Visdomens ord

Visdomens ord vecka 26

 

Hej igen alla bloggläsare!

Universum har under åren gett mig så otroligt många redskap genom åren som gått att dela med mig av. Energiläsningarna och månens inläsningar har varit de största medlen universum bidragit med. Att nu få äran från Universum att starta upp dessa visdomsord och på samma gång på ett härligt sätt lotsa mig själv och samtidigt er framåt mot våra mål, det känns helt fantastiskt. Tack universum. Nu kör vi!

Vad har du att vara tacksam över just idag.

Det är de små detaljerna som är guld värda att vara tacksam över. Som årstiderna exempelvis. Tänk vilken lycka  det är att få uppleva årstider som vi i Sverige faktiskt gör. När jag skrev tacksamhets övning i vintras så minns jag att jag satt här hemma i mitt varma, fina kök med ett ljus tänt och tittade ut genom fönstret. Jag såg snöflingorna dala ner från himlen till marken och jag minns hur jag tänkte “så vackert det är”. Sen kom våren med fågelkvitter. Jag tog promenader i solen och satt ute mot husväggen och lapade lite värme från vårsolen och jag längtade till sommaren samtidigt som jag ville behålla vårkänslan länge. Sen kom sommaren och förra veckan njöt jag av solstrålarna och att kunna gå i klänning igen. Idag tittar jag ut och ser regnet. Så skönt med regnet, så välbehövligt för naturen och dess växter och luften blir skön och sval. Ja jag är verkligen tacksam över alla våra årstider som vi får ta del av så tack universum för att du gett oss detta att njuta av.

Årstiderna

Årstiderna är också till för att hjälpa oss, som ett årshjul. Våren är en pånytt födelse där idéer och nytändningar föds. Det är inte bara naturen som vaknar till liv. Vår kreativitet väcks också till liv. På sommaren sker planeringen av alla idéer och på hösten skördar vi det vi sådde på våren. På vintern går vi in i vilofasen och tar hand om oss själva så att kreativiteten åter igen kan få vakna till liv till våren igen. Tyvärr följer vi sällan det mönstret och vi förväntar oss av oss själva att vara maskiner som ska fungera lika året om. Ta hand om dig själv! Du är viktig! Det berättar universum för dig.

Prioriterar du dig själv?

En annan sak som jag är väldigt tacksam över är att jag har valt att prioritera mig själv. Hur prioriterar du dig själv? Ja som min mentor så vackert säger ” Dina resultat berättar hur mycket du prioriterar dig själv”. Så sant. Jag har ju alltid varit andlig men jag har ändå inte satt just det andliga primärt. Istället har jag anpassat mig efter andras önskningar och mål och skyllt på tidsbrist. Men nu när jag prioriterat bort saker som inte hör till mitt mål och/eller satt de saker främst som gynnar mitt mål så har även resultaten förändrat sig mycket. Jag är på rätt spår och det känns i hela mig.

Vad har du för stort mål i livet? Vilka resultat har du? Sist men inte minst, prioriterar du saker som för dig närmare ditt mål?

Jag har plockat in och plockat ut många saker och människor i mitt liv den senaste tiden och varje gång så frågar jag mig själv. Vad är viktigast för mig just nu och vad gynnar mig och mitt mål i livet allra mest, just nu. Vart ligger ditt fokus kort sagt.

 

VECKANS BUDSKAP ATT JOBBA MED

 

“Hemligheten bakom att var intressant är att vara intresserad.”

Starta där du är idag. Börja med att fråga dig själv “vad är jag intresserad av?”. Du har säkert många intresse områden men då ska du välja ut det som är viktigast för dig.

För mig fanns det ingen tvekan om vilket område som var viktigast, det är det mediala. Allt som har med medialitet att göra skulle jag vilja påstå. När jag verkligen satsade fullt ut på mitt stora intresse, ja då började det också hända saker med mig själv och mina förmågor. Så välj ut något som intresserar dig mycket och bygg sedan stora fantasidrömmar kring  ditt intresse och vips, en dag så har du det i din hand.

När jag började satsa mer på mitt intresse och framför allt när jag började fantisera mycket och att överbemanna mina rädslor för olika scenarier, ja då öppnades det även nya stigar på min väg framåt. För när du är intresserad då är det kul att drömma stort och då är du också villig att göra allt för att nå dit och det syns och då blir du också intressant. Det du affirmerar får du.

Affirmerar du positivitet eller negativitet?

Det du tänker om dig själv blir du och det blir också det som du affirmerar och omedvetet önskar dig mer av. Så se upp med vad du tänker om dig själv.

Därför affirmerar jag varje dag att jag tacksamt och med glädje tar emot allt överflöd som jag redan har och det som är på väg in för att jag ska kunna leva mitt drömliv en dag. Det liv som jag redan lever i min fantasi. Jag säger till mig själv varje dag “Jag är överflöd av allt och jag är så tacksam för det”.

Ha nu en fin vecka allihopa och glöm inte att fantisera mycket och ofta.

Kramar Annehlie