Okategoriserade

Andlig boost resa till Turkiet!

Detta vill ni bara inte missa………

HAVET

Har du nån gång drömt om att sitta vid havet i ett annat land, i ett varmt land, i ett land som osar av värme och kärlek. Lägg sedan till att du befinner dig bland flera andra andliga människor på en liten och pittoresk plats där du kan vara absolut 100% dig själv och insupa den andliga miljön varje morgon, varje dag, varje middag och varje kväll på olika sätt.

Söker du MAGI? Ja då är denna resa absolut någonting för dig. Själv drömmer jag varje dag om denna underbara resa som är på ingång i mitt liv och jag vet redan att jag kommer att komma hem igen med så mycket mer insikter om mitt liv i bagaget.

MEDITATION

Vi är fyra tjejer som arbetar med andlighet med lite olika inriktningar. Begreppet andlighet är så stort och alla pusselbitar av andlighet är så vackra och så viktiga och jag skulle nog vilja säga livsavgörande för att du ska må bra i din inre kärna av dig själv. På bilden här sitter en av mina andliga kollegor och mediterar vid stranden vid hotellet där vi ska bo.

Flera av de mornar som vi ska tillbringa där består av just meditation. Om du aldrig har mediterat tidigare så kommer du att finna en ny ro inuti dig själv. Meditationerna kommer både att bestå av meditationstillfällen endast till vågornas brus men också vägledda meditationer.

Det finns en underbar trädgård här som startar uppe vid hotellet och slingrar sig på stigar ner mot havet. Trädgården är fantastisk och trädgården osar av kärlek och ett lugn. I denna ljuvliga trädgård startar vi upp vår gemensamma meditationsstund och jordar oss inför veckan när vi kommit på plats.

Veckan kommer att bestå av flera olika andliga övningar för att du på bästa möjliga sätt ska finna den andliga nerven i dig som fascinerar just dig mest.

PSYKOMETRIÖVNINGAR

Psykometriövningar. Vad är det? Vi kommer att nosa lite på det och ni kommer även att få öva lite på detta själva. Psykometri handlar om att läsa av saker från andra människor. Om du tex får låna en ring av mig som bara jag haft så kan du genom att hålla den i din hand läsa av energin i den och få fram saker om mig från ringens energier. Man kan också läsa av andra saker som pinnar och stenar eftersom även de är energier. Psykometriövningar var bland det första förutom meditation som låg som grund och bas i min medium utbildning. Det är helt fantastiskt vad mycket man kan få till sig genom att behärska psykometrins energiförmåga.

UNDERVISNING I CHAKRAN OCH VI GÖR EN CHAKRABALANSERING

Vi har många olika Chakran i vår kropp men de största och mest kända chakrana är sju till antalen och det är oerhört viktigt att de hjulen snurrar runt som de ska i vår kropp. Om någon av de är obalanserade känner vi negativitet och pessimism och då behöver vi balansera upp de igen för att må bra. Under den här veckan kommer vi att jobba en del med våra chakran och balansera upp de om det behövs. En chakrabalansering gör underverk med oss och är verkligen ett viktigt redskap att använda sig av. Under denna vecka ger vi er redskap att hantera stress och negativa tankar på.

VI LEKER PICASSO

 

Men jag kan ju inte måla kanske du tänker!! Det kan inte jag heller kan jag säga men tanken är inte att detta ska vara någon tecknar eller målartävling. Här “leker” vi Picasso och vi målar intuitivt det som kommer till dig. Hur teckningen ser ut spelar ingen roll. Det är vad teckningen berättar för dig som är viktigt. vi målar med hjärta och själ och glädjens kraft. Vi tar med oss färg, papper och pennor och möts nere vid havet och sen målar vi med fantasins och intuitionens hjälp det som kommer till oss och sen kikar vi på gömda budskap som gömmer sig i bilden och tolkar bilderna tillsammans. Så spännande och så härligt. Tänk att sitta vid havet, höra bruset från vågorna och bara måla allt du ser och hör från ditt innersta hjärta och sen få budskap från teckningen. Så magiskt!!

 

GRUPPSEANS MED ANNELIE OCH CARITA

“Som bonus så bjuder vi på en duo seans”

Den tredje kvällen bjuds alla deltagarna på en gruppseans av mig och Carita. Jag och Carita arbetar till vardags både med privatsittningar och gruppseanser i våra egna verksamheter men vi har även gruppseanser tillsammans på nätet via zoom och teams som varit populära. Här får ni en gruppseans live där vi kopplar upp oss med era anhöriga i andevärlden och beskriver ande kontakten för att sedan lämna ett budskap som ni kan känna igen. Vi kommer att turas om att vara ande kontakternas språkrör men vi kommer också som bonus att bjuda på en duo seans vilket betyder att vi kopplar upp oss på samma ande kontakt där både jag och Carita får information från den anhöriga på andra sidan och ger budskap. På så vis får mottagaren mycket information och det brukar bli mer fart på den andra sidan energimässigt när vi gör så. Så välkomna att delta i något unikt och mer sällsynt när det gäller gruppseanser.

