Fullmåneläggningar

Fullmånen i Kräftan

Gott Nytt År på er alla fina bloggläsare!

Hoppas ni fick ett fantastiskt fint nyår. Denna jul och detta nyår har jag försökt att fokusera på att bo i friden litegrand och inte stressa runt som tidigare jular och nyår. Därför har ni inte heller sett så mycket av mig här ute på bloggen men ni är såklart några personer som ändå hunnit med att få lite personliga årsläggningar av mig så helt off det andliga har jag inte varit.

Jag har även fokuserat mycket på att affirmera personliga önskningar och positiva saker in i mitt liv under den här tiden och dagen innan nyårsaftonen så gjorde jag en affirmations sekvens där jag affirmerade om en specifik sak som även hade kommit upp i min personliga årsläggning som gjordes för ett år sen. Där kom det upp att det som jag önskade skulle ske just under December månad 2022. Jag har väntat hela December utan resultat men på nyårsaftonen efter affirmations sekvensen så hände det. Helt magiskt. Så tack andevärlden, tack universum för denna fina lilla gåva.

Jag fick även ett fantastiskt fint tips av en annan medial vän till mig om en Nyårs ceremoni som man kan göra om vad man vill släppa från år 2022, vad man vill ta med sig för bra från år 2022 och vilka önskningar man har för år 2023. Jag tänkte lägga ut den här sen så ni alla kan ta del av den men gör det i ett separat inlägg sen. Men nu till Fullmåneläggningen i Kräftans tecken.

Vad sa Nymånen i Kräftan för 6 månader sen!

Det känns som om alla månläggningar sedan en tid tillbaka har tjatat om att du MÅSTE kliva ur den komfortabla zonen för att komma någonstans. Känslan är att Universum kommer att fortsätta att tjata om det tills du gör det helt enkelt. Så länge du håller dig kvar i det gamla invanda mönstret så kommer heller ingenting annorlunda att hända känns det som. Då och då sänder Universum ut någon liten gåva eller ledtråd för att få dig att nappa men om du inte nappar så händer inte särskilt mycket heller helt krasst.

Du måste tro på dig själv och det du gör. Om du hela tiden intalar dig själv att du har begränsningar i form av ditt liv, i form av andra människors önskningar och krav, i form av det du känner att du borde göra istället för det du vill göra osv så kommer du inte heller att se möjligheterna som finns framför dig. I allafall så kommer du inte att då ha någon nytta av de. Om begränsningarna tar över så kommer de att berätta för dig att möjligheterna inte finns till för dig. Men det är då du ska tänka att det gör de ju för de ligger ju där precis framför dig.

Fokusera nu på det positiva i livet och tänk allting i positiv anda så kommer så mycket överflöd att komma till dig när negativiteten inte får någon plats längre. Så börja idag med att tänka allt i positivitet, även negativa saker som sker. Du kommer att märka en enorm skillnad och när du affirmerar positivitet så kommer även positiva gåvor och händelser att komma enkelt till dig. Tro mig!

Så Nymånens budskap var att du skulle lämna misstron på dig själv, ta in mer självförtroende i nuet och ta med positivitet in i nästa Nymåne som vi får i Februari månad.

Men nu till dagens Fullmåne där vi knyter ihop Kräftans säck och summerar de senaste 6 månaderna ur Kräftans synvinkel. Hur väl lyckades du med Nymånens önskningar?

Själv kan jag inte skryta med att jag lyckades särskilt bra. Den här hösten har varit tuff för mig och det känns mest som att jag behövt lyfta mig konstant från jobbiga känslor och händelser. Sånt som får mig att må bra har jag gjort mindre av eller inte alls och sjukdomar har härjat både hos mig själv och hos anhöriga till mig och när det ena gett sig av så har något annat kommit. Oro har präglat en stor del av min höst. Så att kliva ur den komfortabla zonen står fortfarande som nummer 1 på min lista kan man säga. Däremot så har jag verkligen kämpat med att tänka positivt vilket min andliga coach utbildning hjälpt mig mycket med och har nog räddat upp en hel del för mig  känns det som. Så det tar jag med mig in i framtiden. Att tänka positivt. Det hjälper.

