Pick a Card

Pick a Card – Budskap för vecka 42

Hej allihopa!

Här kommer Budskapen från Pick a Card.

Du som valde kort Nr 1 med rosenkvartsen

WOW! Här kommer Ärkeängel Michael med värsta bästa budskapet kan jag säga. Det har varit en jobbig period, det har det men nu vänder det och det vänder ordentligt!! Det känns som att du gått och gått och gått och det har verkat som att du aldrig ska komma fram till ändstationen men nu har du fått vind under vingarna, eld under skorna. Nu kommer det att hända massor av positiva saker i ditt liv. Ta nu fram din inre styrka och sen visar du världen vart skåpet ska stå kort sagt. När Ärkeängeln Michael är med och styr så känner man sig alltid på topp, bäst i världen kort sagt. Med andra ord, självkänslan och självförtroendet är på topp här. Kör på nu bara!!!! Det här kommer att bli en fantastisk vecka där många av dina önskningar går i uppfyllelse.

Du som valde kort Nr 2 med månstenen

Här har vi fina och omhändertagande Ärkeängel Gabriel med oss. Han är Jord om man pratar i termer eld, jord, vatten och luft. “Gräv där du står” är det jag får till mig. Det vill säga, fokusera på att ta dig framåt från den punkt du befinner dig just nu. Jämför dig inte med andra eller hur långt andra har kommit. Stå där du står men lyft blicken långt framåt med en beslutsamhet att sakta men säkert ta dig framåt. Det är också viktigt att vara beredd på alla möjligheter som du bjuds på efter vägen. Missa inget för det obetydligaste kan vara det som kommer att betyda mest i en framtid. Det jag får till mig är också tid för kreativitet och aktivitet. Dags att ta på sig arbetsbyxorna och börja jobba lite för dina drömmar med andra ord. Lite slitgöra och smutsjobb får du kanske stå ut med men vad gör man inte för sina drömmar.

Du som valde kort Nr 3 med healing stenen

Här kommer Ärkeängel Michael igen med budskap. Om du valde det här kortet så känns det som att du hamnat i någon sits som du inte förtjänar. Det känns här som att det finns någon person eller personer  som suger energi av dig. Det är oerhört viktigt att du snarast ser till att fjärma dig från dessa negativa energier. Försök att inte ta åt dig av det som kommer till dig från utifrån kommande energier. De handlar inte om dig nämligen, de handlar om saker som berör andra människor så vänd dig bara bort och befinn dig inte där. Även om personen/personerna är dig nära så överväg att under en period inte befinna dig i närheten. Gå inte in i någon konflikt kort sagt. Den kommer bara att tömma dig på energi. Det är istället viktigt med att boostra dig med positivitet och att meditera under den här perioden.

Hoppas ni fick med er något att fundera över i budskapen. Själv valde jag kort nr 2 och jag förstår precis vad universum menar med budskapet. Ni får jättegärna kommentera här i bloggen eller på fb om ni känner igen er i budskapet. Det är alltid härligt med lite återkoppling i det jag får till mig.

Vi ses snart igen

Kram Annehlie