Fullmåneläggningar

Fullmåne i Väduren

Hej alla fina där ute som läser mina vägledande inlägg med budskap från månens alla sidor!

Precis som vi människor har månen vackra sidor men också kantstötta och trasiga sidor som är i behov av läkning och kärlek. Men en sak är säker. Månen finns här för att stötta dig och för att vägleda dig framåt på det absolut mest skoningsfulla sättet den kan. Sen är det upp till dig hur du hanterar de budskap som månen ger dig. I mina månläggningar så ger jag dig den vägledning som månen ger mig genom kanaliseringen från månens egna mån kort. Det jag får till mig förmedlar jag helt enkelt.

Jag brukar också bjuda er på lite erfarenheter eller tolkningar från mitt eget perspektiv, alltså vad månen berättar för just mig om just min situation. Månens budskap är för alla och månens budskap innefattar olika saker för olika personer. Det lilla jag anförtror er och månen här i blogginlägget är bara en del av det månens vägledning säger till just mig och till min situation. Om du tolkar månens vägledning på ett annat sätt så är det rätt för dig. För mig kanske det handlar om en relation som behöver läkas på något sätt medan det för dig kan handla om jobb eller hälsa tex. Det jag vill säga är att det du känner är det som är sant. Så ta vara på din inre intuition.

Vart någonstans befann sig du när Väduren stod ny på himlen den 1 April? Själv befann jag mig i en stark utvecklingskurva just då samtidigt som jag kände mig väldigt i behov av vila och återhämtning. Jag tycker att jag under sommaren sen hade en väldigt bra månperiod där jag hade tid för det andliga och där jag gav mig själv mycket tid och återhämtning. Det är den senaste tiden som jag på något sätt tappade tråden kan man säga. Nu är det dags att arbeta fram den igen, gnistan som fanns där i våras. Hur har mån perioden varit för er?

Vad sa Nymånen i Väduren!

Vi går tillbaka till i våras och tittar på vilka budskap Nymånen i Väduren hade egentligen. Den berättade om en tid av skratt och glädje som vi hade framför oss. Sommaren låg framför våra fötter och i alla fall min sommar bjöd också på en hel del skratt och glädje. Det hårda arbetet skulle ge utdelning sa Nymånen men månens energier varnade också för prestationsångest om vi inte saktade ner farten något och tog saker och ting mer i vår egen takt.

Det är väl kanske lite där jag själv snubblade till och började springa lite för fort och då kom prestations ångesten som ett brev på posten. Jag började att ta bort saker som är mycket viktiga för mig, saker som meditation exempelvis. Då kom också ohälsan tillbaka och nu jobbar jag intensivt på att få tillbaka hälsan i mitt liv igen. Mer meditation helt enkelt! Mer naturupplevelser vore önskvärt också.

Det här med kärlek är också en svår men betydelsefull del av vårt liv. Det låter så enkelt när universum säger “Ge mer kärlek och då får du också mer kärlek. Sprid mer positivitet så blir också omgivningen positiv”. Det du ger av dig själv kommer åter. Det är ju sant och jag vet ju det men det är minst lika viktigt att först ge dig själv kärlek, tid och återhämtning om du i nästa steg ska orka att ge andra människor samma sak. Det är oftast där vi tappar bort oss.

En annan sak vi fick till oss var hur viktigt det är med kommunikation och inte bara kommunikation med andra utan även kommunikation med dig själv och kommunikation med dina drömmar. Drömmar förverkligas inte av sig självt. Du måste leva i drömmen! Kommunicera med änglar, andevärld och universum så får du hjälp att leva i dina drömmar och svar på hur du kan leva i dina drömmar.