Fullmånen i Kräftan

Vad är det då som Fullmånen tycker är absolut det väsentligaste för dig att ta fasta på nu när vi knyter ihop säcken inför en period med vila och analysering innan nästa Nymåne med nya tankar kliver in. Jo det är att vara mer observant på det du behöver se. Det känns som att universum vill berätta för dig att du lätt fokuserar på att se det faktiska istället för att se med drömmar och visioners ögon. Vilka drömmar har du? Vilka tankar får dig glad och positiv? Fokusera på de istället för att fokusera på saker som du tror dig måste göra men som inte betyder något speciellt för dig. Du måste släppa den där starka kontrollkänslan över ditt liv. När du befinner dig i avslappnande energier och skapar tillit till dig själv och det som händer så attraherar du även snabbt dina önskningar. Du behöver tid för dig själv och ett eget utrymme för att växa så viktigt är också att skapa tid och utrymme åt dig själv och dina behov.

Vad är det då för något som du uppenbart inte ser eller kanske inte vågar se. Ja det är just dina känslor. Att du låtsas som om dina känslor inte är så viktiga helt enkelt. Om du känner att du lägger mer tid och energi på sådant som inte betyder så mycket för dig snarare än tvärtom så betyder det att du inte tar dina känslor på allvar. Du behöver frigöra dina känslor och sätta de högt upp på din piedestal. Tänk dig själv när du sitter och tittar ut över vattnet. Vad ser du? Vad känner du? Vad kommer till dig i just denna stund? Glöm inte att dina känslor är personliga och väldigt, väldigt viktiga att ta hjälp av när du sen ska ta dig vidare på din resa. Se till att befinna dig i en lugn miljö, gärna vid vatten men inte nödvändigtvis, kan även vara i naturen eller i en meditation eller i en healingstund. Känn in dina känslor och tacka de ödmjukast för att de kommer till dig och ger dig vägledning. Stå sen upp för din tro och dina tankar och säg bara JA till saker som du verkligen vill göra. Vissa saker kanske du måste göra ändå men de ska i så fall vara nedprioriterade.

Det som gör dig blind och som du uppenbart inte vill eller vågar se är just det som universum plågar dig med att fråga dig om och om igen “Vem är ditt sanna jag? Vem vill du vara?” Först när du är modig nog att svara dig själv på den frågan ärligt och också sedan går den vägen så når du fullkomlig healingkänsla. Då försvinner all smärta i hjärtat och du kommer då också att vara mottaglig för att ta emot välsignelse och kärlek.

Vad har då de senaste 6 månaderna präglats av för energier. Jo just energier av kamp! Som att flyta med i floden Nilen bland alla krokodiler och hoppas på turen att ta dig igenom träsken som dyker upp här och var. En forna arbetskamrat sa en passande mening till mig en gång i tiden. Hon sa ” Det är lugnt på ytan men jag paddlar som attan för att hålla näsan ovan vattenytan”. Så känns de här höst energierna. Om du lyckats med att andas dig igenom de anspänningar som uppstått så har du förmodligen klarat dig ganska bra igenom denna höst. I värsta fall kan du ha hamnat i deprimerande tankar och känslor. Så ANDAS när livet känns tufft och TRO på bättre tider. Det är universums råd. För livet kommer alltid att bestå av bättre och sämre tider. Och sist men inte minst affirmera positivitet, även i negativa situationer så kommer även den tiden att bli en relativt lugn period. Genom att affirmera positivitet så kommer positiva energier att hjälpa dig igenom de negativa händelserna.

Det finns en sak som du lägger alldeles för mycket tid och energi åt och det är att oroa dig för vad andra människor tycker och tänker om dig. Tycker de att du är elak om du gör si eller så, är du oärlig om du drar en vit lögn och säger att du är upptagen fast du egentligen inte är det, är du lat för att du säger att du inte hinner eller orkar, är du självupptagen för att du sätter dina behov högre upp osv. Sluta upp med att berätta för dig själv om alla dina negativa sidor. Berätta för dig själv om dina positiva sidor istället. Vi har alla olika egenskaper. Den som är omtänksam och hjälpsam kanske inte är klipsk och klarsynt till exempel och den som är duktig på att hitta på saker, starta upp saker kanske är mindre duktig på att ro de i land osv. Men budskapet är att du måste förlåta dig själv för de egenskaper som du inte besitter. Och det gör du genom att berätta för dig själv vilka bra egenskaper du har. Det är så du kommer vidare på din väg, genom att förlåta dig själv för sådant som du inte lyckas med av olika orsaker. Det är på så vis som just dina önskningar beviljas i just din framtid, den framtid som DU väljer och ingen annan.

