Okategoriserade

I tisdags var det min födelsedag! Det måste jag ju fira på något sätt.

Hej igen allihopa!

Det kanske märks att jag är sjuk och har tråkigt eftersom det bara rasar in inlägg denna vecka men det är så sjukt långtråkigt att hålla sig inomhus i sin ensamhet så här. Min plattform som jag bloggar på har varit under ombyggnad så det har strulat jättemycket och jag har inte kunnat komma in på min blogg. Av den anledningen har jag inte heller kunnat länka mina inlägg till de grupper som jag brukar länka till på fb. Jag fick hjälp av min bloggchef att lägga in budskapen för senaste Pick A Card och hoppas  att ni hittat dit. Det var så fina budskap vi fick där av universum. Men nu hoppas jag att allt ska flyta på igen som vanligt.

För 2 dagar sedan var det som sagt var min födelsedag. Då jag har hela min familj och också de flesta av mina vänner på annan ort än den jag bor på så hade det ändå inte blivit mycket till firande denna dag även om jag varit frisk. Nu blir det ännu mindre av den varan. Om det nu är något att fira, att man blir äldre. Ha ha. Hur som helst så tänkte jag fira den med ett litet erbjudande.

Jag går ju som ni vet en utbildning nu till Andlig Coach och min förhoppning är ju att inom en snar framtid kunna erbjuda de som önskar coaching i att finna sig själv, älska sig själv och finna glädjen i livet. Kort sagt “konsten att vända negativitet till positivitet”. I den kursen finns en tillhörande healing kortlek. Den har jag använt mycket den senaste tiden när jag väglett mig själv och under den perioden så har jag också lärt mig att tolka den intuitivt. Den är helt olik den traditionella tarotkortleken och änglakortlekarna som jag använder mig av normalt sett. Den är dock otroligt uttrycksfull och väldigt vacker. Jag har också väldigt lätt att få till mig budskap från olika symboler så därför brukar jag komplettera korten med min skattkista av symboler (Några av de symbolerna använde jag mig av i senaste Pick A Card). Nu tänkte jag testa konceptet på er mina kära läsare så här kommer mitt erbjudande.

För två frågor så lägger jag Lees kort tillsammans med mina symboler och kanaliserar de med hjälp av mina guider och änglar. Det jag får till mig sen skriver jag ner och skickar till din mailadress. Den blir av naturliga skäl inte lika lång och utförlig som exempelvis en stor läggning eller en årsläggning men ändå klar och tydlig vill jag påstå. Jag har plats för 5 st sådana läggningar som kommer att göras under December månad för en kostnad av 300 kr.

Önskar ni en större och mer utförlig läggning så rekommenderar jag er att att istället beställa en Årsläggning för år 2023 där just nu erbjudandet finns med en andekontakt på köpet om så önskas. Detta erbjudande kommer att finnas December ut och kommer då att skickas till dig i form av en ljudfil på minst 60 minuter, oftast något längre.

Min mailadress är annehlie.medium@gmail.com

Ha en superfin Torsdag nu och så hörs vi i morgon igen då Fullmåne läggningen kommer ut. Den här veckan känns som rena julaftonen på min blogg just nu. Så kan det bli när man är döförkyld och har tråkigt.

Kram på er!

Annehlie