Fullmåneläggningar

Fullmånen i Lejonet!

Hej alla fina bloggläsare!

Då var det dags att knyta ihop Lejonets Fullmånesäck idag. Jag gillar verkligen Lejonets kraftfulla energier. Lejonet har verkligen makt över sitt liv och ser till att få saker och ting gjorda. Ett Lejon är ju också ett ödmjukt tecken som ser till att alla får vara med och leka så att säga, samtidigt som de har en liten baksida också och det är att de prioriterar sig och sitt lite för mycket och har därför svårt att sätta sig in i andras tankar, känslor och viljor. Så länge du går samma väg som Lejonet så är det lugnt men det är väldigt svårt att lyckas stå upp för sig själv mot ett Lejon och att omvända ett Lejon skulle jag vilja säga är stört omöjligt.

Nog om det. Hur har ni det? Själv har jag ÄNTLIGEN fått en operationstid och på tisdag händer det. Jag kommer att vara sjuksriven en tid och ha mycket ont, det är jag införstådd med men det ska nog gå bra. Annars är humöret på topp. Jag har lyckats att hålla i både sömntimmarna och träningsdosen och är mycket stolt över mig själv där. Jag har också jobbat mycket med tillit och positivitet och det känns verkligen hur gott det gjort mig att äntligen lyckats med ett par såna viktiga delar i mitt liv. Det gäller bara att snabbt komma tillbaka in i de rutinerna igen efter operationen också.

Men nu till dagens Fullmåne i Lejonets tecken.

Vad sa Nymånen i Lejonet för 6 månader sen.

Kanske någon av er träffade kärleken. Det var en romantisk period på ingång under hösten. Därmed inte sagt att relationen varar fortfarande men det var i alla fall en tid för romantiska små flingar för några månader framåt. För andra kanske perioden stod mer för en tid med inre romantik för dig själv. Kanske du mediterade ofta under den här perioden och kände att du fick extra stöd från guider och änglar och/eller andevärld. Du kanske tog hand om ditt inre på ett sätt som gagnade dig under den här perioden. Hur som helst så bestod perioden av något slags romantiskt inre lugn och av må bra hormoner av att inte finnas tillgänglig dygnet runt.

Meditera och överväg var ju också ett råd som vi fick direkt från Nymånen och Universum där i augusti månad.

Att ha tillit och att tro på sig själv var också något som Nymånen i Lejonets tecken gav dig som ledtråd. “Framhäv dig själv så mår du bra” är det jag fick till mig nu och inte alls så olikt Lejonet att bekräfta sig med just dessa ord. När du beter dig stark och trygg och säker på din sak så lyckas inte heller någon trampa på dig tillräckligt hårt för att knäcka dig. “Den här perioden kommer du att lyckas med allt du inte lyckats med tidigare” sa också Nymånen i Lejonet.

Vi fick några andra budskap också. Vi skulle lämna de jobbiga tiderna bakom oss och istället börja fokusera framåt på vägen med positiva ögon.

Du skulle också använda dig av din humor mer. Skratta mera och blanda allvarsamhet och skratt i en god mix. Framför allt i relationer är detta extra viktigt fick jag till mig. Och visst är det så att man måste få känna sig lite deppig emellanåt men det är oerhört viktigt att låta de negativa stunderna bli oerhört korta och de positiva stunderna oerhört långa. Först då har du en bra blandad mix av ditt mående. Ett mående som också gagnar våra  relationer.

Skrattet var någonting som Nymånen i Lejonet pratade oerhört starkt kring och det var också något som vi blev tillsagda att även ta med oss in i nästa Nymåne som kommer att befinna sig i Fiskarnas tecken i slutet av Februari månad.

Hur väl lyckades du med att lyssna på Universum denna gång?

