Okategoriserade

KÄRLEK

Existensen

Hej alla fina blogg läsare!

Här om dagen när jag drog kort så fick jag upp det här vackra kortet och då jag fick till mig så oerhört mycket från det här kortet som jag kanske inte riktigt förväntat mig innan så tänkte jag direkt att det här MÅSTE jag dela med er för jag tror att detta budskap från universum berör så många fler än mig. Jag fick till mig KÄRLEK som tema. Det är så oerhört viktigt att våga öppna upp sig för kärlek. Vi människor behöver kärlek och även om kärlek till sig själv är en grund att stå på så behöver vi även kärlek, trygghet, närhet och så vidare från en annan människa.

Om du är ensam och utan partner så kan du kanske längta oerhört mycket efter att få vara tillsammans med någon eller så intalar du dig själv att du inte behöver någon, inte har tid med kärlek osv. Det är ju inte sant. Det finns alltid tid och behov av kärlek brukar jag säga. Du kan tillfälligt minska behovet genom att tanka kärlek från dina  barn till exempel eller på något annat sätt men i slutänden så söker vi alla en livspartner på något sätt.

Du kan känna dig ensam i tvåsamheten också när livets andra sidor tar över och kärleken får stå på vänt. Men vad är viktigare än att vårda kärleken egentligen? Allting börjar med kärlek och det är när vi förstår och tar tag i detta som vi får fart på våra hormoner och då börjar det också att flöda fritt på andra håll.

Så det jag fick till mig idag från orakelkortet var att du kanske känner dig väldigt ensam där ute på palmbladet. Ensam och sårbar men du har hela universums kraft omkring dig och om du bara ger dig själv tid, kraft och utrymme och börjar att känna dig värdig kärlek i ditt liv, känn att du är värd att älskas. Då kommer också stjärnhimlen att brista ut i ett rungande hurra för dig, för kärleken och för allting annat som du önskar dig i livet.

Stor varm kram

Annehlie