Nymåneläggningar

Nymåne i Skyttens tecken

Hej alla fina bloggläsare!

Då har vi åter igen en ny, fin Nymåneperiod att se fram emot. Denna gång i Skyttens tecken. Redan innan jag lade korten för denna Nymåneperiod idag så kände jag att denna månad kommer med mycket healing för själen så jag valde att använda mig utav mycket healing kristaller som hjälp idag. Ni vet, efter kämpiga perioder så kommer alltid perioder med solsken och det känns verkligen som att den här Nymånen kommer med många insikter. Insikter och healing för själen är det jag spontant får till mig idag.

 Nu till månadens Nymåne som alltså befinner sig i Skyttens tecken.

Vad sa vår förra Nymåne som vi hade i Skorpionens tecken?

Det är viktigt att verkligen tro på det omöjliga. Det var en viktig ingrediens som vi fick med oss med förra Nymånen. Att bygga sin framtid på sina innersta drömmar och våga tro på att de faktiskt kan bli sanna har visat sig vara en stor framgångsfaktor för att vi faktiskt ska må bra och ha framtidshopp. Så fortsätt att tro på dina innersta drömmar och fortsätt att ha de som mål kort sagt.

Att ha förmågan att kunna kommunicera är också en viktig ingrediens. Att inte fastna i negativa tankar utan faktiskt kommunicera med dig själv genom att ge dig själv positiva tankar men också att utöva positiv kommunikation med andra människor omkring dig.

Jag har personligen ett viktigt jobb där det är oerhört viktigt hur jag kommunicerar med människor omkring mig och där positivitet och att lyfta andra människor är oerhört viktigt. Det kan verka tungt att göra det i stunder när man själv jobbar med tunga stunder i sitt privata liv men jag måste säga att i de stunderna när jag ger av all min positivitet som jag har inom mig till andra människor, lyfter de upp ur sina mörka svackor, ja då lyfter jag även mig själv oerhört mycket. Att hjälpa andra människor, vara viktig för andra människor gör också att jag hjälper mig själv samtidigt. Just genom att ge andra människor positivitet och på samma gång applicera denna positivitet på  mig själv.

Vi fick också budskap om att se saker i det större perspektivet och ta vara på de öppningar som kommer, stora som små. Inte låta de glida förbi oss. Och kom ihåg att allt som vi gör nu kommer att ha en betydande roll under vår, sommar och höst 2023.

Sist men inte minst så fick vi tydligt till oss att ta med oss glädjen in i denna Nymåneperiod och det är väl ändå en väldigt viktig ingrediens att ta med oss nu när vi också går in i Skytten som Nymåne. Skytten är ju i grunden ett oerhört positivt tecken. Mer om Skyttens egenskaper kan ni läsa här nedanför.

Nymånens tecken för December– Skytten!

Som sagt så är Skytten ett oerhört optimistiskt tecken i grunden. En Skytt tänker alltid positivt även i negativa stunder. En skytt är livrädd för att fastna i negativitet och därför ser han till att hitta positiva vibbar att luta sig mot som snabbt får honom på banan igen. En mycket bra egenskap hos just Skytten. En Skytt har även andra egenskaper som frihetsälskande och ett ständigt behov efter ett sökande. En Skytt söker hela tiden efter något bättre, den verkliga sanningen och med mottot att få vara fri. En Skytt är inte rädd för förändringar och dyker mer än gärna in i nya projekt men är urusel på att sedan finnas kvar i projektet och ro det i land så att säga. Men främst står Skytten för livsglädje och optimism vilket vi ju såklart tackar allra ödmjukast för som avslut på år 2022.

Vad säger Nymånen denna månad!

Kliv ut ur din komfortabla zon!