Själv hade jag en jobbig start. Som jag delgett er tidigare så var i princip hela hösten en enda stor katastrof för mig men på något sätt så lyckades jag rädda upp situationen med mitt inre driv, min positivitet och på något sätt så lyckades jag faktiskt skapa tillit också och tro på mig själv. Jag tror faktiskt att utan den här andliga coach kursen som jag gått under hösten så är jag inte alls säker på att jag klarat det lika bra. Den kursen har stärkt mig enormt och det är också delar från den kursen som gjorde att jag definitivt bestämde mig för att lyckas vända på skutan så att säga här under Januari månad. Och så väl som jag lyckats med allt under denna månad bara med att vara positiv, glad och skapa tro och tillit till mig själv, ja det känns verkligen helt magiskt. Så nu måste jag bara tro på att allting annat ordnar sig också, för då gör det det. Min tanke är att längre fram när jag är diplomerad i min andliga coach utbildning även ska jobba och ta klienter i “hur man skapar magi i sitt liv”.

Fullmånen i Lejonet

Vad är det då som Fullmånen tycker är absolut det väsentligaste för dig att ta fasta på nu när vi knyter ihop säcken inför en period med vila och analysering innan nästa Nymåne med nya tankar kliver in.

Lägg fokus på rätt saker!

Ja här tar Lejonet kommandot direkt och ställer sig i månljuset glad, tacksam och positiv! Jag får otroligt fina vibbar av det här budskapskortet. Det är som om livet nästan badar i ett rosa skimmer just nu, om du bara väljer att följa kärleks ljuset. Se dig själv som vacker och oslagbar och tacka universum för allt vackert du får vara med om i livet. Kom ihåg att det du fokuserar på växer. Alltså  är det oerhört viktigt att fokusera på rätt saker här i livet. Lys upp det som du vill ska växa och var tacksam för det du redan fått i livet. Ju mer du fokuserar på det du redan har, ju mer kommer bra saker att göra entré i ditt liv. Det här är en resa som du kommer att göra i ditt liv och denna resa kommer att bli oförglömlig. Resan kan vara fysisk men det kan också vara din livskraft som tar dig med på en andlig resa i universums positiva och härliga liv.

Förlåt dig själv för alla dina misstag!

Om du fram tills nu tagit hand om dig själv och dina inre behov dåligt så förlåt dig själv och se tiden härifrån som en nystart. Själv skulle jag kunna vara oerhört bitter på hur dåligt jag behandlat mig själv under hösten. Sammantaget så ledde min ohälsa till att jag blev sjuk om och om igen och med sjukdomarna så kom jag ännu längre ner i ohälsan och mitt mående. Men i stället för att se det med bittra ögon så ser jag hösten som en lärdomsläxa och när jag vände skutan på rätt köl igen så märker jag verkligen hur lätt det är att tänka om och tänka rätt. Men du måste jobba för det och du måste vara envis mot dig själv. Men framför allt så måste du förlåta dig själv för att du behandlat dig själv orättvist.

Någonting nytt föds nu definitivt. Jag törs knappt säga vad jag fick upp i de här två korten. Något väldigt personligt. Men om det stämmer så blir jag väldigt förvånad men samtidigt väldigt glad så klart. Men jag väljer att spara det inom mig. Det är inte första gången jag fått samma sak till mig personligen men nu kom det mer tydligt. Jag ska skriva upp det på en minnes lapp och stoppa undan så får vi se om änglarna skojar med mig eller inte. Men vi lämnar det för nu.

Tro på dig själv!

I slutet av Mars kliver Nymånen i Väduren in och peppar dig maximalt. Här berättar energierna att det är dags att gå “all in” och inte vända blicken bakåt för en sekund. Nu lämnar du allt gammalt blask bakom dig och det är nu det är extremt viktigt att du verkligen rör dig framåt och att du verkligen tror på allt det vackra du har framför dig. Tro på dig själv för här har du inte bara Lejonets makt med dig, du har även Vädurens härliga fart och driv med dig på din väg framåt. Så bara kör nu hälsar universum. Se bara till att hålla dig på vägen. Detta gör du bäst genom att fästa blicken framåt istället för bakåt. Lycka till!

