Pick a Card

Här kommer budskapen vecka 50/51!

Hej igen allihopa!

Ni har väl gjort ert val? Om inte annat så får ni en till chans här. Välj kortpar 1,2 eller 3. Kanaliseringen av korten följer nedanför bilden med kortparen.

Om du valde kort nr 1 med healingkristallen, Delfinen och handen hemgjort så kommer budskapet här.

Budskapet gick rätt in i hjärtat innan jag ens vänt på korten. Jag kände ett behov av frid i ditt inre. Att få känna dig hemma där du helst av allt vill känna dig hemma och en stor dos av väl behövd healing. Därav placeringen av healing kristallen förstås. Du har länge känt ett behov av att känna dig lugn och trygg i dig själv och det känns verkligen som att nu gör du det och om du inte riktigt är där än så kommer du strax att befinna dig där. Både delfinen och svanen står för healing och balans och det känns viktigt för dig just nu, att ha just dessa två saker i ditt liv.

Ärkeängel Michael finns med dig här och han kommer med styrka och pondus, kraft och energi att nu vandra stark och modig på din väg framåt. Det kan verka märkligt att just Ärkeängel Michael vandrar vid din sida här med så mycket mjuka, varma och innerliga känslor inblandade för övrigt. Men du behöver verkligen hans kraft och självkänsla här för att fortsätta att vara stark.

Det är någon situation som du avslutat eller som du är på väg att avsluta och när du väl tagit beslutet och vandrat en bit på den nya stigen så kommer du att känna dig mer och mer fri för varje steg du tar. För varje steg du tar så kommer nya möjligheter till lycka att infinna sig. Så nu är det dags för dig att ta adjö till det förflutna och känn dig fri i nuet och tacka ja till framtiden. När du känner att du har din självklara plats här på jorden så kommer du även att känna dig trygg i dig själv och med dina val och det är då som den ultimata känslan av att vara ovillkorligt älskad infinner sig och det är då som allt plötsligt blir möjligt.

Gaia som är moder jord älskar, bär dig och beskyddar dig när du långsamt för dig framåt. Viktigast är dock att du faktiskt rör dig framåt. Gör det med nyfikenhet och med lekfullhet och glöm inte att du är handgjord som person. Det finns många människor på vår jord men det finns bara en av dig.

Om du valde kort nr 2 med Bergskristallen, den osymmetriska blomman och ankaret så kommer budskapet här.

Här kom också budskapet in direkt utan att korten vänts upp och när jag sedan vände på korten så blev allt så tydligt. Ankaret kändes som ett slags nödrop på hjälp och blomman betyder att du har blommat ut och du bygger inom dig genom dina drömmar, dina tankar och dina känslor men du bygger osymmetriskt. Det finns något som du bygger mycket av och något som du inte bygger alls.

Det kan betyda att du exempelvis har mycket stora drömmar och ganska mycket tankar och ideér om hur du ska nå din destination men väldigt fattigt av känslor som innefattar action. Eller så kan det vara tvärtom. Du är väldigt driven och vill framåt på din väg oavsett vilket dilemma du tampas med, du har en del drömmar men tankarna sätter stopp för dig. Eller så är det drömmarna som är små. Du kanske tror så lite på dig själv och ditt självvärde att du inte ens har makten att dagdrömma. Här kände jag hur som helst direkt att du behöver hjälp av bergskristallens kraft. Den beskyddar dig från alla våndor du möter på din väg framåt.

Ärkeängel Raphael är vår healingängel och kommer just när du behöver kärlek och beskydd och sist men inte minst healing. Han kommer när du behöver läkning av något slag. I det här fallet verkar det som att du behöver förlåta någon. Bara du vet om det är en annan person du behöver förlåta eller om det är dig själv du behöver förlåta. Upp och nerförsbackar finns alltid och de finns i allas liv och bara för att du en gång öppnat skattkistan som var full av pengar, kärlek eller något annat som du anser dig behöva så betyder inte det att den sen är stängd för alltid. I det här fallet så söker du någonting bättre men du funderar på om det som är bättre finns eller om det bara är en illusion. Ska du chansa eller stanna kvar vid det du faktiskt redan har, även om det kanske inte är precis det du önskat dig.

