Okategoriserade, veckans energier

Nygammalt koncept. Veckans energier för denna vecka, vecka 16

Hej alla fina bloggläsare!

Hade tänkt att lägga ut ett Nymåne inlägg i morgon men ångrade mig då Universum pockade på mig att lägga ut ett inlägg för veckans energier istället. Under den här perioden som jag bara kört mån läggningar så har jag ju såklart lagt energier för mig själv varje vecka men eftersom inte det har varit generella energiläggningar så har jag inte lagt ut de på min blogg. Men nu kör jag en nygammal variant idag och gör en generell läggning för energierna som cirkulerar runt just nu. Jag kommer inte att lägga energiläggningar varje vecka utan det får bli när lust och tid faller in och de kommer att bli kortare än tidigare så att alla orkar läsa de.

För övrigt så är jag fortsatt sjukskriven. Ska på återbesök till min läkare på fredag så får vi se vart vi landar i för beslut veckorna framöver. Det är framförallt ena ögat som fortfarande är ett problem kort sagt. Och som sagt, jag håller även på att jobbar på någonting helt annat som jag hoppas kommer att ge er mersmak av mig och det jag har att erbjuda i en framtid. Det är också något som Universum bara hux flux placerade framför mina fötter här under min sjukskrivningsperiod och tack och lov, den här gången grabbade jag tag i verktyget och använde mig av det istället för att låta rädslan låta det sväva förbi. Jag är full av liv och lust att introducera er i framtiden.

Men här kommer energiläsningen för denna soliga vecka som ju faktiskt redan startat.

Sol ute och sol i sinnet!

Början av veckan startade verkligen med sol ute och sol i sinnet. Vem blir inte glad av att se solen titta fram på den alldeles klarblåa himlen en vårlik dag som denna. Själv har jag promenerat mycket och försökt att fånga dagen så gott som möjligt.

Byt ut din negativa tanke mot en positiv!

De utifrån kommande energierna den här veckan handlar för många av er om jobbiga tankar. Kom ihåg att det endast är ert ego som spelar er ett spratt. Egot fungerar på det viset att det knackar dig på axeln och berättar alla dåliga egenskaper  om dig, varför du aldrig når framgång och varför du inte är bra eller är värd saker och ting. De bra nyheterna är att eftersom Egot är dina tankar om dig själv och om andra så kan du faktiskt styra de. Det gör du enkelt genom att byta ut din negativa tanke mot en annan positiv tanke istället. När du ger dig själv en positiv tanke istället så planterar du samtidigt en skön och varm känsla i ditt undermedvetna och du mår genast mycket bättre. Du kanske inte kan tänka positivt om just den tanken du nyss tänkte men i så fall så byter du bara fokus och vips så känner du dig gladare igen. Det du affirmerar får du mer av. Viktigt att komma ihåg.

Ett lämnande sker

Det känns som att flera av er står i känslan att lämna något bakom er. Det kan vara en kärleksrelation eller en vänskaps relation. Det kan vara ett arbete eller någonting annat. Det här lämnandet föregår i vilket fall som helt tankar kring detta som gör ont. Spontant så fick jag först upp att det är du som lämnar någon eller något men det kan såklart också handla om att du blir lämnad av någon, uppsagd från jobbet eller dylikt men i så fall så ska du inte få upp några panik känslor över det och börja absolut inte känna någon oro över detta för att oroa sig gör ingenting varken bättre eller sämre och som sagt, det du tänker på får du mer av så om du oroar dig så får du mer av oron. Om det är så att det är du som blir lämnad så kommer någonting gott att komma ur situationen i slutet av veckan. Allting ordnar sig till det bästa och till det som är meningen i slutänden. Du ser det bara inte här och nu.

Något bra väntar dig!

Självklart känns såna här händelser jobbiga och omtumlande i ditt undermedvetna där alla dina känslor samlas. Till en början blir det kaos i ditt inre när allting verkar att rasa samman för dig. Kom då ihåg att det är ännu viktigare i just dessa situationer att våga sitta i känslan men låt den sen inte styra dina beslut. Du har alltid två vägval att göra. Se till att välja det vägvalet som ger dig positiva vibbar. Om du gråter på din kammare, gör det en eller två dagar men res dig sedan upp och titta vad som finns bakom hörnet. Fråga dig själv om det kanske fanns en mening med det som hände. Det kanske rent ut sagt faktiskt gör dig starkare inombords. Det är ok att känna sig fattig på handlingskraft ett tag men ta sen fram det nyfikna barnet i dig och börja att tänka nya och fantasirika tankar. Och som sagt, i slutet av veckan kommer en väldigt fin gåva till dig av något slag. Oftast när detta kort kommer upp i mina privata läggningar så handlar det om pengar som kommer till dig av någon anledning. Så för många av er är det även så i denna generella läggning. Och kom ihåg att alla summor är pengar och rikedom i Universum.

Generellt så står denna vecka för klokhet, trygghet och visdom både när det gäller känslomässigt och hur vi manifesterar saker. Det känns som att det mest är i tankarna som det bubblar över ibland. Så vad som än händer just dig under veckan, ta ett djupt andetag, meditera gärna över rotchakrat och hjärtchakrat och fyll på med jordad energi och kärlek till dig själv.

Ha en fin vecka och njut av solen nu och glöm inte att känna dig tacksam för allt du redan har. Själv gör jag tacksamhetsövningar varje morgon och det har gjort att jag trots motgångar som varit har vägts upp av min positivitet och allting som jag faktiskt är tacksam för.

Kramar Annehlie