Pick a Card

Pic A Card med budskap!

Här kommer Budskapen från Pick a Card.

Du som valde kort Nr 1 med rosenkvartsen

WOW WOW WOW säger jag till er som valde kort nr 1. Ni har Ärkeängel Raziel med er. Han brukar faktiskt kallas för trollkarlens ängel. Han är den som har nyckeln till universums dolda hemligheter. Raziel har kommit för att berätta för dig att du kan manifestera ALLT du önskar. Om du bara släpper in magin i ditt liv så kommer magiska dörrar att öppnas kort sagt. Du kanske lämnar en tuff tid bakom dig, en tid av misstag. Låt misstagen bli dina framtida framgångar. Snäckan står för lugn och ro och healing och det är precis vad du har behövt tidigare. vila tryggt i att det som skett har skett och av den anledningen att du ska ha lärt dig något av den tiden men nu är det dags att ta lärdom av misstagen och låta den lärdomen lysa upp din framtid. Det lyser SUCCE omkring dig just nu. Go for it!!

Du som valde kort Nr 2 med obsidianen

Här kommer finaste Ärkeängeln Gabriel igen. Han som alltid kommer med stora och betydande budskap. Budskap som du verkligen inte ska lämna åt slumpen. Agera istället. Vad ska du då agera på? Jo det som passionerar dig som allra mest, ditåt ska du sträva. det är den vägen du ska vandra. Ingen annan väg. Även om du innerst inne känner dig orolig eller osäker så vill Gabriel att du ska komma ihåg att du nu är redo för utmaningar. Utmaningar som kommer att ge dig spänning och äventyr i livet och vet du, det är precis vad du behöver just nu. Men du behöver ha rätt fokus så budskapet som Gabriel vill skicka med dig är att släppa på alla göromål som gör dig ofokuserad och prioritera istället att få kontroll på dina tankar och handlingar för det hjälper dig att hålla dig fokuserad på rätt saker. Be dina änglar och guider om hjälp att visa dig din väg för då kommer också vägen att bli lätt för dig att vandra på.

Du som valde kort Nr 3 med bergskristallen!

Ärkeängel Gabriel fortsätter att finnas med så den här veckan verkar stora och viktiga budskap att vara på ingång. För dig som valde de här korten så sätter Gabriel kort sagt upp dig på en vit springare och säger bestämt åt dig att du ska röra dig framåt. Resan framåt ska ske enligt dina drömmars väg. Du ska stå upp för dina drömmar och det du verkligen tror på. När du känner dig bekväm med din resa så kommer fantastiska saker att hända och det är då också väldigt lätt att klättra uppåt på din personliga stege gjord av kraft och energi. Men det är också väldigt viktigt att ta dig tid för vila och relax på vägen upp. Var inte rädd för att pausa ofta. Om du pausar ofta så är det mindre risk att du trillar ner på stegen. Långsamma steg framåt är vinnarkonceptet. Jag får känslan att du som valt detta kort har en tendens att göra allt eller inget. När du springer framåt så går det väldigt fort och du stannar inte förrän bensinstopp krävs. Lyckade framgångar sker när en bra balans mellan vila och action infaller är Ärkeängel Gabriels budskap.

Spännande budskap alla tre tycker jag.

Ha nu en riktigt fin kväll och en fortsatt fin vecka.

Annehlie