Okategoriserade

Du är inte dina tankar men dina tankar blir dina känslor så var noggrann med vad du tänker om dig själv!

Hej Kära blogg läsare!

Hoppas allt är bra med er. Jag tittar ut här bara för att jag kände att jag bara MÅSTE få dela med mig av någonting helt nytt som kommit in i mitt liv och det är ett helt nytt “mindset” kort sagt. Det är så otroligt mycket som har hänt både inom mig och utanför mig de här senaste veckorna. Trots att jag varit mer sjuk än någonsin förr med den här ansiktsförlamningen (som jag fortfarande arbetar med att bli helt frisk från) samt en del andra negativa händelser runtomkring mig så har jag ALDRIG förr haft ett sånt öppet sinne som nu. Allt förändrades över en natt känns det som och vilket FLOW som kommit kan jag säga. Nu bara längtar jag efter att bli frisk så att jag kan applicera allt som är planerat “in the real world” så att säga. När jag är frisk och arbetsför igen så kommer ni att förstå allt fint och vackert som kommit till mig under denna period och det vill jag dela med mig till er av på flera sätt. Vi får se vart jag börjar någonstans men sommaren kommer att bli hektisk minst sagt på fler än ett sätt. Men häng på nu allihopa om ni vill vara med från början om en riktigt häftig boost i livet för nu KÖR jag och den här boosten vill ni inte missa kan jag säga.

“Jag äger mina tankar om jag inte låter de äga mig”. Det är så sant som det är sagt och det är verkligen något jag börjar förstå nu. Det är dags att ta kliv ut i världen med andra ord. Att leva i nuet, att vara i flowet, att lyssna på intuitionen. Jag har verkligen en sån WOW känsla inom mig just nu.

Jag vill också passa på att påminna er om vår planerade temaresa i höst. Jag har ju redan lagt ut om den vid ett tidigare tillfälle och inom de närmaste dagarna kommer jag att lägga ut den igen här på min blogg. Den får ni inte missa. Den resan kommer att bli magisk på fler än ett sätt kan jag lova. Det är bara en av alla härliga saker som sommaren och hösten har att erbjuda kan jag lova. Det är ganska många som anmält sitt intresse för resan men vi måste nu inom några veckor veta vilka som verkligen planerar att åka med. Platserna är begränsade och resan planeras att bokas inom en snar framtid.

Ha det nu så gott så länge så hoppas jag att jag inom kort kommer att komma ut frisk och med massor av explosiva händelser.

Kramar Annehlie