hittat på om dig.

Hej alla bloggläsare!

Idag fick jag till mig ordet MOD och TRO. Det är så viktigt att vara modig nog att gå sin egen väg och det är så viktigt att verkligen tro på sig själv. Allt som oftast så låter vi vårt ego styra våra tankar och handlingar då vårt paradigm berättar för oss hur vi är som personer, vad just du klarar av och är kapabel till och vad du kan och inte kan. Men är det ens sant??? Nej för det är andra människor som bestämt din norm. Det finns människor som faktiskt går sin egen väg och det är också de som lyckas här i livet. Hur gör man då för att lyckas undrar du.

Vad har du att vara tacksam över just idag.

Det här låter konstigt men jag är faktiskt tacksam över att jag blev sjukskriven så länge efter min operation för detta tvingade mig att pausa mitt liv totalt. Till en början var jag mest upptagen med att bli frisk igen men efter ett tag så insåg jag att jag var tvungen att finna mig ett tillfälligt nytt liv tills jag kunde få tillbaka mitt gamla liv igen. Det är bara det att det gamla livet kommer aldrig mer tillbaka igen och jag vill inte ha det tillbaka igen heller. För första gången började jag att rannsaka mig själv vad jag egentligen vill med mitt liv. Det fanns tid för det helt enkelt.

Jag började en web utbildning som varade i sex veckor där Anna som var kursledaren än idag är min stora förebild och mentor. Hon fick mig att inse så otroligt viktiga och stora saker med mig själv och denna kurs gav mig miljoner verktyg på vägen. Jag hade aldrig kunnat ana att en kurs på 6 veckor skulle förändra mitt liv så mycket och mitt synsätt så mycket. Den fick mig att inse att “SEN” eller “OM NÅGRA ÅR”  eller “NÄR JAG SLUTAR JOBBET” aldrig kommer. Det du verkligen vill ha det måste du fånga nu och om du ska fånga det NU så måste du göra någonting som du aldrig någonsin gjort. Och om du ska vara beredd att göra någonting som du aldrig någonsin gjort så måste din dröm vara något som du verkligen vill ha och som betyder mest i hela världen för dig. Ditt fantasimål måste vara lika stort som universums kraft.

Så jag kände mig så oerhört tacksam för att denna kurs landade i mitt knä och det hade den aldrig gjort om jag inte hade blivit sjuk och haft all tid i världen att verkligen snöa in mig i denna härligt underbara livsomvälvande kurs.  I samma stund som jag bestämde mig för att lyckas med allt jag företar mig så kom det så otroligt många nya gåvor till mig. De regnade som mannagryn från himlen.

Jag mediterade mycket, gärna och ofta under den här tiden och GLÄDJE blev ett ord som började prägla min vardag varje dag. Att varje morgon stiga upp ur sängen och börja dagen med att träffa det härligt glada och positiva gänget på zoom och få denna super pepp av Anna och sedan öka detta glädjerus med hjälp av tacksamhets övningar bland annat. WOW vilken upplevelse detta var.

Jag hade, och har fortfarande, två meditations videos som helar mig mycket och det är “Healing yourself” med Libby Clark och shamansk trumresa med Tanja Dyredand. När jag känner att jag är i behov av healing så brukar jag skapa mig en lugn plats. Det kan vara i hemmet bland mina änglar och kristaller eller nere vid vattnet där jag sätter mig med lurarna i öronen och spelar den 20 minuter långa och underbara  instrumentala versionen av healing yourself. Trumresan är 45 minuter lång och den brukar jag använda mig av minst en gång i veckan när jag ska sova för natten. När jag begränsade mig till dessa två som en trygg bas så kom också tryggheten till allt som jag känner inom mig till mig.

VECKANS BUDSKAP ATT JOBBA MED

” Jag släpper mina begränsningar och tillåter min kreativitet att blomma”

 

När du släpper dina begränsningar och förstår att du faktiskt är kapabel att manifestera precis vad som helst i ditt liv då skapas en eufori inom dig som automatiskt gör att du tacksamt tar emot ännu mer glädje i ditt liv. Glädje föder mer glädje helt enkelt.

Så det du behöver jobba med är att ta bort alla saker i livet som du inte kan kontrollera, som till exempel vad andra människor säger, tycker eller gör. Det enda du faktiskt kan kontrollera är dina egna tankar och känslor. Jag säger inte att jag på något sätt är någon expert på detta. Jag liksom du fastnar i fällan ibland när negativa tankar om mig själv övermannar mig eller när jag går igång på hur andra människor beter sig. Men jag har lärt mig att varje gång jag tänker en negativ tanke om mig själv så vänder jag den till en positiv tanke istället. Jag lägger kort sagt fokus på det jag faktiskt kan kontrollera istället, mig själv.

När jag började med detta tankesätt så öppnade sig en helt ny värld för mig och nya, intressanta människor som gynnar mitt mål i livet drogs till mig som magneter. Detta är helt magiskt verkligen. Så jobba med denna affirmation så har du snart världen i din hand.

Kram på er!

Annehlie