Nymåneläggningar

Nymåne i Vågen

Hej alla fina bloggläsare!

Hoppas allt är bra med er. Det här året har varit ett riktigt sjukdomsår för mig. Året började med Covid och en lång period av trötthet att överbrygga som en biverkning av Coviden. Några månader senare fick jag influensa med lunginflammation som följd och nu verkar det tyvärr inte bättre än att jag åter igen fått Covid.

Förutom det så hamnade jag i en lite hektisk period igen nu där livet inte riktigt går ihop sig kort sagt. Sommar och semester är slut och jag kom tillbaka till en hektisk tid på mitt ordinarie jobb igen. Jag blir av någon anledning alltid höst trött nuförtiden också när höstmörkret drar in så det är svårt att orka med att göra så mycket förutom det ordinarie jobbet i veckorna. Jag har hållt igång med träningen för den vet jag gör mig gott både psykiskt och fysiskt men sen har  jag försökt så gott jag kan att hinna och orka med blogg, kunder och den andliga utbildningen som jag är mitt i just nu. Om några veckor ska jag dessutom komplettera min grundutbildning till medium med att gå en helg kurs i trans mediumskap så det blir mycket spännande. Jag hoppas på lite bättre tider nu och nästa år tänker jag ta vaccin både mot Covid och influensa. Det tror jag är ett klokt val i dessa tider.

Idag har vi i alla fall en underbart vacker Nymåne i Vågens tecken. Vi ska ta och sammanfatta lite vad förra Nymånen kom med för vägledning samt vad Vågen har för egenskaper som kommer att spela för roll när det handlar om olika slags nystarter just denna månad.

Vad sa då vår förra Nymåne. Ja det var perfektionisten som talade då. Vi hade Nymånen i Jungfruns tecken vilket betydde att du nog kom framåt på din väg men perfektionisten i dig och kontrollbehovet kan ha sinkat en massa värdefull tid för dig. Förra Nymånen förberedde dig på att boostra dig med tålamod och förståelse för att saker och ting kan ta tid. Stanna i nuet och blicka bakåt och försök att känna dig stolt över dit du kommit på din väg var ett gott råd du fick.

“Var ditt sanna jag” var ett annat råd du fick och vad menas då med det sanna jaget. Jo att du ser till att vara den människa du själv vill vara istället för att vara den människa som andra anser att du behöver vara. Den bilden kan skilja sig åt mycket. Gör saker och fokusera på saker som gör dig gott helt enkelt. Lägg din huvudsakliga energi där och sträva hela tiden efter att nå mer av att befinna dig där du mår som bäst. En annan viktig sak är tvivlet. När du tvivlar, fråga dig varför du tvivlar och försök att stå stark igenom tvivlet istället för att stanna kvar i tvivlet.

Hälsa kom också upp som en viktig parameter att ha i sitt liv. Oro och sorg av olika slag kan få de flesta av oss ner på marken men genom att då stoppa in mer hälsobarometrar i ditt liv så kan du bryta den negativa trenden till bättre hälsa och ett bättre mående.

Att våga möta mörkret istället för att frukta mörkret var också ett gott råd du fick och du skulle bli mer duktig på att våga öppna ditt hjärta. När vi öppnar våra hjärtan så strömmar också mer kärlek både ut och in. Att vi blivit sårade tidigare i livet får inte påverka vårt hjärta så att det blir stängt och låst. Då kommer inte ens änglar och andra hjälpare i universums värld in och kan hjälpa dig. Då har du stängt din dörr tills du vågar öppna den igen.

Nu till det sista viktiga budskap vi fick. Det vi skulle ta med oss in i Vågens Nymåneperiod, alltså denna Nymåneperiod. Skratt och humor. Så kom ihåg det, att vara glad och tacksam och att skratt mycket, det gör så mycket. Framför allt nu när höstmörkret kryper än närmare oss. HÄLSA var hur som helst det universum lade störst fokus på förra Nymånen och den här Nymånen verkar universum fokusera på MÖJLIGHETERNA.

Nymånens tecken för Oktober – Vågen!

Nu kliver vi över i Vågens tecken vilket innebär att vi byter energier från jord till luft. Vågens energier har ett starkt behov av kärlek och närhet. En våg trivs inte alls att leva i ensamhet till exempel och ser oftast alltid till att hamna i någon slags tvåsamhet. Så här under denna Nymåne period så kan ett stort behov av kärlek och närhet infinna sig vilket kan ställa till det lite för den som inte är i en relation. Det spelar också roll HUR relationen ser ut om du är i en relation. Om du här lyckas med att nå en bra balans inom dig och omkring dig, vilket Vågen ofta gör, så kommer andra människor att se dig som en förtroendeingivande person och med en trygg bas. Vågen är även en konfliktlösare och mycket social. Dock är Vågen en velare och den egenskapen kan ställa till det för dig att komma vidare. Om du velar för mycket mellan olika alternativ så kanske du fastnar där du är istället så här gäller det att vara uppmärksam på när du fastnar i saker och ting.

Vad säger Månen denna månad!

Tid för healing

Det är tid för att se till att må bra helt enkelt så om du är inne i en stressfylld period i ditt arbetsliv alternativt i ditt privatliv eller kanske i bägge delarna så är det verkligen tid för att slå av på takten nu och istället fokusera på att må bra. För att klara av de hektiska perioderna i vårt liv så behövs motsatsen helt enkelt. Healing i sig är ett riktigt avkopplande verktyg för den som föredrar det men för den som inte riktigt är där i sin andlighet ännu så kan man använda sig av healing liknande verktyg som skogspromenader, befinna sig vid vatten, yoga, lyssna på stillsam musik, ta ett bad osv. Vi människor springer ofta fortare när livshjulet snurrar fortare och hoppas på att återhämtningen ska komma av sig självt. Det gör den inte. Vi måste själva dra i handbromsen.