Här om dagen kände jag mig väldigt svag, väldigt ledsen och inte glad. Det kändes som att jag knappt visste hur jag skulle kunna få glädje in i mitt liv igen. Jag tampas med en personlig sak i mitt liv som har med en slags relation att göra. I denna relation så har jag känt att hur jag än försöker göra allt rätt och för allas bästa så misslyckas jag och allt jag säger och gör missuppfattas. Så jag gjorde som jag alltid gör när jag behöver stöd och stöttning. Jag pratade med min pappas fotografi i bokhyllan. Jag grät och jag bad honom om hjälp i denna övermäktiga situation. Som alltid så ler han då åt mig på kortet. Så där kärleksfullt som bara han kan och så hörde jag en röst som sa i rummet “Du har svaren i dina kort”. Det var mitt i natten när jag tog fram Lees kortlek och så lade jag kort på frågan just kring denna relation. Varför blir det så här? Vad är syftet med det hela? Vad hjälper mig och vad stjälper mig och vad är det egentligen som jag ska lära mig utav detta? Ganska direkt så infann sig ett lugn i mig då jag fick så många tydliga svar på min fråga. Jag måste släppa kontrollbehovet och bara finnas där men samtidigt så måste jag ta hand om mig själv i första hand och inte forcera saker i en annan riktning för att tillfredsställa andras behov innan jag tillfredsställer mina egna. Jag har en ny strategi nu och den känns helt okey. Jag släpper taget nu. Allt hänger inte på mig och jag måste lära mig det helt enkelt.

Men nu till Fullmånen i Väduren. Det är nu dags att knyta ihop den fartfyllda Vädurens säck och vila i det som blev och det som inte blev helt enkelt. Vad gjorde vi bra och vad hade vi kunnat göra på ett annat sätt.

Fullmånen i Väduren

Vilken vägledning fick du för 6 månader sedan då Nymånen i Vädurens tecken ägde rum och vad startade du då upp som en nystart i ditt liv?

Här dyker just mån kortet Fullmåne i Väduren upp. Så passande. Vad vill då Fullmånen säga till oss här. Jo att när Väduren stod ny på himlen så skulle vi förvänta oss ett eldigt klimax här kring Fullmånetid. Väduren är som sagt var eldig och alltid på språng så det händer mycket under hennes faser i livet, så även i mån faserna. Någonting startades upp där vid Nymånen.

För mig var det absolut ett nytänk som föddes. Jag insåg att jag behövde strukturera upp mitt liv mer och inte bara springa fortare hela tiden. Vissa saker behövde skalas ner och andra saker behövde växa. Jag tycker att jag lyckades rätt så bra till en början och även nu så kan jag se klarare vad jag bör göra mer och mindre av och jag kan också se klart i vilka situationer som jag är mer tillfreds med mig själv.

Vad än just du startade upp där så är det nu som det eldiga klimaxet närmar sig. Är du beredd? Har du förberett dig på alla möjligheter som ligger framför dig nu. År 2023 kommer att komma med möjligheter berättar universum. Ta bara fram Vädurens härliga energier i just dig och ditt sätt att vara när du verkligen presterar på topp och i positiv och kärleksfull anda.

Vad tar du med dig från det förflutna? Gör om-Gör rätt-Gör nytt!

Vad tar du med dig från det förflutna! Vad behöver du lära dig mer om! Vad blev fel kort sagt. Om vi tar tillvara på möjligheten att kommunicera med universum och lyssna på dess råd som kommer så blir det helt enkelt lättare för oss. Så det vill Universum skicka med oss, att istället för att springa rakt in i “the devils arms”, rakt in i sorg och depression, kommunicera med universum istället. Stäm av saker och ting med universum, änglar, gudier och andevärld efter vägen. Fråga de om du är på rätt väg och om du inte är det, vad du kan göra för att hamna på rätt väg igen. Livet består av förlåtelse, försoning och lärdomar. När du helas från saker i det förflutna så kommer också kärlek att bli en mer naturlig essens i nuet och i din framtid.

Vilka hinder på vägen dök upp? Hur borde vi ha hanterat de?

Det är alldeles tydligt besked från Universum att justeringar har behövts att göras på vägen. Någonting har inte gått enligt planen kort sagt. Kanske har du sett justeringarna och kanske har du även gjort de men Universum berättar att det är så livet är. Upp och ner och upp igen. Efter vägen behöver vi göra flera val och flera justeringar. Hade ni en plan i våras för hur ert liv skulle se ut nu i höst? Då kommer min andra fråga…blev det så som ni tänkt er? Blev den enligt planen?

Vi är nog många som kan skriva upp på att planen inte riktigt blev som det var tänkt men säkert fick också flera av er en riktig kick i baken och fick till en riktig nystart här nu i höst. Jag har några vänner som lyckats riktigt bra och de har ju verkligen lyssnat in universum. Själv behöver jag gå ett varv till och komma till skott kort sagt men först behöver jag bena ut livet lite till. Men jag har sjukt spännande saker på gång denna höst och om några veckor så åker jag tillbaka till den kursgård där jag diplomerade mig till medium. Denna gång ska jag göra någonting så sjukt spännande som att gå en kurs i trans. Jag har provat på lite i min medium utbildning och nu är det dags att förankra de lärdomarna lite mer än att bara skrapa på ytan.