Vad har då de senaste 6 månaderna präglats av för energier. Jo du har varit i en position av ständigt behov av kärlek. Ett behov av att känna dig älskad. Den här hösten har präglat oss alla av detta behov mer eller mindre är det jag får till mig. Tiden har varit tuff för de flesta av oss och ett viktigt verktyg vi haft är att tänka oss igenom tiden. Det universum menar med att tänka är då inte att tänka ihjäl oss på ett negativt sätt. Universum ger oss alltid användbara verktyg som tar oss ur jobbiga situationer så när universum ger oss tanken som verktyg så syftar universum naturligtvis på positiva tankar. Att ta dig igenom jobbiga saker, jobbiga tider eller samtal med jobbiga människor eller vad det nu kan vara så är verkligen tankens kraft ett underbart verktyg att använda sig av. Tankens kraft i positiv bemärkelse alltså. Använd sedan åter igen Lejonets kraftfulla pondus för att visa andra din väg framåt.

Den här våren är till för att blomstra. Det fick jag till mig väldigt tidigt och jag får nästan känslan av att den här tunga hösten tillkom just för att se blomstringen ännu bättre och ännu lättare. När du med tankens kraft tar dig framåt och när du tillåter dig själv att få synas och höras precis som den du är, ja då kommer du att förstå att livet är fantastiskt. Att få vara precis den man är och ge uttryck för precis den man är, det är svaret på alla våra frågor vi har. Så uttryck din individuella uppfattning om dig själv och visa världen vem du är.

Det är inte bara våren som kommer med blomstring. Blomstringen startar redan här i början av året och svaren på alla dina böner kommer sakta men säkert att börja besannas redan nu och det ligger förväntan i luften kan man säga. Kanske att du kan känna det redan nu. Med andra ord. Denna höst som varit tuff för flera av oss har inte varit förgäves för nu når solstrålarna oss allihopa men på olika sätt.

Vad har du bidragit med för att skapa det som skett hittills. Ödmjukhet är något vi får lära oss efter vägen. Vissa av oss har verkligen fått jobba med ödmjukheten medan andra verkat flyta med längs strömmen liksom. Vi har alla olika lätt eller svårt att ta till oss av ödmjukheten eller att vara ödmjuk mot sig själv eller mot andra eller mot livet och allt som händer runtomkring. Men faktum är att bara genom att se oss omkring och tänka att allting som vi ser faktiskt sker av en mening så skapar det en slags trygghet inom oss. Allting är okey! Det är en viktig fras för dig att upprepa ofta. Även tuffa saker som sker har en inre mening. Allting kommer att sluta på ett fantastiskt fint sätt, även om det inte alltid är på det sätt som du tänkt dig.

Det är dags att reflektera över dina prioriteringar. Har du prioriterat rätt saker? Om inte vad skulle du vilja prioritera om? Hälsa och ett inre välmående är något som universum skattar högt och också något som vi människor söker efter ständigt. Där ska du lägga dina prioriteringar. Om du trivs där du befinner dig just här och nu, ja då är du på rätt plats. Om inte, vart önskar du att befinna dig någonstans? Se till att komma dit.

Sist men inte minst, omfamna flytet i ditt liv. Vi har alla under vår livstid perioder i livet när livet bara flyter på. Omfamna dessa stunder, affirmera dessa stunder och gläds åt dessa stunder och framförallt, se till att dessa stunder händer ofta. Med en positiv inställning så sker de oftare än du anat. Om du nu under våren och sommaren arbetar med din positivitet så kommer du att ha fantastiska gåvor att inhämta under hösten när bladen sakta faller av träden och kylan börjar göra sig påmind igen. Boostra dig själv inför hösten med kärlek, med glädje och med positivitet.

Ödeskortets budskap

Ödeskortet kommer med en hälsning om beskydd och styrka. Ärkeängel Michael finns alltid med dig när du är i behov av beskydd och av styrka. Men kom ihåg att du måste be om beskydd och styrka för att få det fullt ut. Så välkomna fina Michael in i ditt liv.

Idag ber jag Ärkeängel Michael  speciellt att ge en vän till mig beskydd och styrka. Hon kämpar med en nyupptäckt cancer och behandlas i detta nu med cellgifter. Hon är en av de gladaste och mest positiva människor jag känner och jag önskar henne all lycka till på hennes väg framåt nu. Glöm inte fina vän att positivitet föder positivitet.

Kramar Annehlie