Nymåneläggningar

Nymånen i Vattumannens tecken!

Hej alla fina bloggläsare!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra men jag har haft det lite stormigt i mitt liv en tid. Ett tag försökte jag att bara hålla näsan ovanför vattenytan och bara flyta med men det höll på att knäcka mig så då bestämde jag mig för något som faktisk förändrat mitt liv totalt de senaste veckorna. Man kan väl kalla det för något slags nyårslöfte.

Hur som helst så kan man säga att jag gick in i någon slags acceptans hur min vardag ser ut. Att förlika mig med att jag jag faktiskt har ett jobb att sköta med långa arbetsdagar i veckorna och därmed hinns inte så mycket mer än så med under just veckodagarna måndag till torsdag. Tidigare sprang jag fortare för att hinna med lite annat om kvällarna men sedan Nyår så satsar jag mer på att skapa en positiv känsla inom mig själv, skapa någon slags acceptans samt lite avkoppling i tv soffan någon kväll då och då också.

Träning är viktigt för kroppen anser jag så åter igen så prioriterar jag mina två träningspass i veckan som känns enormt viktiga för min kropp och hjärna. Sömn är också ett område som varit oprioriterat för mig tidigare. Nu tog jag tag i det efter Nyår och ser nu till att få  mina 7-8 h sömn även på vardagar. Tidigare befann jag mig inom ramen 4-5h/natt. Jag är oerhört stolt över mig själv att äntligen lyckats med detta efter så många år av små försök. Lösningen var endast att bestämma sig. Den första veckan vaknade jag mitt i natten pigg efter 5h sömn då kroppen trodde att den sovit färdigt men till sist så förstod den att 7-8 timmar var det normala.

Så om ni tycker att ni sett mindre av mig här ute på bloggen så är detta en av anledningarna. Jag har även haft väldigt mycket att ordna med för min hjärtsjuka mamma som nu äntligen ska få hjälp med hemtjänst. Det är fortfarande mycket att stå i kring henne så det upptar en stor del av min tid också just nu. Så i dagsläget arbetar jag bara med mitt mediala arbete enbart under helgerna och vissa helger inte alls.

Jag väntar också på en operation som förväntas ske inom de närmaste veckorna och under den perioden kommer jag att vara sjukskriven då och inte arbeta alls varken med mitt ordinarie jobb eller mitt mediala jobb.

Men ni som tänker nu att “Ojdå! Ska hon sluta nu eller upphöra på något sätt!” Nej absolut inte. Bloggen kommer att fortsätta med de ordinarie mån läggningarna främst och ibland något extra inlägg när tid och lust finnes så att säga. Jag kommer att ta emot kunder igen efter min sjukskrivningsperiod men i liten skala och endast under helgerna. Jag har samarbeten på gång med andra mediala och viktiga personer i mitt liv vilket ni kommer att få se skörd på längre fram. Jag är fortfarande mitt uppe i min utbildning som andlig coach som har förändrat mitt sätt att se på livet mycket och den utbildningen är tänkt att stå som ett stort avstamp på min framtida andliga karriär och mitt sätt att jobba på längre fram. Har även en utbildning i Reiki healing framför mig att vila mig mot samt lite annat smått och gott i min tankelåda. Så håll ut! Men nu till Nymåneinlägget för denna period.

Summering av föregående Nymåne

Vi summerar förra månadens Nymåne som befann sig i Stenbockens tecken. Vad fick vi för budskap då och hur väl förvaltade just du dessa budskap?

Den berättade att tankar och idéer som kommer nu under Nymånefaserna framöver kommer att ha stor inverkan på dig och kommer också delvis att manifesteras under Fullmåne faserna. Så lyssna noga på Universums råd framöver är mitt råd. Följ ditt hjärta oavsett vad förnuft, oro och dina rädslor säger. Du kommer att lyckas med dina förändringar men bara om du verkligen tror på de. Vi fick också rådet att känna in magkänslan noga och viktigt är också att lämna en plats som du verkligen känner är fel plats för dig. Fortsätt framåt med din starka viljestyrka.

Vi fick ytterligare tre budskap med oss på vägen. Det ena var att du skulle sluta fred med dig själv. Förlåta dig själv för de misstag eller snedsteg du tagit. 2023 fortsätter med många lärdomar men även en hel del solsken. Kasta gammalt skräp i papperskorgen och välj att se framtiden med positiva ögon. Det gör allting så mycket lättare.

Integritet var ett annat budskap vi fick. Hur öppen är just du mot omvärlden? Är du kanske för öppen eller för stängd exempelvis. Man kan vara för hjälpsam och omtänksam mot omvärlden så att man aldrig får någon kärlek över till sig själv alternativt för stängd och fyrkantig i sitt tänkande och med sin negativa energi dra med sig andra människor oplanerat i sin egna negativa spiral. Skapa må bra zoner för dig själv och skapa positivitet var ett råd universum gav oss.

Medkänsla med dig själv var ett tredje budskap från Universum. Att inte ha dåligt samvete för att du prioriterar dig själv och ser till att hjälpa dig själv först innan du hjälper andra.

Fina budskap vi fick tycker jag. Hur väl lyckades du att förankra dessa fina budskap? Själv har jag för omväxlings skull lyckats väldigt bra och i och med att jag verkligen funnit lugnet och positiviteten och acceptansen på vägen så ser jag också min andliga framtid i ett annat perspektiv. Att prioritera de områden inom andligheten som just jag vill jobba med och utveckla (för det har ändrat sig genom åren) samt att ha skapat den här acceptansen som har gjort mig oerhört trygg i mig själv och i mitt andliga jag. Jag har så mycket härligt framför mig och jag kommer att hinna med allt och jag kommer att lyckas med allt. Det måste bara få ta lite tid. Så skönt att äntligen ha landat där.