Arbeta dig igenom dina farhågor och rädslor för saker och ting.

Det här kortet är knutet till Skorpionens tecken som är ett väldigt känsligt tecken men också ett tecken med starka reaktioner. Att det här kortet dyker upp just här tillsammans med Vågen har betydelse. Vågen har som sagt var en tendens att hamna i situationer där den velar mycket och har svårt att bestämma sig för saker och ting och Skorpionen (som dessutom är det tecken som Nymånen kommer att befinna sig i om en månad)är i sin tur ett känsligt tecken med starka reaktioner i sitt beteendemönster. Här vill universum vädja till dig att  överbrygga dina rädslor och farhågor och istället för att fastna i de gå framåt trots att det känns läskigt. Det här är något som du kommer att få dras med även i nästa Nymåne period men redan nu så vill universum berätta att en stor dos solsken ligger längre fram på din väg. Så känn dig trygg med att allting är precis som det ska.

Överlämna dig till Universum

När du börjar tvivla och när du börjar försöka att hinna alternativa vägar än de vägar som Universum ger dig, det är då som Universum ber dig att överlämna dig till Universum. Universum tillsammans med guider, änglar och andevärld vet vad som är bäst för dig och vilken väg som är absolut den snabbaste och enklaste vägen för att just du ska nå dina mål. Men Universum har inte mandat att tvinga dig eller att välja åt dig. Så om du väljer att stanna kvar där du är alternativt hitta en annan väg så förändras även Universums plan för dig. När månen är full och vi knyter ihop säcken för en fullmåne period så får vi också veta om vi fullföljt de råd vi fick eller om vi gick en annan väg. För Universum är allt så enkelt men vi människor gör det mer än ofta det så svårt för oss på vår väg framåt. Lyssna på Universum med andra ord.

Vilka budskap får vi idag!

Vad ska vi lämna bakom oss?

Universum har bara en viktig sak att förmedla till oss och det är att det är oerhört viktigt i tider som är just nu att finna stunder av lugn och ro och en känsla av bra balans i din tillvaro. Men det är samtidigt viktigt att inte fastna i lugnet för då kommer du heller inte vidare på din väg. Yin är den feminina balansen som vårdar ditt inre. Det är den du jobbar med när du gör saker som vårdar ditt inre. Som vid healing, meditation och härliga höstpromenader. Det är i dessa stunder som du laddar batterierna. Men du behöver också befinna dig i Yang som är den maskulina kraften. Där finns driv framåt och en stark arbetslust och där finns delmål och mål att jobba för. Du behöver både Yin och Yang för att skapa en bra balans kort sagt. Så om ditt liv nu rusat på alldeles för fort en tid så kanske du behöver lite mer Yin energier i ditt liv just nu. Om du känner att du suttit fast i Yin energierna en tid så kanske du behöver jobba lite mer med Yang energierna istället. Känn efter vart just du befinner dig i dagsläget.

Vad ska vi ta med oss i nuet?

Något som universum bekräftar för mig här och nu är att vi människor så ofta fastnar i nuet och skapar oss rädslor och vi oroar oss för hur saker och ting ska gå. Till och med när det går bra för oss så oroar vi oss istället för hur länge det bra ska hålla i sig. Det universum vill att du ska ta med dig i nuet är att du ska förlita dig på dig själv och rena dig från alla rädslor som uppehåller dina tankar och hindrar dig att ta dig framåt. Här behöver du ta hjälp av Yangkraften och be den om att hjälpa dig att känna dig stark och trygg i dig själv samtidigt som du låter den varma innerliga Yinkraften smeka ditt inre varsamt. Låt hjärtat styra din resa framåt.

Vad ska vi ta med oss in i nästa Nymåne?

Åter igen får jag meddelanden från universum här att komma ihåg att Universum, änglar, guider och andevärld bara vill dig väl. De ger dig inte svåra vägval för att göra ditt liv svårare utan för att de vet att det behövs för att du ska växa dig stark på just din väg framåt. Ju mer du lyssnar på Universums råd, ju lättare blir din väg framåt kort sagt. Och du ska komma ihåg att all kunskap finns inom dig så när du lyssnar noggrant på vad ditt inre berättar för dig så blir också din väg framåt alldeles, alldeles fantastisk. Det är när du faktiskt följer dina drömmar som du känner att du lever och det är mer viktigt än att visa världen att du är den världen förväntar sig av dig. Så följd din intuition, dina inre tankar och dina viktigaste drömmar om hur livet ska se ut så blir även ditt liv fantastiskt att leva.

Jag håller själv på att jobba med allt detta på alla plan. Ibland lyckas jag bra, ibland mindre bra. Jag har som sagt var haft en period när jag lyckats mindre bra med att finna ro och stillhet. Mer press från yttre världen har gjort att den inre världen har fått stå på vänt. Jag har så tydligt känt att det inte gjort mig gott så just nu försöker jag starkt att rikta in mig på rätt väg igen.

Jag har ett par sittningar med andevärlden som väntar på kontakt och jag vill bara meddela att jag inte har glömt er och jag kommer att kontakta er men förmodligen så kommer jag inte att hinna med er förrän under oktober månad. Jag kommer att göra ett litet uppehåll på både sittningar och tarotläggningar under Oktober månad för övrigt. Dels för att som jag sa landa in i en må bra zon igen men också dels för att hinna med min andliga utbildning som jag har halkat efter lite i nu den senaste tiden. Så håll ut kort sagt. I November månad igen kan ni boka nya tider till mig igen. Bloggen fortsätter som vanligt med mån läggningarna och eventuellt något mer inlägg däremellan.

Kram på er allihopa!

Annehlie