Nymåneläggningar

Nymånen i skorpionen

Hej alla fina själar!

Idag kommer det ett Nymåne inlägg och det betyder vägledning gällande nytänk och nyskapande i Nymånens nyanser. Idag befinner sig Nymånen i Skorpionens tecken och jag kommer alldeles strax att berätta lite mer om hur just Skorpionens egenskaper kommer att styra denna Nymåneperiod.

Om ett möte med andevärlden i trans

Men först så bara måste jag berätta lite kort om en fantastisk upplevelse som jag var med om för snart två veckor sedan. Jag jobbar ju inte bara som tarotläggare och vägledare i den mediala världen. Jag är ju också utbildad till medium (alltså kontakt med andevärlden) och i min grundutbildning som nu är avslutad sedan ett halvår tillbaka så fick vi prova på att gå ner i trans. Det var dock första gången för mig som jag gjorde något sådant och av naturliga skäl så gick jag inte ner så djupt i transen då min kropp helt enkelt sa “Stopp! Det här är lite läskigt. Hit men inte längre”. Tidigare hade jag alltid sagt “Andevärlden Ja tack men nej tack till trans”. Den här gången hände något inom mig. Jag blev fascinerad och nyfiken. Och för snart två veckor sedan åkte jag alltså iväg på en ren transkurs. Den här gången kände jag ingen som helst rädsla. Bara förväntningar och nyfikenhet. Jag tänkte berätta lite mer ingående om mina upplevelser i ett inlägg som är vikt för just den helgens upplevelser så idag vill jag bara hinta att det kommer mera. En helt fantastisk helg i alla fall som jag spar med mig i mitt inre för alltid. För mig blev det en bekräftelse på att jag absolut vill jobba mer med andekontakt och nu är det saker på gång både inom mig och utanför mig kan jag lova. Så häng med nu på min resa framåt.

Men nu till månadens Nymåne som alltså befinner sig i Skorpionens tecken.

Vad sa vår förra Nymåne som vi hade i Vågens tecken?

Vilka delar var viktigast för dig att komma ihåg och hur sammanfattar vi den. Jo vi fick till oss att det är viktigt med healing. Det är så viktigt att inte hela tiden springa fortare utan att faktiskt ta oss tid till att slappna av, må bra och göra saker som är bra för själen också.

Vi fick också till oss att vi skulle arbeta med våra rädslor och farhågor och stärka oss själva i det som skrämmer oss och förankra mod och styrka i våra hjärtan. Att gå framåt trots att det känns lite läskigt, det är så otroligt viktigt för att bygga upp ditt självförtroende och din självkänsla.

Ibland är det svårt att tro på sig själv och när man inte tror på sig själv så kan det ibland kännas ännu svårare att släppa kontrollen. Men här bad universum oss verkligen att lämna över tvivel och negativa känslor till universum och andevärlden så hjälper de oss att fokusera på det som lyfter oss istället för det som sänker oss.

Nymånen pratade också om balans mellan mjuka och mer kraftfulla energier, alltså yin och yang energier. Att ta sig tid för vila och stillhet men att se dessa stunder som batteriladdare för att sedan orka hela racet ut så att säga och när batteriet börjar ta slut, ladda igen. Men du kan inte bara befinna dig i yin för då kommer du inte framåt på din väg men du kan inte heller bara befinna dig i yang för då går batteriet sönder och energin försvinner helt till slut. Fastna inte i nuet utan höj blicken framåt och låt hjärtat styra vägen berättade universum om.

Vad skulle vi då ta med oss in i denna fantastiska Nymåne som äger rum idag. Jo att det är väldigt viktigt att lyssna till ditt inre och att också ta vara på de budskap som du får från ditt inre med hjälp av dina guider. Universum vill också starkt bekräfta till oss att de utmaningar vi får här i livet inte kommer för att sänka eller förgöra oss. De kommer för att stärka oss och för att bekräfta för oss lärdom. Vi växer genom alla lärdomar även om vi inte gillar de just då när de händer. Så förlita dig på att Universum tillsammans med alla guider och änglar bara vill oss väl och är med oss och ger oss kärlek och beskydd. Allting har en mening och ingenting av det som händer händer i onödan.

För mig är budskapet klockrent och jag känner att jag har jobbat mycket just denna Nymåne period både med att skapa fler stunder för återhämtning i form av meditation och healing men också med att arbeta med mina rädslor och farhågor och att släppa kontrollen. Återkommer till den här kurshelgen i trans då mycket av mitt kontrollbehov luckrades upp. Balans jobbar jag med hela tiden känns det som. Hur känner ni? Hur var er förra Nymåneperiod? Kan ni känna igen er i universums vägledning?

Nymånens tecken för November – Skorpionen!