Nymånens tecken/ Vattumannen

Med denna Nymåne kommer Vattumannens energier att befinna sig som bas. Vattumannens energier är klarsynta och uppfinningsrika så det här kan bli en period när många bra idéer föds.  En Vattuman är dessutom inte känslig över vad andra tycker och tänker så om hen blir attackerad av någon eller något så skakar hen lätt av sig det och fortsätter framåt på sin väg. Frihet och ett oberoende står högt upp på en Vattumans behovslista men som tur är så har en Vattuman en stark känsla för vad som är rätt och fel. En vattuman är även tolerant mot sina nära och kära men förväntar sig också detsamma tillbaka. Det är alltså ingen idé att försöka dominera en Vattuman. Tillåt istället en del friheter så slipper du drabbas av Vattumannens tjurskallighet och rastlöshet och impulsivitet. Så dessa egenskaper i Universums sfär är alltså vad du har att tampas med under denna Nymåneperiod.

Vad säger Nymånen denna månad

Den här Nymåne perioden enligt månens egna budskapskort berättar just fortsättningen på föregående månens budskap kan man säga. Nu händer det kort sagt! Förvänta dig kraftfulla förändringar! Jag får känslan av att nu samlar månen och universum kraft för att sedan kunna släppa ut en total explosion av ljus och starka färger för att hjälpa dig med att lyckas med dina drömmar och visioner. Ta vara på de förändringsmöjligheter som kommer till dig och låt sedan ljuset hjälpa dig på vägen mot dina drömmar. Ett mycket vackert kort Universum ger dig här och det kommer verkligen med stort hopp.

Var dock i denna positivitet i universums lösningsfokuserade värld  förberedd på att du kommer att stöta på hinder på vägen: Även månen drabbas av lite trasiga kanter på grund av saker den stöter emot emellanåt. Då gäller det att verkligen behålla positiviteten och att även kämpa på i motvind så att säga. Själv så kommer jag ju med all sannolik då att genomgå den här planerade operationen inom den här Nymånens ram och kommer ju då att mer eller mindre sitta fast här hemma under några veckor innanför mina fyra veckor. Men jag försöker att se det som en liten “minisemester” med lite ofrivilliga sovmornar samt chans att studera i min andliga coach kurs lite med aktivt under tiden. Allting har en mening brukar jag tänka.

Sist men inte minst så ber dig universum åter igen att skaffa dig en praktisk plan framåt. Vi ska inte underskatta tankeverksamheten men samtidigt så är det när du manifesterar saker som du verkligen känner att du kommer framåt. Så smid planer nu men glöm inte att även sätta de i bruk så att säga, eller åtminstone upprätta en plan om när saker och ting ska ske så de inte fastnar i universums periferin.

Budskap

Utmana dig själv

Hur ska du då förfara för att verkligen komma framåt på din väg. Jo du måste utmana dig själv. Det är när du mixar klokhet med tokhet som du verkligen kommer att lyckas med det ultimata. När du faktiskt vågar att utmana din själv, tänja på dina gränser och när du också ser att vägen framåt bär frukt, ja då kommer den fantastiska positiva självkänslan in och vägen framåt öppnas och blir en motorväg istället för en slingrig stig. Allting handlar om hur vi ser på saker och ting. Själv kan jag definitivt känna igen mig i hur saker och ting bara löser sig genom att tänka positivt och fokusera på lösningar istället för hinder. Att också släppa oro och inte oroa sig i förväg är också något som hjälper väldigt mycket på vägen. Jag ser personligen mig och specifika vänner i budskapets kort, vänner som tänker liksom mig och som lyfter mig och mitt tankesätt oerhört mycket. Har du specifika vänner som lyfter dig med positivitet? Umgås mer med de är universums råd.

Du har styrkan

När motgångarna kommer, för de kommer att komma oavsett hur positiv du är, då ska du utrusta dig med mer kraft och mer styrka och mer motståndskraft. Låt inte den negativa energin överraska dig eller stoppa in dig i någon liten burk med lock på. Nej sätt då på dig rustningen och led dig själv igenom den svåra tiden. Släpp oron skulle jag vilja säga är den viktigaste ledtråden. Det enda oro gör med dig är att du blir ofokuserad och tänker sämre. Om du istället släpper oron och sätter fokus på dag för dag så ordnar det allra mesta upp sig till sist. Att känna sig stark inombords och att känna sig positiv inombords är så viktigt för så mycket. Du har styrkan! Glöm inte det!

Moder jord fyller dig med näring! 

När du bestämmer dig för att göra upp en plan för att manifestera dina mål så kom ihåg att  moder jord är en extremt bra vän att ha med sig på din väg framåt. Moder jord innebär så mycket i både det lilla och det stora men naturen är en stor drivkraft när det gäller att manifestera dina mål. Naturen har en enorm attraktionskraft hos oss människor som gör att vi automatiskt kommer fram till bra och förnuftiga tankar när vi vistas i naturen. Att promenera i naturen, ta en springtur i naturen, åka skidor i naturen, grilla korv med goda vänner ute i skogen, sitta vid vattnet och meditera. Ja listan av natur kan göras lång. Med andra ord så underskattar vi oftast naturen. Själv ska jag ta en lång promenad i morgon tänkte jag och ladda just mina tankar och idéer med positivitet inför framtiden.

Sist men inte minst vill jag skicka med er alla en fin liten hälsning. Ni är alla så vackra själar och bland det vackraste som finns är att kunna inspirera och lyfta andra människor till att lyckas med sina inre drömmar. Så glöm inte bort det. Genom att inspirera och lyfta andra människor så lyfter du även dig själv och banar stark väg för dina egna drömmar framåt.

Varm kram

Annehlie