Nymåneläggningar

Nymånen i Väduren

Hej alla fina blogg läsare!

Jag vet att jag har varit lite osynlig på bloggen den senaste tiden. Jag är ju fortfarande sjukskriven efter min operation och även om det gjorts en hel del framsteg under de här sex veckorna som gått sen dess så är jag långt ifrån bra från min ansiktsförlamning av halva ansiktet. Det går visserligen att få upp mungipan något mer än tidigare men ena ögat går fortfarande inte att stänga och jag får träna på att blinka med det varje dag. Men doktorn sa ju att det kunde ta 3 månader innan ansiktsnerven vaknar upp igen ordentligt så jag tänker positivt och tar det med ro och tålamod. Alla steg är positiva, även de små tänker jag. Så ni mina kära vänner som väntar på era sittningar och vägledningar, ni får tyvärr vänta ett tag till. Jag ska ändå försöka mig på en  Nymåne läggning idag tänkte jag. Bilden nedanför blev lite sned, men det är ju jag med för tillfället så den får väl symbolisera mig just nu då.

Summering av föregående Nymåne!

Vad fick du till dig då och vad gjorde du utav den? Nymånen förmedlade att uppförsbacken var på väg mot sin topp och ljus och kärlek var på ingång och lovord om att “Det är i höst det sker” var också ett budskap du fick.

Du fick råd om att lyssna inåt och lära dig att skapa mer medkänsla till dig själv. När du kan känna det så kan du också skapa allt du önskar i ditt liv för ALLT du önskar kan du få.

Jag vet inte hur väl just DU har lyckats med det men själv så har jag nog lyckats med allt den här gången. Det behövdes en sjukskrivning där jag tvingades att landa kort sagt på grund av fysiska orsaker i samband med sviterna efter min operation. Så oavsett om jag blir fullt frisk eller inte från den här ansiktsförlamningen så var det på ett sätt det bästa som kunde hända för det fick mig att verkligen ta hand om mig själv och fokusera på rätt känslor i mitt inre. Jag vet vart jag är på väg nu kort sagt. Jag är inte säker på att jag tagit mig tid att utforska den känslan om det som hände mig inte hade hänt. För min del förstår jag också precis vad som menas med att det är i höst det sker. Mer än så kan jag inte säga i dagsläget. Men en sak kan jag säga. Känn in vad du egentligen känner i dina känslor och handla utifrån det, sluta upp med att skylla på omständigheter och andra människor omkring dig eftersom det är DU som äger ditt liv och dina val i livet. Du måste bara förstå att det är DU som är skaparen av ditt liv. Du bestämmer vad du ska göra med ditt liv.

Vilka energier har vi att jobba med denna Nymåne period!

Vädurens energier är fartfyllda, så fartfyllda som det går nästan och det är nästan så att livet blir lite för socialt. Vädurens energier är impulsstyrda så när allting händer så händer det väldigt plötsligt. Tillvaron kan faktiskt bli väldigt stressig här men ändå på ett positivt sätt. Här kommer en period när vi är överallt och ingenstans typ samtidigt. Men det är entusiasm och varma känslor som styr oss.

 Väduren har en förmåga att i ena stunden bry sig väldigt mycket om andra människor för att i nästa stund prioritera sig själv mest. Detta kan verkligen reta gallfeber på folk men hon gör det inte med vilja. Det bara sker liksom. Det är dessa energier som styr oss nu så vi får vara observanta på hur vi uppför oss under denna period. Här är vi öppna och trevliga när vi får känna oss som mittpunkten där vi får lysa upp vägen men om vi inte får ta plats eller om någon annan stjäl vår plats, ja då är inte Vädurens energier att leka med minsann.

Väduren intar dock en naturlig ledarroll så det brukar ordna upp sig till slut och man har alltid kul där en Vädur befinner sig. Ja summa summarum som man brukar säga, det är oerhört glada, härliga och fartfyllda energier som  ledsagar oss igenom kommande nymåneperiod.

Vad har månen att berätta då!

Drömmar behöver en praktisk plan!

Och vad menas då med en praktisk plan undrar du. Jo du behöver först och främst ett mål i livet och när du skapat dig ett mål i livet så behöver du befästa det på något sätt så att du strävar målmedvetet mot ditt mål. Oavsett vad målet är egentligen. Och kom ihåg att det är resan mot ditt mål som är det viktiga för när du väl nått ditt mål så kommer du att vilja sätta nya mål. Du ska ha nya mål hela livet att sträva efter. Då mår du bra och målet ska vara något som du verkligen vill ha mest av allt i hela världen och du ska inte ha en aning om hur du ska komma dit men på vägen dit så kommer du att ta små och stora steg utan att du ens hinner reflektera över det. Tro mig. Så sätt dig ner, skriv ett fantasi mål och tänk dig en positiv väg dit. Det går uppför och det går nerför men framåt kommer du bara du handlar utefter det som känns rätt i dina känslor. Om du gör det nu så kommer hösten att se fantastisk ut för du kommer att känna att du banat en stark väg framåt med ditt egna mål i sikte.

Win Win kommer i framtiden!

