Inlägg

Den ljusnande framtid är vår. Din och min!

Hej alla fina läsare!

Så otroligt mycket har hänt den senaste tiden. En katastrof i mitt liv byttes ut mot en positiv överraskning vilket i sin tur ledde till nya insikter, nytändning på alla håll och kanter och nu känner jag i hela kroppen hur något sker både inom mig och utanför mig. Tack Universum för att du levererar när jag behöver det som bäst!

Min blogg kommer att förändras, ja ska jag vara ärlig så är det mycket som kommer att förändras. Nästa vecka börjar jag jobba igen. Jag är inte 100% återställd men problemen är små och  obetydliga nu om man jämför med den tuffa tid jag lämnar bakom mig. Jag har skickat ett mail till några av er som står på min kölista så ni som inte sett det får gärna höra av er om ni önskar sittning eller vägledning oavsett om ni fortfarande är intresserad eller inte för annars måste jag gå vidare på kölistan.

Från 1 Juni kommer en hel del förändringar att ske. Det är en hel del olika saker på gång och jag hoppas verkligen att ni kommer att fortsätta hänga med mig på min väg framåt. Vad kommer att hända då. Ja jag kan inte riktigt än avslöja allt men en del saker tänkte jag dela med mig av redan nu.

Bloggen

Mina läggningar och även mina mån läggningar kommer att upphöra här och istället bytas ut mot budskap från Universum två dagar i veckan. Detta kommer jag att starta upp med redan nu. Denna vägledning kommer att ge er så mycket insikter. Jag har gjort detta personligen för mig en tid och wow vilka resultat jag fått sedan jag började med att plocka in de konsekvent i mina morgonstunder av tacksamhet. De inläggen kommer att se ut så här.

DAGENS INSIKT OCH VÄGLEDNING FRÅN UNIVERSUM

(med hjälp av budskapskort och healing kort)

Tanken är att denna vägledning på min blogg ska hjälpa människor att förstå sig själv, sina tankar och sina känslor för att liksom mig vakna upp och förstå hur oändliga dina möjligheter är att förändra saker i ditt liv). Välkomna in i dessa magiska budskap från universum.

 

Live med Annehlie

Snart är det dags även för mig att flyga ut ur mitt trygga bo. Jag har bestämt mig för att börja live sända. Ja ni hörde rätt. Jag har ju hittills varit ganska anonym även om många känner mig och min blogg väl och flera av er har även använt mig som vägledare i tarotkorten och som spiritualistiskt medium men nu tänkte jag börja synas mer och vara mer personlig. Det är oklart ännu hur ofta jag kommer att live sända men varannan vecka är i alla fall planen. Någonstans måste man ju börja. Där kommer ni att hitta veckoläsningarna igen fast de kommer då alltså att ske verbalt istället för skriftligt i bloggen. Jag har förstått att många saknat de och det har jag med gjort ska erkännas så jag gör ett försök att köra de live nu istället.

Live sidan kommer troligen att sändas i en gruppsida alternativt via en youtube kanal som jag kommer att starta upp är det tänkt. Så den gruppsidan eller youtube sida får ni gärna följa, gilla och kommentera sen i så fall. Jag har även andra planer med just den gruppsidan där flera överraskningar till er följare utlovas på sikt men vi startar med veckoläsningarna till en början. Varför vänta med detta och inte bara köra redan nu undrar ni. Jag ska vara ärlig, jag är skitdålig på teknik men jag har en son som är bra på sånt så jag tänker ta hjälp av honom med att komma igång.  (Mer information om denna gruppsida och dessa livesändningar kommer innan start.)

Gruppseanser online

Jag och en andlig kollega till mig som också är ett utbildat medium har dessutom till sist bestämt oss för att hålla även gruppseanser med andekontakt på nätet via zoom. Vår första gruppseans kommer att vara helt gratis men deltagare kommer att vara begränsade så det är först till kvarn som gäller. Vår plan är sedan att anordna lite gruppseanser via zoom tillsammans med jämna mellanrum. Det ska bli så spännande att möta er följare live. Det är verkligen något som jag ser fram emot med glädje! Och våra gruppseanser kommer att bli lite unika och med en liten twist emellanåt kan man säga. (Denna gruppseans med andekontakt kommer att hållas inom några veckor och mer information om den samt anmälan till den osv kommer att läggas ut på de andliga sidor där jag annars också brukar länka min blogg så håll ögonen öppna)

Pesonliga vägledningar

Från och med 1 Juni så kommer jag att göra alla tarotläggningar i samband med telefonkontakt  och du kommer självklart att även få en inspelningsfil skickad till din mail efteråt.

Årsläggningarna kommer dock att fortsätta att ske utan telefonkontakt då årsläggningen kräver mer förberedelser och är mer omfattande att genomföra. Ljudfilen för årsläggningarna är ca 60 minuter lång och den faktiska tiden med alla förberedelser är 90 minuter lång.

Utöver detta lilla axplock så har jag ju redan nämnt vid något tillfälle om den andliga temaresa som en vän till mig anordnat och där jag är en del i det andliga teamet. Vi har fått många intresse anmälningar redan. Vill du hänga med kanske?

Kika gärna in på länken här för att se hela programmet. https://medialvagledning.com/2023/04/12/vill-ni-folja-med-pa-andlig-temaresa-och-lara-kanna-mig-och-mina-andliga-vanner-narmare/

Om du är intresserad av att följa med eller har några övriga frågor kring resan så kan ni skicka ett mail till annehlie.medium@gmail.com. Därefter kontaktar jag dig. Allt i programmet ingår i resans pris. Det kommer att bli en magisk  vecka full av andlighet, kärlek, sol, värme och glädje och bara att befinna sig i gemensamma andliga energier kommer att bli magiskt i sig.

Det kommer fler överraskningar under sommaren och under hösten men då dessa ting fortfarande är på planerings stadiet så väljer jag att hålla de för mig själv ett tag till. Ni kommer att märka när även dessa projekt blir satt i vatten så att säga.

Så hoppas som sagt nu att ni hänger på mig här nu under sommaren och hösten för jag tror på att år 2023 kommer att bli ett helt fantastiskt år fortsättningsvis om du frågar mig då stora förändringar är på gång i min verksamhet.

Kram på er allihopa!

Annehlie