Okategoriserade

Drama och projektion!

DAGENS INSIKT OCH VÄGLEDNING FRÅN UNIVERSUM

(med hjälp av budskapskort och healing kort)

Tanken är att denna vägledning på min blogg ska hjälpa människor att förstå sig själv, sina tankar och sina känslor för att liksom mig vakna upp och förstå hur oändliga dina möjligheter är att förändra saker i ditt liv). Välkomna in i dessa magiska budskap från universum.

Nu har jag under ett par dagars tid fått upp liknande budskap från universum och har nu förstått att det är något som jag måste dela med mig till er för plötsligt så kommer det så många insikter till mig från universum på olika sätt.

Vi människor är extremt duktiga på att få oss själva att känna oss små och obetydliga utan att det ligger någon sanning i det. Den enda sanningen är att det är du själv som startat tankarna inom dig. Kanske någon har sagt något till dig som sårat dig, kanske någon gjort någon handling som sårat dig. Hur hanterar du detta? Tänk några minuter över detta för det är egentligen just DET som sedan bygger grunden på vad du tillåter dig själv att känna.

När du känner dig låg och nere, sitt en stund i känslan, tyck lite synd om dig själv, tillåt dig själv att känna dig ledsen, sårad eller arg och bitter men låt stunden bli kort och byt sedan snabbt ut den mot en positiv känsla som gör dig glad och fylld av lust och glädje igen. Det är nämligen så att alla våra tankar på en dag (och de är många!) samlas i en slags tank som sedan går ner i vårt undermedvetna och där förvandlas tankarna till känslor. Tänk dig då om de flesta tankar varit negativa, inte undra på att känslorna som bildas då också blir negativa.

Om du istället matar ditt medvetna sinne med positiva tankar så får du också positiva känslor. Prova ska du få se, det lyckas varje gång. Och ju mer du övar, ju mer positivitet kommer att komma till dig och ju fler av dina önskningar kommer att uppfyllas. Om du däremot matar ditt medvetna sinne med negativ energi så kommer fler negativa saker i ditt liv att hända. Det du vibrerar ut, det får du tillbaka. Därför är det så viktigt hur du väljer att leva ditt liv.

Kramar Annehlie