Detta budskap känns det som att vi ofta fått hintar om under den senaste tiden och det känns som att flera av oss har lite svårt med att göra just detta. Ni som lyckats med detta har å andra sidan upplevt att ni lyckats väldigt bra när ni väl tagit steget. Och det är väl just det som är så svårt, att ta just steget ut från trygghet och ominerat område så att säga. Här påminner universum dig om att ALLTID vända blicken framåt in i din framtid. Det som har varit har varit och oavsett om det vara bra eller dåligt så måste du lämna det bakom dig för att komma vidare. Fråga dig själv hur just du ska komma vidare på din väg framåt och be dina guider och änglar om hjälp att precisera vad just du behöver för hjälp för att komma vidare. Ta sedan tacksamt emot den hjälp du får och fokusera på din framtid. Lämna det förgångna bakom dig.

Visa världen ditt sanna jag!

Det här budskapet upplever jag också som ett budskap som vi fått tidigare. Universum menar att det är viktigt att stå upp för just den du är och den just du har behov av att vara och inte minst att visa världen omkring dig vem du egentligen är. Vilka är dina behov? Vilka drömmar har du som du önskar jobba mot? Vem är du som individ i ditt hjärta och inte minst vem vill du helst av allt visa resten av världen vem du är? Att få vara fri i ditt sätt att tänka och vara som person utan att värderas utifrån andras värderingar är oerhört viktigt  för dig, inte minst under denna Nymåne period. När du visar upp ditt sanna jag utan rädsla att bli bedömd och med styrka och självsäkerhet om vem du är innerst inne, då mår du som bäst. Glöm inte det. Det är just detta mål du måste arbeta mot. Att motarbeta med rädsla och prestationsångest föder ingen positivitet och motverkar styrka och självsäkerhet i ditt inre och gör också att du visar upp en osann bild av dig själv utåt. Stärk bilden av dig själv!

Ta dig tid till återhämtning!

Det här är också råd från universum som känns igen sedan tidigare. Det är viktigt att ta dig vidare, våga ta risker och att arbeta hårt med riktning mot dina drömmars mål men det är också viktigt med återhämtning där emellan. Du vet, tanka bilen innan det blir bensinstopp. Det där med att lyssna på kroppen och att verkligen unna sig återhämtning är så viktigt.

Själv lade jag exempelvis in ett par extra semesterdagar under November månad. Hade absolut ingenting planerat under de fem dagarna som återhämtningen blev på sammanlagt eftersom de inföll i samband med en helgledighet. Men jag fick tid för att rensa huvudet med promenader, jobba lite extra med mitt andliga samt att jag hade en tid för massage inbokat. Jag tog en fika nere på fiket i min ensamhet och kort sagt så bara var jag med mig själv dessa dagar. Så himla fantastiskt nödvändigt. December är en hektisk månad och en fridfull månad på en och samma gång. Här hemma har vi slagit till med en extra ledighet mitt i veckan jag och min man då vi åker iväg på en spa upplevelse och bara ÄR tillsammans. Det är vad återhämtning är för mig. Vad har du för plan för återhämtning?

Vilka budskap får vi idag!

Vad ska vi lämna bakom oss?

Det du ska lämna bakom dig är känslan av att sitta fast. Sitta fast i gamla tankar, gamla vanor och gamla värderingar. Om du vågar kliva ut lite utanför den där trygga zonen, våga prova på att inte ha full kontroll över vad som ska ske. Ja då kommer du att bli så mycket rikare på upplevelser och ett nytänk kommer att ske. Var lite spontan! Våga blanda randigt med prickigt, det vill säga våga att visa sidor av dig själv som du kanske normalt sett inte brukar visa. Våga ta lite djärva beslut. Våga att känna dig lycklig och fri och glad och positiv i sinnet.

Att vara spontan är inte alltid lätt, definitivt inte om man som person och/eller stjärntecken är väldigt i behov av tydlighet och rutiner. Men att vara spontan ibland och att låta livet leda dig framåt i spontanitet är en underbar upplevelse som oftast för dig snabbt framåt på just din resa in i framtiden. Så våga chansa och tacka ja till livet. Det är universums råd till dig.

