Okategoriserade

Att analysera även de små budskapen

Hej igen alla bloggläsare!

Jag kände rent instinktivt idag att jag borde ta fram datorn igen. Jag borde dela med mig till er av mina tankar och min förhoppning är ju såklart att jag det jag skriver om även ska hjälpa andra på sin väg framåt, genom snår och buskage. De budskap jag får är inte bara till mig utan till många andra i olika situationer av snåriga buskage. Under den här perioden som varit efter min operation har jag knappt mediterat och första veckan orkade jag inte ens vara med på veckans healing stund trots att jag bara ligger ner och njuter normalt sett. Att ligga ner med dunkande smärta i ansiktet och med ett öga som inte gick att stänga samtidigt blev för jobbigt helt enkelt. Att meditera sittandes var också svårt. Jag tappade koncentrationen. Till slut så fann jag meditations stunderna i Agnetas bok i stället och efter en stund så förlikade jag mig med att meditera liggandes i sängen.

Healingpasset!

I onsdags hade jag bestämt mig för att jag skulle vara med på healing passet och jag längtade hela dagen. Jag hade bett både i gruppen och innan healingen att jag skulle få healing för läkningen av ansiktet efter min operation och för det själsliga. Nästan direkt när healingen startat kände jag som en liten hand i form av en sked nästan som sakta sökte sig ner mot min haka och liksom smekte mig där fram och tillbaka. Jag har haft en del besvär där efter operationen med strömkänslor som kommer då och då. Efter ett tag flyttade sig handen upp mot pannan och vid ögat för att slutligen fortsätta att smeka mina fötter som  alltid sker vid mina healingstunder i princip. Det var en skön stund. Första gången jag faktiskt njöt efter min operation.

Att fånga verktygen på vägen – genom budskap i tarotkort är en väg.

I går bestämde jag mig för att meditera sittandes igen vid min meditations plats. Jag satte på Libby Clarkes “Healing yourself” och precis som en gång tidigare så fick jag budskap om att dra kort ur Lee Segers healing kortlek och min affirmationskortlek. Jag får alltid exakta instruktioner från universum och hur jag ska blanda, kupera och välja kort.

Efter meditationens slut så tittade jag på korten.

# Ensamhet

# För att kunna manifestera överflöd i den fysiska världen behöver jag först känna rikedom i mitt inre.

Jag tittade på korten och på kortens budskap och började nästan gråta för jag förstod precis vad budskapen menade. Jag har arbetat så hårt tidigare för att vara perfekt och för att vara den där superkvinnan dygnet runt. Att räcka till här och där och vara den bästa visionen av både mig själv och som förebild för alla andra. Jag har önskat mig överflöd av olika ting för att kunna manifestera saker och ting men det har också varit så att tillfällen att manifestera har kommit till mig då jag har backat på grund av oro och rädsla över att misslyckas. Jag har förminskat mig själv. Så på sätt och vis så kan man säga att jag omedvetet hållit den här onda cirkeln igång som gjort att jag tidvis stått och stampat på en och samma fläck. Om jag hade nappat tag i de här små tillfällena istället, provat mina vingar, ja då kanske jag hade varit någon annanstans idag. Att känna rikedom i sitt inre startar inom dig och när du är nöjd med den du är och det du har, ja då kommer också små tecken utanför dig att dyka upp, tecken som är till hjälp för dig att manifestera saker i en framtid.

Låt inte tankar och känslor äta upp dig inifrån

Tankar och känslor är ren energi och allt som oftast så begraver de dig istället för att lyfta dig så det är oerhört viktigt att vara mästare över sina tankar och känslor. Det jobbar jag mycket med nu när jag tittar mig i spegeln och ser en annan Annehlie än tidigare. Det vore lätt att säga till sig själv “Nu ser du inte bra ut!” “Kommer du någonsin att bli återställd?” “Ska du verkligen se ut så där!”. Men istället fokuserar jag varje dag på de ytterst små förbättringar som sker dag för dag och jag är fast besluten att ta mig ur det här även om det kan ta tid. Det får ta tid helt enkelt. Med kärlek, positivitet och med glädje så går allting så mycket bättre.

Ensamhet

Åter igen till korten. Lees kort “Ensamhet”. Lee beskriver kortet som att den gröna cirkeln berättar för mig vilket rikt inre jag har. Grönt står för kärlek. Den oranga pricken i mitten och i bakgrunden symboliserar universums närvaro inom och utanför mig. Den oranga färgen är min förmåga att skapa det liv som jag faktiskt vill ha. Orange färg står för glädje och kreativitet.

Ensamhet är en känsla, inte ett faktum. Så viktigt att komma ihåg. Jag kan stundvis känna mig ensam i mina tankar och i det som sker just nu inom mig, ensam om min stund just här och nu. Men det betyder inte att jag är ensam. Jag har familj och vänner som bryr sig om mig jättemycket  men känslan kan för stunden vara att jag är ensam i det här. Men du är aldrig ensam. Du har alltid dig själv. Själv har jag också fördelen att känna känslan av att vara omgiven av icke fysiska guider och vägledare vilket hjälper mig mycket på min väg framåt i positivitetens tecken. Vi kanske inte alltid tänker så men det finns en hel värld utanför ensamhetskänslan som kan ge dig en känsla av gemenskap istället. Så känner jag.

Ensamhet handlar om längtan, utanförskap och otrygghet. Att längta och känna sig ensam i sin längtan är faktiskt en känsla som du kan välja bort. Om du känner dig otrygg på grund av en stor förändring i livet så är det också lätt att känna sig ensam. Förändringen kan vara på grund av sjukdom som för mig, det kan vara en separation, ekonomi, jobb relaterat exempelvis. Så det här budskapet är till alla er som genomgår någon slags förändring i livet vill jag säga. Livet är helt enkelt inte som det brukade vara just nu och det kan ta lite tid att hitta en ny balans. Att söka stöd och sällskap är konstruktivt och positivt men att plåga dig själv genom att känna dig ensam förlänger bara processen med att hitta en ny stabilitet inom dig. Du är aldrig ensam!!

Att träna bort ensamhetskänslan.

Man kan hitta glädjen i att vara med sig själv genom att träna bort ensamhetskänslan. Hur då tänker du?

I sin bok beskriver Lee olika sätt att göra det på. Fundera på vad du längtar efter och vilken känsla du helst skulle vilja känna? Finns det något som du skulle kunna göra som väcker den känslan inom dig? Gör det! Du attraherar då den varan och det du längtar efter kommer närmare dig.

Jag skulle vilja komplettera denna övning med att “sitt inte och vänta på att vindpusten ska komma och ta tag i dig och föra dig framåt. Plocka istället upp redskapen från marken som landar framför dina fötter istället för att kliva över de och låtsas att de inte finns där.” Använd redskapen, testa de även om du säkert kastar bort en del av de sen. De för dig ändå framåt på just din väg.

Hoppas denna lilla ljusstrimma av hopp når er alla och att jag tänt ett litet ljus i alla era hjärtan. Varmt lycka till på er väg framåt. Jag kommer absolut att vara mer rädd om hur min väg framåt kommer att se ut.

Kramar Annehlie