Okategoriserade

Förändringstider!

FÖRÄNDRING

Det är verkligen förändringstider nu. Det känns i hela Universum och för min del har det ordet även landat in i min kropp. Jag har på senaste tiden fått in så mycket tecken på att något stort är på gång i mitt liv och det var faktiskt först när jag började att TRO på mig själv och min förmåga att lyckas som det började att hända saker inom mig. Nu kan jag ju inte riktigt “go for it” fullt ut ännu eftersom jag fortfarande är sjukskriven med det här ögat som krånglar men det börjar släppa nu känner jag och jag säger bara WOW vilka möjligheter som väntar där ute sen. Allting bara ligger där på laddning med +++ poler i den lilla magiska explosions asken. Jag trodde väl aldrig att en långdragen sjukskrivning skulle bli svaret på alla mina frågor.

Min sjukskrivning har verkligen varit jobbig. Först operationen då jag praktiskt taget tappade hela mitt ansikte och mitt utseende efteråt. Jag var sjukt svullen i ansiktet, jag hade ont, jag kunde varken le eller hade någon mimik i halva ansiktet. Vid ett tillfälle fick jag åka till akuten med andningsproblem då halsen kändes trång på grund av svullnaden. Ja de två – tre första veckorna gick jag inte utanför dörren mer än när jag skulle på läkarbesök. Hela mitt liv stannade upp. Mitt jobb, min träning, mitt sociala nätverk osv. och jag är fortfarande sjukskriven nu 10 veckor senare. Skillnaden idag är att jag känner stor skillnad. Jag har fortfarande ont över op. stället, jag är fortfarande delvis känsellös i delar av mitt ansikte men jag kan le igen och ögat börjar sakta men säkert kunna blinka och stänga sig lite även om det är fortsatt jobbigt med att ögat svämmar över av tårar konstant.

Men under den här perioden så kan det ju kanske vara lätt att tro att jag varit deprimerad. Nej, jag bestämde mig tidigt för att inte fastna i “tyck synd om mig” träsket.  Jag visste någonstans att ju mer jag matade mig med negativ energi och negativa tankar ju mer negativa känslor skulle jag känna. Så istället matade jag mig med så mycket positiv energi som jag bara kunde…och det funkade. Till och med läkaren sa att han nog aldrig träffat en sån oerhört positiv person som mig i min situation. Jag kunde inte gå till gymet så då fick det bli promenader och promenader på springbandet hemma istället. Något yoga pass då och då och så vidare. När jag efter 5 veckor insåg att den här sjukskrivningen nog skulle bli långdragen så började jag dock att känna mig lite rastlös och det var då den här explosiva överraskningen dök ner som en skänk från ovan kan jag tänka idag. Jag fattar inte än idag att jag gjorde en sådan otroligt våghalsig grej men jag bara kände att “något måste jag göra” och öronen var det ju inget fel på i allafall även om ena ögat var ur funktion.

Nu fem veckor senare har det hänt så mycket i mitt inre och även i den yttre världen( Temaresan är en del av den) och jag tror att ni kommer att uppleva det lite som en orkan den dagen som jag är helt på banan igen och då kommer jag att berätta mer om min resa jag gjort och min förhoppning är självklart att jag ska kunna hjälpa er andra att göra samma resa i er framtid. I natt vaknade jag och fick såna klara och tydliga idéer att jag var tvungen att tända lampan och skriva upp de i ett anteckningsblock och sen var jag så upprymd av de att jag inte kunde somna om. Jag låg vaken till i morse och bara kände mig lycklig.

I morse skrev jag mina tacksamhetsövningar och affirmationer och sen drog jag ett vägledningskort och då kom det här kortet upp FÖRÄNDRING.  Så himla passande.

Jag möter och läser ofta om människor som fastnat just i träsket av negativa tankar, som har låst fast sig vid att önska sig saker av andra människor, som vill förändra andra människor men inte sig själv, som ber om hjälp ständigt men problemet är att ingen människa i världen kan hjälpa dig, inga änglar eller guider heller om du inte själv är beredd att ta action för det du vill ha och önskar i ditt liv. Med detta avslut vill jag säga “Släpp kontrollen och börja med att kontrollera dig själv och dina egna tankar och känslor för de tankar du ger dig själv, de blir dina känslor och det är de känslorna som du sen tar action för. Vilket resultat tror du att du får om de flesta av dina tankar/känslor är negativa??? Om du däremot ger dig själv positiva tankar som blir till positiva känslor och som du sedan kan agera utifrån på ett positivt sätt. Ja då kommer Universum att med änglars och guiders hjälp att göra allt för att stötta dig på vägen. De finns där, men när du inte släpper på ditt kontrollbehov så kan de inget göra. Det är då du sitter fast!

Varm kram från mig så länge. Jag är snart tillbaka igen.

Annehlie