Okategoriserade

Vilket budskap valde du?

Vilket kort valde du?

Du som valde kort Nr 1 med Bergskristallen, blomman och snölyktan. Här kommer budskapet till dig.

Här kommer Ärkeängel Uriel in med sina krafter. Han är väldigt vis och hjälper mer än gärna till vid konflikter. Inte minst när du är i konflikt med dig själv. Han hjälper dig också att bli mer kreativ och närvarar definitivt när dina briljanta idéer föds. Han är glad också och får dig gärna att skratta. Skratta är healing för själen säger Uriel.

Blomman som symbol berättar att du är uppbyggd av flera lager och längst där inne finns kärnan av dig. Den kärnan av dig själv glömmer du ofta bort och även om du inte glömmer bort den så visar du den sällan utåt. Nej du gömmer den längst där inne. Men när du bygger lager på lager utan att visa upp din innersta kärna så får inte blombladen samma kraft. Så visa världen vem du är genom att uttrycka vem du är och vart du är på väg någonstans. Samla ihop din kraft du har inom dig och res iväg mot ditt mål med beslutsamhet!

Genom att skapa stabilitet och effektivitet i dina planer så tar du mer kontroll över situationen. Det är det snölyktan vill symbolisera. Att när du bygger snölyktan med en stabil grund och mer på ett effektivt sätt än ett produktivt sätt så gör du även dina planer ambitiösa och verkliga. Arbeta mot framgången så kommer den fortare till dig hälsar Ärkeängel Uriel.

Du som valde kort Nr 2 med lyckokorset, nyckeln och hjärtat. Här kommer budskapet till dig.

Jag är inte alls förvånad över att Ärkeängel Michael finns med dig här ihop med dessa budskapskort och dessa små verktyg som ledtrådar. Ärkeängel Michael kommer när du behöver kraft och mod och styrka för att genomföra det du måste genomföra. Och du vet egentligen inom dig att det är NU du måste göra det för annars kommer det aldrig att bli av. Du har nyckeln och du har skattkistan framför dig. Det enda du behöver göra är att sätta nyckeln i låset och vrida om så varför gör du inte det? Oavsett om det handlar om en flytt, att avsluta eller att påbörja en ny kärleksrelation, nytt jobb, ny utbildning eller vad det nu kan vara så bara gör det NU!

Det är därför Ärkeängel Michael finns med dig här. Han vet att ditt hjärta blöder av rädsla och av ångest att ta fel beslut. Du står med ena foten i det gamla, trygga och den andra foten i det nya och mer spännande men också mer otrygga. Ditt hjärta är osynkat just nu, det vill mer än du vågar. Men känn Ärkeängel Michaels knuff i ryggen. Han säger att det finns möjligheter till frihet men då måste du också ta modiga beslut för att förändra situationen. Just nu så ser du inte saker och ting helt klart på grund av dessa rädslor som sitter på din axel. Sopa bort de och ta beslutet. Ta beslutet att känna dig fri!

Du som valde kort Nr 3 med Amazonithjärtat, rodret och segelbåten. Här kommer budskapet till dig.

Här gör Ärkeängel Gabriel entré igen. Han som kommer när det slås på den stora trumman och mycket viktiga budskap kommer för att infrias. Han kommer med mod, energi, optimism och med lekfullhet. Om du slår ihop dessa egenskaper till ett så har du svaret på din fråga. Du är redo för alla utmaningar du bjuds på men du måste också öppna upp dig och göra dig själv mottaglig för möjligheterna. Här finns chans till spänning och äventyr på hög nivå. Rodret och segelbåten är viktiga redskap i detta budskap för när du väl bestämmer dig för att sätta dig vid rodret och själv bestämma vägen med din segelbåt, ja då händer det grejer hälsar Gabriel.

Men för att förtjäna framgång, oavsett vad framgången består av, så måste du även be änglarna om hjälp för om du inte ber om hjälp så har de heller inte befogenhet att hjälpa dig. Du behöver även visa tacksamhet över det du redan har och det du redan fått. Det är så lätt att enbart se det du inte har ännu. Men om du istället tänker på hur mycket du redan fått och hur mycket du redan har och när du då kan känna dig tacksam för detta. Då kommer även tacksamheten att återgäldas hälsar Gabriel.

Vi tackar Universum och Ärkeänglarna Uriel, Michael och Gabriel för de visa budskap vi fått idag och så inväntar vi Fullmåneläggningen som kommer ut på torsdag då vi har en vacker Fullmåne i Tvillingen.

Idag är det förresten min födelsedag vilket jag inte kommer att fira på något speciellt sätt eftersom jag är hemma sjuk men jag och min man planerar en liten återhämtnings resa lite längre fram. Men jag tänkte i alla fall fira den litegrand genom att ge er bloggläsare en liten gåva. Ni ger mig så mycket kärlek så jag tänkte ge lite tillbaka. Så det blir ett extra inlägg i morgon onsdag. Missa inte det!

Ha det gott allesammans!

Kramar Annehlie