Nu byts energierna ut från luftens energier till Skorpionens energier. Det sker självklart ett energi skifte i samband med det men då Vågen nog är det känsligaste luft tecknet och Skorpionen det tuffaste vatten tecknet så blir inte energi skiftet så jättestarkt ändå.

Om jag ska beskriva Skorpionens energier så är han ett känsligt tecken precis som de andra vatten tecknen. Han är inte den som hörs mest eller ska befinna sig i centrum men han är inlyssnande och är en god medlare. Dock äger han en inre passion som ibland kan leda till hetlevrade känslor och i värsta fall utmynna i en slags explosion av ilska och svartsjuka då han tappar kontrollen på sina känslor. Men som tecken är han annars lojal, modig och stark som vatten tecken. Skorpionen som tecken är också duktig på att studera människor och att läsa av de. Är oftast lugna till ytan men inuti kan det brinna och det är då branden blir för stor inombords som de här plötsliga utbrotten sker. Detta är energierna som vi har att göra med i denna Nymåne.

Vad säger Nymånen denna månad!

Tro på det omöjliga

Vi människor har en förmåga att intala oss själva att vi inte kan saker eller att gränsdragningar finns. Det finns inga gränser. Det är vi som skapar gränserna, oftast med hjälp av andra människor. När du vågar att kliva utanför gränserna och skapa MAGI i ditt inre, då har du tagit ett stort steg framåt. Men du måste lära dig att tro och förvänta dig att allt är möjligt, även det som kan kännas omöjligt.

Jag trodde exempelvis aldrig att jag någonsin skulle våga eller att det ens skulle vara möjligt för mig att släppa så enormt på kontrollen som jag gjorde under den här kurshelgen i trans men när jag väl gjorde det så fick jag så mycket med mig tillbaka in i det livet som jag lever idag. Upplevelsen gav mig stort mod och stark styrka och en ny makt över mitt liv.

Även vi medium behöver ibland vägledning för det är svårt att vägleda sig själv, men det är möjligt till en viss gräns. Men jag tar personligen då och då hjälp av olika medium eller vägledare att vägleda mig. Ett medium sa till mig i somras att det jag frågade om skulle visa sig som en explosion av klarsynthet under våren 2023 och i den här Nymånen kommer just blåmånen upp som står för klarsynthet och nu så ser jag att nästa blåmåne infaller just under våren 2023. Universum ligger med andra ord steget före oss. Personligen så har jag en del planer just under våren så vi får se vart  universums ljus bär just mig så att säga.

Men affirmera positiva tankar och tro på det omöjliga, utmana dig själv och släpp dina gränser. Då löses allting upp i härliga stunder av klarsynthet. Ta vara på de också. De bär dig framåt på din väg. Om du fastnar på vägen så är det inte Universum som placerat dig där. Det är du själv och ditt starka Ego som säger att du inte duger som du är. Titta dig själv i spegeln varje dag och säg “Jag är bra! Jag är stark! Jag är viktig och vet du vad, jag duger precis som jag är!”.

Kommunikation är nyckeln!

Hur många sådana vägledningar har vi inte fått under vägen tänker jag. Jag tänker att det måste vara viktigt då universum konstant tjatar på oss om just denna viktiga nyckel. När jag ber universum att konkretisera just denna nyckel så får jag denna beskrivning.

Att sitta på sin kammare och beskriva samma sak eller samma tanke för sig själv om och om igen  men att inte utveckla den, att inte dela den med någon annan eller att bara låta tanken finnas där men inte göra någonting av den. Det är att slösa onödig energi. Det finns tusen sätt att kommunicera på och det behöver inte vara att du kommunicerar med en annan person. Du kan kommunicera med pennan eller penseln och måla dina upplevelser eller tankar eller skapa på andra sätt. Du kan meditera och samtala med din eller dina guider men de budskap du får i dina meditationer måste du också sen se till att skapa något av. Du kan inte sitta och vänta på att någon annan ska ta initiativet.

Du kan också dela dina budskap du får eller det du får till dig med någon annan likasinnad och utvecklas på så vis. När du delar dina energier med en annan positiv själ här på jorden så sprudlar det av energi och när de energierna sätts igång på riktigt så händer underverk och pärlorna ramlar in på rad på just på sin plats i radbandets strå. Samarbete och kommunikation är nyckeln till allt. Glöm inte det.

Se saker i det större perspektivet!

Oj vad universum är tydliga nu känner jag. Nästa månad har vi ju en Nymåne i Skyttens tecken. Det betyder att vi har en Fullmåne i Skyttens tecken i Juni månad. Vi har ju redan fått en massa information om att saker kommer att utvidgas på något sätt (blå måne kortet) och nu bekräftar universum att det efter det under försommaren kommer att bli tydligt att vi behöver plantera saker och ting i ett större perspektiv än vi gör idag.