Om du frågar Raphael så vill han se en förändring. Han vill att du ger dig själv eller personen som upptar dina tankar med ilska förlåtelse och när känslorna lagt sig så kommer du att få ett nytt perspektiv. Försök att inte döma eller rättfärdiga det som hänt. När du kan vara i dina känslor utan att reagera med ilska eller sorg, då är det rätt tid för att släppa taget. NU är rätt tid! Det finns någonting bättre som väntar på dig så fira upp ankaret  från havets botten till ytan och ge dig av framåt. “Kom” säger Raphael när du tar första steget upp på bron. Gör vad som känns rätt för dig, följ din intuition och våga känn dig härligt nyfiken på vad livet har att ge. Lita på dig själv! Du är bra nog!

Om du valde kort nr 3 med Rosenkvarts hjärtat, det osymmetriska hjärtat och julgranen så kommer budskapet här.

Här fick jag omedelbart till mig kärlek och glädje och när jag vände på korten så förstod jag budskapet som denna gång kommer från Ärkeängel Ariel. För mig är hon verkligen kärlekens Ärkeängel. Hon är en ängel som även värnar mycket om djuren. Hon är magins och mysteriets ärkeängel och hon finns som hjälp här på jorden för att hjälpa dig att skapa det liv du vill leva. Hon står för mod, fokus, styrka och självförtroende. Hon använder gärna naturen som hjälp och hjälper dig att våga gå utanför din komfortabla zon och ge dig mod att göra saker som du egentligen inte vågar. Hennes färg är rosa och kristallen just rosenkvarts vilket ju nästan känns magiskt bara det att det kändes så rätt att lägga just rosenkvarts hjärtat på just detta alternativ.

Det osymmetriska hjärtat står för den kärlek du ger och/eller tar emot. Den är osymmetrisk på något vis. Endera ger du för mycket kärlek av dig själv i jämförelse med vad du får eller vad du släpper in i ditt hjärta. Eller så är det tvärtom, att du tar emot mer än vad du ger. Det behöver oavsett bli en bra balans där. Julgranen står för det som julen egentligen står för, kärlek och familjefrid. Att ta hand om varandra med vördnad och kärlek. Lägg all ilska, svartsjuka, avundsjuka och så vidare åt sidan. Ta hand om varandra i kärlekens tecken. Var även ömsint mot dig själv och acceptera dina känslor, omfamna de och låt de förvandlas till trygghet.

Det känns som att du bär på en ilska av något slag. Fråga dig själv vem du är arg på eller vad du är arg på. Nedtryckt ilska blir ofta självdestruktiv. Om du inte har analyserat ilskan tillräckligt så är det lätt att du riktar ilskan mot dig själv och på så vis straffar dig själv omedvetet eller medvetet. Du kan då bli självkritisk och till och med utveckla en depression eller depressiva vibbar. Vet du ens om att du är arg? Ilska kan också visa sig i form av sorg. Att jobba med din ilska istället för att trycka ner den eller få den att försvinna kommer att göra dig starkare på sikt. Så ta hjälp av Ariel att förlåta dig själv och andra. Genom att visa kärlek och empati till dig själv och till andra människor så kommer du att skapa dig ett stort självförtroende som också stärker din självkänsla och ger dig stor lust till livet.

Vi tackar Universum och Ärkeänglarna Uriel, Michael och Ariel för sina vackra budskap. Tack!

Ta hand om varandra.

Vi ses i Nymåne läggningen dan före doppare dagen då vi har en vacker Nymåne i Stenbockens tecken.

Kramar till er

Annehlie