Om du tar fram din kreativitet och alltid utgår från vad du känner att du vill för någonting, om du ser till att ha samma sorts människor omkring dig som drar åt samma håll som du, som vill samma saker och som strävar efter liknande mål, då kommer du att lyckas. Om du istället anpassar dig efter andras mål i livet, mål som inte är dina egna, så kommer du att vara slav under den negativa energin. Så vad vill du för något? Om du ger massor av dig själv till människor som faktiskt önskar och vill ha dina råd och din kunskap och som också i sin tur har något att ge tillbaka till dig, ja det är då det blir win win.

Som ett personligt exempel så kan jag ta min medialitet. Jag behöver finnas bland andra mediala människor där vi kan dela saker, känslor och uppfattningar med varandra. Denna “win win” känsla gör att jag växer i min andlighet och höjer min frekvens. Detta får mig att må bra helt enkelt. Därför ser jag numera till att försöka vara bland dessa personer så ofta som möjligt för det gör mig gott. Om jag istället får “kämpa” med att få ut mina känslor, tankar och ideér på grund av att jag alltid umgås med fel sorts  människor, ja då sänks min frekvens istället och jag känner mig låg. Det jag säger är inte att du INTE ska umgås med människor med andra intressen än du men du ska umgås MEST med de människor som gynnar dig och som lyfter dig enligt attraktionslagen. Sen kan det vara befriande ibland att umgås med människor där ni tillsammans fokuserar på andra saker, naturligtvis fortfarande saker som du VILL göra. Det finns ingen som helst anledning att tacka ja till något som du inte vill göra för att vara snäll. Så med andra ord. Försök att se till att det blir en “win win” i slutänden.

Överflöd ligger framför dig!

Ett överflöd av det du önskar dig ligger framför dig inom kort säger Nymånen. Detta betyder inte att du kan luta dig tillbaka och tänka att universum ordnar det. Nej, universum berättar snarare att möjligheterna till detta finns nu närmare dig än någonsin. Men du måste bjuda till lite själv också. Vill du ha ett nytt jobb så måste du engagera dig i det, vill du attrahera in kärlek i ditt liv så måste du se till att vara i miljöer där du kan hitta kärlek. Ibland så kan ju såklart jobb, kärlek, pengar, önskningar ramla ner som en plötslig snöflinga från himlen en solig sommardag typ MEN du måste fortfarande våga ta risken att säga tack och tacka JA till chansen du fått för annars försvinner den för den här gången. Men överflöd av det du önskar ligger absolut framför dig i den närmaste framtiden. Du bestämmer om du vill ha överflödet eller inte.

Vilka budskap får vi idag!

Vad ska du lämna bakom dig!

Du ska börja ta hand om dig själv ur ett hälsosamt perspektiv. Det är inte bra för dig att lägga fokus på negativa saker. Försök istället att fokusera på de positiva sakerna. Det du fokuserar på växer. Glöm inte det.

Jag har haft all anledning att deppa ner mig totalt under den här sjukdomsperioden som jag befinner mig i nu och jag har dessutom fått tre väldigt tråkiga besked rörande personer i min omgivning varav två av de rör sjukdom. Jag har ändå valt att tänka positivt, handla positivt, se hoppfullt på de här sjukdomsbeskeden, både gällande mig själv och de andra personerna och gällande det tredje beskedet så har jag även där valt att se det som en utmaning i livet även för mig och istället för att deppa ner mig över det så har jag valt att se det med ögon som “Hur kan det gynna mig, vad kan jag göra för att se fördelar istället för nackdelar med det som händer här och nu”.

Så nu är det alltså dags att bry dig om dig själv, att ta hand om dig själv, vårda dig själv och vara snäll mot dig själv, för det är du värd. Du skulle väl aldrig någonsin säga till en annan människa att “Du är inte värd detta” så varför anser du ha rätt till att säga det till dig själv. Förändra din självbild om du inte gillar den du har idag. De flesta av oss behöver jobba med vår självbild faktiskt. Det är nog få förunnat att ha en komplett självbild, om det ens finns någon som har det.

Vad ska du ta med dig i nuet!

Ta fram din kreativitet och börja att skapa den nya versionen av dig själv. Hur gör man det kanske du undrar. Lyssna bara på dina känslor och gå på de. De känslor som ger dig goda vibrationer är också det som kommer att gynna dig på sikt. Om du känner dig rädd eller skräckslagen, gör det ändå för om känslan är “Det här vill jag ha i mitt liv” ja då är det också nu eller aldrig som du ska ta ett stort steg och hoppa. Våga och vinn kort sagt! Risker är en del av framgången. Blir det fel så finns det alltid nya vägar framför dig. Kom ihåg det.

Lyssna inåt!

Alltså lyssna på dina känslor! This is the key! Om du lyssnar på dina tankar, din oro och dina farhågor kommer du aldrig att komma någonstans. Samma tanker ger samma resultat. Så gå på det du känner istället och lyssna på ditt hjärta och dina känslor, din magkänsla och din intuition. Det är då allt släpper och allt inflöde sker och överflöd kommer lätt till dig. Kom ihåg att dina tankar inte ÄR du, det är bara ditt ego som är baserat på dina reaktioner och inget annat. De kan du göra om genom att skapa dig en ny självbild.

Ha nu en fin Nymåne afton i Vädurens tecken.

Ta hand om varandra, ta hand om dig och sätt dina egna intentioner för just denna Nymåne och din nystart i livet. Och kom nu ihåg ” Take action mot dina mål!”.

Varm Kram

Annehlie