Intentionen är olika för oss alla. Om du känner att detta för dig handlar om ditt arbete exempelvis så kommer ditt arbete med att komma dit du ska att bana en tydlig väg för dig på något sätt.

Är intentionen ett kärleksförhållande eller kanske ett sökande efter kärleken eller att relationen du lever i ska förbättras på något sätt så kommer det att ske just under vår och sommar 2023. Är det någon annan jobbig relation du jobbar med just nu så handlar det om samma saker där.

Det kommer helt enkelt att öppnas upp små öppningar i ditt medvetande som gör att lösningar kommer lättare till dig och du kommer även att boostras med ny energi som tar dig framåt på din väg. Tro på dig själv och att det är möjligt helt enkelt och bana väg för framgång, kärlek och självrespekt.

Vilka budskap får vi idag!

 

Vad ska vi lämna bakom oss?

Här förtydligar universum för oss att det är dags att sopa bort de små luringarna på vår axel som försöker förstöra för oss genom att berätta hur oförmögna vi är till saker och ting. Nymånen har ju redan berättat om hur viktigt det är för oss att ha en bra balans mellan yin och yang, att ladda batterierna  men också att smida när järnet är varmt så att säga. Det vill säga när batteriet är full laddat. Att våga tro på dig själv. Fyll dig med näring och med energi så ofta du bara har möjlighet. Batteriet kan aldrig bli överladdat. Moder jord är fantastisk på att fylla oss med energi när vi behöver det bara vi ger henne vår tillåtelse. Fyll på ditt kronchakra med ny kraft och ny livsenergi och jorda dig i ditt inre. Naturen är en fantastisk energikälla att jorda sig i.

Vad ska vi ta med oss i nuet?

Universum har redan berättat för oss att kommunikation är viktigt och inte minst kommunikationen med dig själv. Som sagt, ingenting sker av sig självt, du måste hjälpa universum att hjälpa dig. När du får en tanke, en viss energi eller en idé så rota den tanken i ditt innersta jag. Låt den inte bara fladdra förbi utan rota den inom dig och prata med den och fråga den i vilket syfte den kom fram just här och nu och vad du ska göra med den.

Här är meditation ett framgångsrikt instrument att använda sig av. Här kan du prata med dina guider som kan hjälpa dig att leda dig rätt. När intentionen är satt så kommer du att känna i ditt magchakra vilken väg som känns rätt och fel att gå och när intuition, magkänsla och hjärtchakrat samarbetar väl, gå då framåt på din väg. Stå inte still och vänta. Det gör dig bara frustrerad. Om din intuition säger GÅ men rädslan inom dig säger något annat, gå då hellre myrsteg framåt än inga steg alls.

Vad ska vi ta med oss in i nästa Nymåne?

Här får jag bara fram en massa spontana ord. POSITIVITET, SKRATT, GLÄDJE, KÄRLEK, STYRKA, KRAFT, ENERGI.

Universum ber dig om att dagligen ta fram skrattet inom dig och ha kul på din väg framåt. Att släppa allvaret och låta lyckan bo inom dig. Att fånga de vackra och fina stunderna av glädje på din väg framåt till det större perspektivet som är på ingång. Universum, guider och alla dina hjälpare de är redo för en förändring men även du måste vara med på tåget. Genom att våga se den expanderande faktorn och genom att ta dig framåt med nyfikenhet och genom att skratta åt alla tokerier som sker på vägen dit. Så skapar du framgång i ditt liv! Detta är vad universum vill att du tar med dig även in i nästa Nymåne och även framledes på din väg framåt.

Änglabudskapet

Det känns som att några av er läsare har frågor eller önskningar kring kärlek och romantik. Till er har verkligen universum levererat tydliga budskap idag. Romans av något slag kommer definitivt att växa sig starkare och starkare och i vår kommer tillfällen att knyta an relationsmässigt att uppenbara sig för att under försommaren rota sig allt mer. Var öppen för de små dörrarna som öppnar sig och våga stiga på och säga “hej”.

För er andra som har helt andra önskningar eller frågor som har med annat än romantik att göra så betyder universums budskap att varma och härliga energier kommer att  infinna sig och hjälpa dig med dina val och önskningar. På sätt och vis så kan man mäta det med romantiska känslor.

Jag jämför åter igen med min helt fantastiska och underbara helg jag hade för ett par veckor sedan. Där och då befann jag mig i ett hav av romantiska och kärleksfulla energier. Jag blev kär i hela situationen, kär i mina guider, kär i allt jag fick uppleva och kär i mina härliga kurskamrater som befann sig på samma frekvens som mig. Så romans som känsla kan visa sig på olika sätt.

Ha nu en fantastisk Nymåne period och ta vara på de budskap du fått här nu så inte universum levererar i onödan.

Vi ses snart igen.

Kramar Annehlie