Vad har du då att förvänta dig i den närmsta framtiden. Ja det kommer absolut att ske något slags uppvaknanden och kraft och energi återföds så att säga. 2023 kommer att bli idéernas år känns det som. Jag får känslan av att du legat som i dvala och nu öppnas allting upp och idéer flödar och verktygen bara trillar ner på vägen framför dig. Använd de!! Det påbörjas definitivt resor framåt här och för vissa av er förverkligas även fysiska resor som kommer att bli betydelsefulla för just din väg framåt.

Vad har du bidragit med för att skapa det som skett hittills. Ja om du liksom jag blundat väldigt mycket för det Universum tjatat om, inte vågat hoppa ut utanför den där komfortabla zonen så då kan man likna det vid att du låst fast dig vid mörkret och djupet och istället för att lyfta dig upp från djupet så har du sjunkit djupare och djupare. Det har inte varit riktigt så illa för mig, jag har ett driv inom mig som gör att jag är livrädd för att sjunka för djupt så när jag känner att jag är på väg nedåt så har jag alltid förmågan att lyfta mig snabbt och effektivt just i stunden. Men den här hösten har varit mer tuff än vanligt, det måste erkännas. Men genom att öva, öva och öva så blir du duktig på att se sådant som du är bra på och du blir bra på att fokusera på de talanger du har istället för att misströsta över de talanger du inte besitter. På så vis ökar du ditt förtroende för dig själv och du får en bättre självkänsla.

Det som ligger framför dina fötter nu är FÖRÄNDRINGAR. Positiva förändringar. År 2023 kommer att komma med fantastiska gåvor som har med förändringar att göra men du måste också själv vara beredd att medverka i förändringarna. De händer inte helt på egen hand. Men genom positivitet och genom positiva affirmationer så blommar världen ut framför dig. Öppna upp ditt hjärta och ditt sinne för de förändringar som är på väg in! Samtidigt så måste du ha tålamod. Det är också något som universum ofta skickat med på vägen. Om du har en positiv livsgrund och om du affirmerar positivitet in i livet så kommer det du önskar att komma in i ditt liv. Men du måste ha tålamod. När du är redo så kommer universum att placera det som just nu är osynligt framför dig men ibland så behöver saker och ting ordnas upp först innan det som är meningen att komma kommer in. Så ha lite tålamod med livet kort sagt.

Om du lever efter mottot tacksamhet så kommer positivitet in i ditt liv. Så öva på att vara tacksam kort sagt. Vi människor är experter på att vara otacksamma. Vi önskar oss mer pengar, mer kärlek, bättre saker, bättre tider, större hus, fler vänner, mer tid osv. Vi blundar för det vi faktiskt har. Jobb, mat på bordet, tak över huvudet, en bra vän istället för 100 halvbra, familj osv. Att öva på tacksamhet är väldigt nyttigt. Också någonting som ingick i min andliga coach utbildning faktiskt och det har jag personligen märkt hjälper mig mycket i “fattiga tider” så att säga oavsett vad fattigdomen består av. Så öva på tacksamhet är universums råd så kommer nästa höst att bli betydligt bättre. För övrigt så berättar universum om att det är lärdomen från denna höst att ta med oss. Var tacksam för det du har.

Vad säger då slutligen ödeskortet. Jo att din framtid har alla förutsättningar att bli fantastiskt fin om du bara fokuserar på det positiva. Om du tror att det fantastiska ska hända så händer det, förr eller senare. Universum övervakar dig noggrant och hjälper dig upp på rätt väg igen om du hamnar lite snett. Se livet med ett barns ögon. Nyfiket och glädjefullt. Allt är möjligt här i livet. Du lever bara just det här livet här och nu så ta vara på det.

Hälsningar Annehlie