Vilka bra erfarenheter tar vi med oss in i framtiden?

Mån kortet som representerar frågan är Fullmåne i Stenbocken. Jag fick ganska direkt till mig att jag skulle gå tillbaka till arkivet och se vad just Fullmånen i Stenbocken sa. Och vet ni vad, jo den sa precis det som kommit upp här att när du prioriterar ditt innersta jag så lägger du också byggstenarna till din framtid. Även den pratade om förlåtelse och det var mycket känslosamma vindar som blåste genom just denna Fullmåne. Nu vill universum att vi blickar tillbaka till den visdom som kom till oss då den där tiden i mitten av Juli. Ta en liten check kort sagt och stäm av med dig själv hur din väg blev efter det. Om du fångade styrkan och omvandlade den till positivitet och framgång så känner du dig säkert nöjd med dig själv idag. Bra jobbat! Om du istället klev av tåget en perrong för tidigt så är det ingen fara. Det kommer nya chanser och nya utmaningar i framtiden. Men du behöver syna dig själv och dina värderingar när det handlar om just dig själv och hur du behandlar dig själv. Om du vågar att öppna Pandoras ask så kommer klara besked, glädjande besked att komma till dig fortare än du anar. Glöm inte att det är DU som avgör när kärlek och glädje ska komma in i ditt liv. Universum bara väntar på klartecknet att du är redo.

Hur ser Fullmånens vägledning ut framåt på din väg?

Ett kort men koncist svar. Behåll din vision så reder allting annat upp sig och du kommer att befinna dig exakt på den plats som du är menad att vara på i exakt rätt tid.

Vad är dina styrkor eller vilka styrkor behöver du inplantera här?

Så länge du tror på att allting kommer att ordna sig så befinner du dig på rätt väg. När vi känner tillit till vad framtiden har att bjuda på så mår vi också bra och  om vi håller vårt hjärta och vårt sinne öppet för att den där tiden kommer när vi är redo för den, ja då kommer vi också att hålla en springa öppet för nytt i livet. Det kanske inte riktigt blir på det sätt vi tänkt oss. Kanske vägen leder in oss på nya stigar och nya tankar men att förlita sig på att universum har en plan för just dig är en bra strategi att ha inom sig för att må bra på vägen dit.

Styrkekort/budskapskort

Ta dig tid för healing. Idag finns det så många möjligheter att få ta del av healing även om såklart personlig healing är det bästa. Men det bästa kostar ju också. Så är det ju med allt. Men idag finns det möjlighet att vara med på flera gratis healingar. Jag har själv provat en del och några tyckte jag inte fungerade så bra medan andra fungerade nästintill som om healingen varit personlig. Skillnaden mellan att vila och att vila under healing är mycket stor. När du lägger dig i sängen för att blunda och vila ändå utan healing så känner du dig ofta trött även när du vaknar. Trött och seg och initiativlös kanske. När du vilat under healing så känner du dig totalt utvilad efteråt och klar i huvudet. Därför är healing att föredra istället för att lägga dig i sängen och sova en stund. Jag har varit mer duktig på att se till att få min veckoranson av healing gjord än vad jag varit med meditationen. Men bägge delarna är oerhört viktigt för vårt välmående anser jag. Vi behöver såklart även fysisk aktivitet i form av kondition eller styrkemässigt krävande aktiviteter och/eller promenader men den inre omvårdnaden får vi definitivt främst genom healing och meditation. Alla delarna behövs för att bygga ett pussel.

Vad ska vi manifestera i framtiden?

Det är dags nu hälsar universum. Dags att plocka bort bindeln för ögonen och se det som vi verkligen behöver att se. Inte försköna någonting men inte heller göra saker mörkare än de faktiskt är. Det är dags att släppa dina energier fria och slänga gammalt skräp som tynger ditt och ditt hjärta. Om du någon gång ska komma igång med att faktiskt manifestera så är det nu. Om du redan känner att du har börjat din manifesterings resa…grattis! Din resa i tacksamhet och glädje har precis startat. Lev ditt liv och livet kommer att le mot dig.

Ha nu en fin och vacker Fullmåne och glöm inte att rena era kristaller i månljuset eller under rinnande vatten.

Kramar Annehlie