Pick a Card

Pic a Card Budskap för vecka 46

Vilket kort valde du?

 

Om du valde kort nr 1 med Rosenkvartsen så kommer ditt budskap från änglarna här.

Ärkeängeln Michael är med igen. Han är den manifesterande Ärkeängeln och kommer när du behöver kraft och energi och tilltro till att du kan uppnå allt du önskar. Det är du som avgör det, inte andra människor runtomkring dig. Ärkeängel Mikael berättar för dig att allt beror på olika val som du gör här i livet. Du kanske gör fel val ibland men kom ihåg att det alltid är bättre att göra ett val än att inte göra något val alls. Under den här veckan kommer du att ställas inför val och kom då ihåg att allt blir så mycket bättre om du gör ett val och tar ett beslut än att du står still och stampar och inte gör något val alls. Analysera problemet och hitta sen en kompromiss hälsar Ärkeängel Michael. Han stöttar dig på vägen genom ditt beslut. Det är nu dags att lyssna på de änglabudskap du får och änglarna berättar för dig att du är kompetent till så mycket som du innerst inne vet men inte vågar tro på. Ta vara på din kompetens och låt den inte flyga iväg ensam ut i universum. Nej du ska utnyttja din kreativa sida och låta den bidra till att du slutligen når dina mål. Kort sagt. Ta ett djupt andetag, be änglarna om hjälp, flyg högt över alla dina rädslor och lyssna på universums råd. Lösningar på problemen finns där.

Om du valde kort nr 2 med bergskristallen så kommer ditt budskap från änglarna här.

Här är Ärkeängel Raphael med dig. Han är din healing ängel och kommer för att läka din kropp, sinne och själ så att du kan njuta av lugn och ro och god hälsa. I det här fallet så kommer han med en härlig styrka också som faktiskt matchar Ärkeängel Michaels styrka väldigt bra. Dock bär Ärkeängel Raphael på ett betydligt bredare känsloregister än Ärkeängel Michael. Vad vill då Ärkeängel Raphael förmedla. Jo han vill att du ska tänka på att befinna dig i och stanna kvar i relationer som gör dig gott och som får dig att må bra. Oavsett om relationen är på en vänskapsnivå, familjecentrerad nivå eller en romantisk nivå så är det mycket viktigt att relationen ger dig “må bra hormoner”. Om den inte gör det så är den inte värd att stanna i. Om du mår väldigt bra i någon slags relation så se då till att befinna dig där ofta och att också ge mer näring av dig själv till just den eller de relationerna istället för att ge näring till de relationer som sänker din självkänsla. Här handlar allt om att ha ett bra focus på vart du lägger din energi någonstans. Se till att du lyssnar in din magkänsla och din intuition noggrant, att du sen frågar dig själv om du mår bra i just denna relation och bestäm sedan därifrån om du ska befinna dig där eller inte. Det är av yttersta vikt att du fokuserar på dig själv här och ser till att du mår bra. Att finnas här på jorden handlar om så mycket prestation och det är lätt att tänka att du måste prestera olika saker för att vara värd någonting. Men hur ofta lägger du egentligen prestationskravet på att se till att du mår som bäst? Börja jobba där så löser sig resten på vägen hälsar Ärkeängel Raphael som mer än gärna finns vid din sida och healar dig under vägen.

Om du valde kort nr 3 med amazonit hjärtat så kommer ditt budskap från änglarna här.

Här träder Ärkeängel Gabriel in som budskapsbärare. Han ses som Guds närmaste trotjänare och kommer som sändebud direkt från Gud själv. När han kommer så handlar det alltid om stora och viktiga budskap. Vad har då Ärkeängel Gabriel för budskap till dig idag. Jo han kommer med seger och han vill gratulera dig för att ha lyckats med någonting som är bra för dig. Han menar att du har gjort ett mycket bra jobb och nu är det dags att med samma entusiasm gå vidare med samma självkänsla och samma kreativitet in i nästa projekt. Jag hoppas att du själv kan känna din positivitet och din kreativitet. Det går bra nu! Nya tider är på ingång och det är tider som bara sprudlar av värme, kärlek och positivitet så fortsätt att tro på dig själv och lev “in the flow” kort sagt. Jag får in så mycket glädje i detta budskap och så mycket härliga överraskningar som är på ingång. Njut, njut, njut av den tid som kommer nu för det bara sprudlar positivitet i detta budskap. Det är din tid nu kort sagt.

Hoppas ni fått med er något bra på vägen i budskapen. Till er som valde kort nr 3 med Ärkeängel Gabriel så kan jag berätta att han var involverad när jag befann mig i mitt flow medialt för länge sen. Jag hade tagit en healing behandling och då kom Ärkeängel Gabriel med ett tydligt budskap till mig under healingen och där och då tog mitt mediala flow fart så till er vill jag bara personligen säga,  lyssna in hans budskap noggrant för hans budskap sitter alltid på en skattkista.

Ha det gott så ses vi igen i Nymåneläggningen nästa vecka.

Kramar Annehlie