Okategoriserade

Decembernoja!

Hej alla bloggläsare!

Än en gång stort TACK till alla er som följer min blogg. Jag blir lika stolt varje gång jag ser mina läsar siffror. Det betyder verkligen att jag gör nytta för många precis som det som är meningen. Jag kan säga att läggningarna och kanaliseringarna som jag gör även har väldigt stor nytta för egen del. Jag jobbar fortfarande på att få in ljudklipp här på bloggen för att ni läsare som hellre önskar lyssna på bloggen ska kunna göra det. Har inte fått något svar ännu från min blogg chef angående detta men jag tänker att jag annars väl får öppna en Youtube kanal som klippen kan länkas från sen. Min förhoppning är såklart att även ni som tycker att det är jobbigt att läsa mycket text ska kunna lyssna in budskapen istället.

Snart är det dags för en Nymåne läggning också och den Nymånen kommer att befinna sig i mitt eget stjärntecken – Skyttens tecken så personligen så ser jag såklart mycket fram emot den Nymåne läggningen.

Snart är det advent också och vi har ju redan fått ett vitt landskap ute och iallafall har jag börjat att tända en hel del ljus inomhus. Jag tänkte faktiskt tjuvstarta idag med att sätta upp julgardiner och adventsljusstakar. Jag vet att jag är typ en vecka tidig men eftersom jag har annat för mig i helgen så tjuvstartar jag idag istället.

Nu är jag äntligen också i fas med mina tarotläggningar och i December månad tänkte jag köra en liten December deal så att säga. Jag kommer endast att göra årsläggningar för 2023 under December månad men de kommer att ske med en liten touch av andekontakt. Det vill säga att för varje person som jag utför årsläggning på så kommer jag att koppla upp mig mot andevärlden och be en anhörig till dig som gått bort att finnas med mig under läggningen som stöd. Jag kommer att beskriva andekontakten som också kommer att närvara i årsläggningen med stark närvaro. Denna extra gåva (det vill säga andekontakten) bjuder jag naturligtvis på som en extra liten julklapp från mig till dig. För övrigt samma kostnad som vanligt  för årsläggningen. https://medialvagledning.com/tarotkort/Om någon absolut inte önskar få en andekontakt inkluderat så är det naturligtvis bara att säga till så gör jag årsläggningen utan andekontakt.

Vid intresse så mailar ni mig på annehlie.medium@gmail.com

Först till kvarn.

Ha nu en superfin vecka så ses vi på onsdag i Nymåne läggningen.

Annehlie