Okategoriserade

Dröm stort och ha tillit till att det sker!

DAGENS INSIKT OCH VÄGLEDNING FRÅN UNIVERSUM

(med hjälp av budskapskort och healing kort)

Tanken är att denna vägledning på min blogg ska hjälpa människor att förstå sig själv, sina tankar och sina känslor för att liksom mig vakna upp och förstå hur oändliga dina möjligheter är att förändra saker i ditt liv). Völkomna in i dessa magiska budskap från universum.

DRÖMMEN OCH TILLIT

Idag kom insikten till mig som jag vill dela med mig till er av att det är oerhört viktigt att ha tillit till allt som sker. Skapa dig en dröm i din fantasi och dröm stort. Det kan handla om kärlek, om arbete, om livsstil, ja om vad som helst egentligen.

Fundera också vad syftet med ditt dröm mål är. Om det exempelvis skulle handla om arbete så kanske välmåendet är ditt syfte. Men pengarna är ett medel för att nå dit och pengar finns i överflöd för pengar är energi och kommer lätt till dig om du vill och önskar. Så hur vill du att ditt liv i överflöd ska se ut och hur skapar du ett sånt liv? Här backar vi bandet och släpper “huret”. Börja istället med att fantisera ofta, flera gånger om dagen.

Jag har som morgonrutin och kvällsrutin att alltid leva i min fantasidröm och jag har ett inspelat memo med min fantasidröm som jag lyssnar på dagligen. Jag tar små steg varje dag mot min fantasibild och är fast besluten att en dag befinna mig där…jag är ju redan där i min fantasi.

När mår du bra då? Jag mår bra när jag känner ett lugn inom mig, när jag kan påverka min vardag, när jag jobbar med det jag tycker är roligt och inte det någon annan bestämt som jag måste anpassa mig till. När min hälsa är på topp, när jag tränar och känner mig glad och pigg och fylld av kärlek och ork till mig själv och min kropp. När jag äter rätt och skippar all “skitmat” men ändå unnar mig det där goda vinglaset eller den där goda 3 rätters middagen någon gång ibland. När jag ger och får kärlek tillbaka, kravlös kärlek. Och naturligtvis så ger oss pengar makt på vägen men pengar är bara energi. Pengar i sig gör oss inte glada. När du mår bra och befinner dig i härligt varm och skön harmoni då kommer idéer och positiva tankar lätt till dig. Ta då action för de direkt istället för att låta de glida förbi.

För mig är andligheten och det spirituella en viktig del ur mitt hälsoperspektiv så att få leva i dessa energier och utvecklas inom det andliga perspektivitet är en viktig del för mig. För att komma dit så måste jag ta steg dit, ibland bara små steg, ibland större steg. Kvant steg så kallade. Hur gör man det då. Jo då måste du göra något som du aldrig gjort tidigare, med skräckblandad förtjusning så klart. Fråga dig själv “vad vill jag egentligen och vad vill jag ha?” ta sen steg dit och skala av de saker du inte vill ha i ditt liv. Livet ska vara lätt och enkelt att leva helt enkelt och målet ska vara roligt att gå mot.

Ha tillit till att du är på väg mot ditt mål oavsett hinder eller avstickare på din väg framåt. Din dröm finns redan hos dig, i din fantasi och snart också i din verklighet. Om du bara vill och tar steg mot din dröm. Så dröm stort nu alla mina vänner.

Kram på er

Annehlie