TIDIGARE LIV

Vi tittar in i tråden “tidigare liv”. Detta är en av de saker som mina andliga kollegor jobbar med och det om något är väl mycket intressant! Att ta reda på vart ifrån vi kommer och vad har vi med oss från tidigare liv och vilka liv har vi levt innan egentligen.

 

CIRKELSAMTAL PÅ STRANDEN I KVÄLLS SOLEN

Tänk er att sitta på stranden på kvällen i solnedgången och ha cirkelsamtal. Detta sker dag 4 och jag kan lova er att efter fyra magiska dagar tillsammans så kommer vi alla att känna oss som en enda stor familj. Att ha cirkelsamtal i en sluten grupp i en lokal är ju helt fantastiskt bara det, att bara befinna sig bland vänner som tänker som jag och som är andligt intresserade. Där jag kan vara den jag är och känna att allt bara är fantastiskt härligt. På stranden blir detta 1000 gånger mer förstärkt och vi kommer att få så många bevis av änglar och guider att vi är på rätt plats. Även de trivs som bäst på stranden vid vatten.

VI FÖRSVINNER IN I TAROTKORTENS MYSTISKA VÄRLD OCH LÅTER OSS VÄGLEDAS AV UNIVERSUMS KRAFT OCH STYRKA

Tarotkorten är fantastiska. Vi kommer att presentera lite olika sorters tarotkort, budskapskort och änglakort för att ni ska förstå skillnaden på de. Vi kommer att gå igenom de olika sviterna och betydelsen i en tarotkortlek. Tarotkortleken är precis som alla andra ting mer en hjälp från andevärld och universum att förmedla saker till oss. Det finns vägledare som enbart vägleder intuitivt utan några andra redskap men tarotkorten ger dig ett bra verktyg. Framförallt om du är nybörjare. På vägen framåt sedan så kan korten ge dig olika budskap men grunden i korten finns alltid. När kortens betydelse börjar skifta färg och form i budskapen så har du med andra ord lärt dig att kanalisera eller tolka intuitivt. Vi tränar på lite vägledning i några olika läggningar.

DU FÅR PROVA PÅ MEDIUMSKAPET

“En unik möjlighet”

Sista kvällen så får ni prova på att själva vara medium. Under veckan som varit så kommer ni att vara så öppna och så tillgängliga för andevärlden så det kommer att bli en fantastisk boost för er att få prova på att utöva mediumskapet i en trygg och inbjudande miljö bland öppna och tillåtande människor som ni lärt känna väl under veckans gång. Denna möjlighet är också väldigt unik, härlig och oerhört bekräftande. Universum ger oss ofta budskap om att gå utanför vår comfort zon. Detta är verkligen att gå utanför sin comfort zon, så missa inte denna möjlighet. Det kanske faktiskt är din biljett till din fantastiska framtid.

FÖRELÄSNING OM HUR MAN UPPNÅR FRAMGÅNG GENOM ATT FINNA SITT INRE JAG

Sist men inte minst så kommer vi att bjuda på en kortare föreläsning om hur man uppnår framgång genom att finna sitt inre jag. Vi kommer bara att hinna skrapa lite på ytan men ni kommer att få fantastiska redskap med er på vägen hur ni kan skapa framgång och hur enkelt det faktiskt är att vända en motgång till framgång.

 

Vågar ni chansa på att missa denna fantastiska resa?!

Förutom detta fantastiska program som vi bjuder på och där självklart allt ingår i priset så kommer det att finnas tid för shopping, bad och sol också som är inplanerat i vistelsen.

Under resan finns också möjlighet till privata vägledningar, coaching, tarotläggning, healing och andra behandlingar om så önskas. Dessa ingår dock inte i resans pris.

Nu börjar det närma sig resedatum och vi planerar att boka resa inom den närmaste tiden så ni som verkligen känner att ni vill följa med, kontakta någon av oss temareseledare. När vi samlat ihop alla som vill resa med oss så kontaktar tema reseledare Marita, som håller i bokningen, er för betalning och bokning.

Om ni känner att “det här vill jag INTE missa så bestäm er idag och mig kan ni kontakta genom att skicka mail till annehlie.medium@gmail.com 

Varm välkomna till “THE BEST TRIP EVER”.

Vi reser den 11 September och resans längd är 1 vecka. Mer information om resan finner ni i länken nedanför.

Kika gärna in på länken här för att se hela programmet. https://medialvagledning.com/2023/04/12/vill-ni-folja-med-pa-andlig-temaresa-och-lara-kanna-mig-och-mina-andliga-vanner-narmare/

 

Ni kommer inte att bli besvikna. Det kan jag lova er

Varma och härliga kramar

Annehlie