Nymåneläggningar

Nymånen i stenbocken!

Hej alla fina bloggläsare!

Hoppas att allt är bra med er. Själv skulle jag just den här helgen befunnit mig tillsammans med ett par goda vänner till oss men så blev min vän sjuk och vi fick ställa in. Så nu sitter jag här i stället och tänkte leverera en Nymåneläggning till er. Min blogg platå har gjorts om litegrand alldeles nyligen och jag är inte helt nöjd med resultatet ännu måste jag erkänna. Bland annat så kunde jag tidigare se hur många ni är som faktiskt läser min blogg och som ju faktiskt även sporrar mig att skriva också och även om jag inte kunde se vilka ni var så var det ändå kul att se hur många som faktiskt läser min blogg. Så nu känns det mer som att man skriver i det tysta istället för i en slags gemenskap. Konstig känsla men så känns det lite som. Med det sagt så vill jag bara säga att ni jättegärna får skriva en liten kråka i kommentarerna ibland och om ni gör det så lovar jag att skriva något tillbaka till varenda en som skriver. Tack! Tack! Tack!

Men nu till månadens Nymåneläggning som kommer att befinna sig i Stenbockens tecken. Men först så summerar vi vad vår förra Nymåne gav dig för budskap.

Den berättade för dig att det verkligen var dags att kliva ur den där komfortabla zonen och våga göra lite saker utanför dina vanliga gränser så att säga. Våga prova lite nytt och oprövat, ta det där steget som du alltid drömt om eller våga att visa en ny sida av dig själv. Att stanna kvar i det gamla för alltid utan att stoppa in en gnutta nytt i ditt liv eller att avstå drömmar på grund av rädsla leder till fastlåsta tankar och ett stillastående liv. Glöm inte att njuta av livet emellanåt och ta inte livet så allvarligt jämt.

Visa världen ditt sanna jag var ett annat budskap som du fick. Ditt sanna jag är att vara den person som du känner dig mest bekväm i att vara och att sedan manifesta just den personen ute i världen, i livet. Vi människor är olika och det är oerhört viktigt att du faktiskt kan få vara just precis den du är istället för att vara den person som andra människor förväntar sig att du ska vara. Stå för den du är, det du vill göra. Lev ditt liv istället för andras liv.

Återhämtning var ett tredje budskap. det är så oerhört viktigt med återhämtning i detta stressiga samhälle vi lever i. Att tanka kroppen med energi innan bensinstopp sker är  oerhört viktigt.

Nymånens tecken för Januari – Stenbocken

Med denna Nymåne kommer Stenbockens energier att vara basen. Stenbocken är ett jordat tecken och har oftast bägge fötterna på jorden så att säga. Men Stenbocken är även ett eldigt tecken på en och samma gång för en Stenbock är lika driven som ett eldigt tecken och ser alltid till att ta sig framåt. Stenbocken är ett presterande stjärntecken men har tyvärr en pessimistisk syn på saker och ting om allt inte går som den tänkt sig. Det är ingen “det ordnar sig nog” typ. De är däremot enormt ambitiösa och envisa så det tar tid innan de når den pessimistiska gränsen så att säga. Det är dessutom ett väldigt självständigt tecken och är trygg i sig själv. Den starka viljan i kombination med tron på sig själv gör att de kan driva saker och ting i hamn hur tungt det än må kännas innan eller efter vägen. De är även plikttrogna, stolta och ansvarsfulla men också kontrollerande. Stenbocken är dock ingen risktagare. Så nu vet ni vilka energier vi har att tampas med en månad framåt.

Vad säger Nymånen denna månad

Den berättar att det som landar in under denna månad, det vill säga ideér och tankar, kommer att ha stor betydelse och fulländas under Fullmåne faserna. Speciellt vid Fullmånen under April månad så kommer mycket av de tankar och ideér som du tänker nu att manifesteras. Jag får till mig känslan av bra vibrationer här och mycket positiva känslor. Om du här är villig att följa ditt hjärta oavsett vad förnuftet eller rädslan för att göra fel säger dig här så kan du gå hur långt som helst. Överlämna dig till universum och låt universums kloka val styra dig så kommer du att hamna på rätt plats där du trivs som bäst. Så fort du känner att du befinner dig på fel plats eller en plats där du tror att du måste befinna dig på så ska du lämna den platsen. Det finns alltid alternativ. Glöm inte det. Du kommer på vägen att inse att ett givande och ett tagande är det som till sist kommer att föra dig dit du ska. Så ta här vara på Stenbockens drivande krafter att ta dig framåt på men framför allt, fastna inte i pessimistiska tankar om det blir några stopp på vägen. Fortsätt framåt med den viljestyrka som du har med dig här på vägen.

Budskap

Slut fred med dig själv

Nu är det dags att lägga gammalt skräp bakom dig, Nytt år snart och nya möjligheter. Om saker och ting ska få en chans att manifesteras så måste du förlåta dig själv för saker som du gjort eller saker som du borde gjort men aldrig gjorde. Glöm inte att om du vek av lite snett på din livsväg så kommer det nu chanser att vika upp på rätt väg igen. År 2023 kommer med många lärdomar men också med en hel del solsken.

Integritet

Det är nu dags att fundera över hur öppen du är mot omvärlden. Det är en fin egenskap att vara glad, positiv och hjälpsam men att tömma sig själv på energi för att vara andra till lags utan att aldrig någonsin få någonting tillbaka, det är mindre bra. Så försök att hålla litegrand på integriteten och sätt tydliga må bra gränser för dig själv.

Medkänsla med dig själv

Åter igen berättar universum att du måste lära dig att älska dig själv först och hjälpa dig själv först innan du försöker hjälpa någon annan. Om du har för vana att alltid sätta dig själv högst upp på piedestalen så kommer du att ha så mycket mer energi att ge av dig själv. Att prioritera sig själv högt klingar ofta negativt i andras öron men faktum är att det vanligaste felet vi människor gör är att vi värderar oss själva alldeles för lågt och förminskar våra egna behov för att tillfredsställa andras behov först. Vänd på steken och gör tvärtom.

Sist men inte minst

Nästa år kommer att bli ett fantastiskt år. Det känner jag på mig.

Annehlie