Vad ska vi ta med oss i nuet?

Här kommer universums fortsättning känns det som. Du har redan fått rådet att visa världen ditt sanna jag. Med det menas att vara den person du innerst inne känner att du är, att visa andra människor vem du är och känna dig trygg och lugn med att du faktiskt duger precis som du är, oavsett vem du är. Vi människor är alla olika individer och tur är väl det. Men det betyder också att vi inte alls är skapta för att passa in hos alla andra människor. Vi behöver inte älskas av alla andra människor och vi behöver inte heller älska alla andra människor. Men vi behöver se varandras olikheter och respektera varandra som vi är. När du känner dig trygg i dig själv och visar upp dig själv med stolthet så väljer du också glädjen och att ha kul. Välj livet, välj de människor som du helst vill umgås med och som gör dig glad.

Ibland måste du tillbringa tid med människor som inte gör dig glad och då finns det två viktiga hjälpmedel att komma ihåg. Det första är att i dessa situationer redan innan du ska träffa de personerna fylla dig själv med positiva förväntningar. Om du är positiv inför mötet med de personerna och om du sedan under mötet fortsätter att ösa in positivitet så kommer mötet att bli positivt oavsett hur personen bemöter dig för personens negativitet får inget fäste då. Det andra rådet är att endast befinna dig i dessa energier när du absolut måste. Men ibland har man inget val.

Vad ska vi ta med oss in i nästa Nymåne?

Det har med återhämtning att göra. Att prioritera att sätta av tid för just det ändamålet. Att våga säga “nej jag har inte tid då för då har jag bokat in tid för återhämtning”. Det är så “normalt” att säga ja fast man menar nej. Vi svarar oftast att allt är bra när någon frågar fast allt är kaos inombords exempelvis.

Jag läste en intressant artikel häromdagen. Om extroverta personer i kontrast till introverta personer. Jag har själv alltid sett mig själv som en extrovert person. Jag är ett eldtecken, äventyrlig av mig på många sätt och är social och framåt i min personlighet. Men jag är också i otroligt stort behov av ensamhet och återhämtning. När jag läste artikeln så upptäckte jag att jag har otroligt mycket introverta egenskaper.  En extrovert person tankar energi genom att ständigt möta nya människor, befinna sig i nya miljöer och göra saker hela tiden. En introvert person tankar energi i sin ensamhet och i lugna miljöer där det finns själ och ro så att säga. Vad jag upptäckte när jag läste artikeln var att jag bär på många introverta egenskaper och det är verkligen på det sättet som jag tankar energi. När jag är fulltankad med energi så trivs jag däremot väldigt bra i extroverta miljöer och är då glad och nöjd och positiv. Så viktigt för oss att komma ihåg att vi människor är så olika varandra men vi är bra nog ändå som de vi är. Så slut fred med dig själv och älska dig för den du är hälsar universum dig kort sagt.

Änglabudskapet

Ett lite diffust änglabudskap vi fick med denna Nymåne kan jag känna men när jag ber änglarna att precisera sig så säger de att du absolut ska gå framåt, våga ta ut vyerna och våga kliva ut ur din komfortabla zon precis så som de budskap vi fått men du ska samtidigt inte ta några förhastade beslut om saker och ting. Som de budskap vi fått tidigare så är det de små framstegen som ger dig mest när du tar väl igenomtänkta beslut samtidigt som du kliver ur de trygga zonerna och vågar göra saker på lite annorlunda sätt än det du gjort tidigare.

Det var allt från Nymånen i Skyttens tecken idag. Ha en superfin Nymåne afton nu och ta hand om varandra.

PS: Ni har väl inte missat mitt Decembererbjudande på Årsläggning med andekontakt inkluderat i priset. Ha en fin Nymåne afton nu.

Kram Annehlie