Fullmåneläggningar

Fullmåne i Fiskarna!

Hej allihopa!

Då var det dags för en sån där underbart härlig och vägledande fullmåneläggning igen. Denna gång i Fiskarnas tecken. Ni som hängt med ett tag och vet hur duktig månen är på att vägleda oss framåt har nu lärt er att i samband med Nymånen är det viktigt att påbörja saker och i samband med Fullmånen så avslutar du saker. Saker som du påbörjade i samband med Nymånen i samma tecken. Så denna gång ska vi alltså avsluta något som vi påbörjade den 2 Mars då månen stod ny i Fiskarnas tecken. Vart någonstans befann du dig i Mars månad och vart någonstans befinner du dig idag?

Om jag själv blickar tillbaka så var jag inne i en minst sagt lite turbulent tid när Fiskarna stod ny på himlen. Jag befann mig just då mittemellan två sjukdomsperioder. På väg ut ur en och på väg in i nästa. Men det var jag ju inte medveten om just då. Jag blev under denna period ett färdigutbildat medium samtidigt som tid och ambitioner inte riktigt gick hand i hand. Jag tog en lång och välbehövlig semester och landade på så vis in i en mer realistisk fas. Samtidigt påbörjade jag min andliga coach utbildning som fortfarande pågår och när de två komponenterna började att samarbeta på ett mer kreativt sätt så hände något fantastisk. Tankar och idéer bara föll på plats och där befinner jag mig också just nu. I en kreativ och balanserad fas. Jag har tagit till mig det här med tillit och att ha tålamod känner jag. Hur är det med er? Känner ni likadant eller hur har er period varit under Fiskarnas period?

Vad sa Nymånen i Fiskarna!

Den sa att magiska ting kommer att ske under Fiskarnas period. Vi skulle vara tålmodiga och kommunikativa då förändringstider var på ingående. (och förändringstider är det ju verkligen nu tänker jag)

Månen var dessutom inne i en blödande fas och behövde all tänkbar hjälp från oss för att lappa ihop sig. Just när månen var ny i Fiskarna så hade vi lätt för att tänka oklart och månen bad oss om att vara öppen för förändringar.

Det var extremt viktigt med positiva tankar för att ha förmågan att frigöra nya krafter och månen bad oss även om att meditera ofta och att be universums krafter i form av andevärld, guider, änglar osv om hjälp i svaga stunder.

Vi fick också till oss vikten av att fortsätta tro på våra drömmar och att aldrig sluta tro eller hoppas. Månen var tydlig där. De kommer att besannas. Men tidsperspektivet var mer oklart.

Månen bad oss om att hjälpa universum att ta sig framåt genom att inte sticka huvudet i sanden och genom att bibehålla humor och glädje i ditt liv.

Sist men inte minst. Lita på dig själv. Vänd ej kappan efter vinden utan följ din magkänsla och intuition. Lyft dig själv till en ny nivå!

Vad sa den senaste Fullmånen då!

Fullmånen i Vattumannen. Ja även den pratade om vikten av meditation så att lita på sitt inre jag verkar ha en genomgående röd tråd här kan man se. Ta hand om din hälsa var också ett råd vi fick från Fullmånen och vi fick samtidigt rådet att införa mer lugn och harmoni i våra liv. Att sköta om sin kropp och sitt psyke genom god hälsa och lugn och ro i livet går hand i hand med god hälsa.

Ett annat roligt råd vi fick var att våga tänja lite extra på gränserna i de perioder när du verkligen känner dig på topp i din självkänsla. Har du vågat tänja lite på dina gränser?

Månen berättade också att ingenting är skrivet i sten så prova dig nyfiket fram och släng begränsningarna på soptippen. Tiden för det var verkligen perfekt för just det ändamålet vid Fullmånen vi hade senast. Tid och tålamod kom åter upp som så många gånger förr i månläggningarna. Och sist men inte minst det optimala rådet för att drömmar ska slå in. Affirmera positivt och tro på dina drömmar. Men nu till Fullmånen i Fiskarnas tecken.

Fullmånen i Fiskarna

Vilken vägledning fick du för 6 månader sedan då Nymånen i Fiskarnas tecken ägde rum och vad startade du då upp som en nystart i ditt liv?

Ja det var ju i Mars månad och det budskap du fick då var att ingenting gott kommer att komma från den situation du befann dig i just då. Jag minns tex att Ukraina kriget precis hade startat då och både på nyheter och i våra privata hem så upptog tankar kring detta stor plats. Kriget är fortfarande pågående och på sätt och vis en stor tickande bomb och nu har vi dessutom fått nya bekymmer. Elpriserna. Vad kan vi lära oss om detta. Jo att vi naturligtvis inte ska sticka huvudet i sanden och låtsas som om problemen inte finns men det är stor skillnad på att vara medveten om problemen eller att låta problemen uppta all vår tid.

Jag hade en hel del nystarter på gång där i Mars månad. Några av de fick vara med om en rejäl kraschlandning men nu 6 månader senare så sitter jag här och inser att jag efter kraschlandningen lyckas med att hantera skadan relativt bra och jag känner mig nu starkare än någonsin på alla plan. Hur är det med er?

Vad tar du med dig från det förflutna? Gör om-Gör rätt-Gör nytt!

Finn en balans i ditt liv var ett råd vi fick. Lyssnade du på rådet? Jag brukar ha en tendens att inte göra det men den här gången gjorde jag det och då menar jag att jag verkligen gjorde det och tänk så bra det blev då. Att ha en balans i livet är olika för oss alla. Du måste hitta din balans. Vi har alla energitjuvar i vårt liv i form av människor, saker, handlingar, känslor, aktiviteter och andra måsten och även andras eller samhällets värderingar som inte stämmer med våra egna behov. Några av oss kan ha en obalans i sitt arbete, det kan handla om relationer eller det kan handla om kärlekslivet eller andra saker i det privata livet. Det finns så många faktorer som kan stjälpa dig men endast du kan ta dig ur de genom att faktiskt tro på dig själv. Så lyssna på Fullmånens budskap och ta fram det nyfikna barnet i dig. Var lite barnslig, var lite trotsig, var nyfiken på livet och framför allt se till att fylla din tid mest med sånt du tycker är roligt och lite mindre av alla måsten. När du har mer roligt i livet så har du också en bra balans i ditt liv.

Vilka hinder på vägen dök upp? Hur borde vi ha hanterat de?

Du har blivit lite pressad av universum denna period att våga kliva ur din komfortabla zon och våga göra ta lite mer riskfyllda beslut. Hur har du lyckats?

Själv har jag väl halvlyckats. Vissa saker som jag var helt låst vid tankemässigt tidigare har i princip nästan försvunnit nu och  jag har insett att vägarna att gå är många och när jag insåg det så började även idéerna att flöda men universum har bett mig att ta större steg än så men där är jag inte riktigt än känner jag. Så egentligen borde jag kanske bara ha hoppat och sett vart jag landat men som sagt. Jag är inte där än men känner mig ändå nöjd.

Hur är det med er? Dök det upp några hinder? Hur hanterade ni de och vad blev resultatet med facit i hand? Hur som helst så beordrar månen oss att titta framåt i livet istället för bakåt. Nord Noden visar oss vägen framåt.

Vilka bra erfarenheter tar vi med oss in i framtiden?

Att affirmera tacksamhet. Vi är alltför ofta otacksamma för det vi redan har eller snarare så är det så att vi glömmer bort att vara tacksamma för det vi redan har. Sådant som är självklart i just ditt liv men som kanske saknas i någon annans liv. Jag har vid något tidigare tillfälle nämnt att Skytten är ganska bra på att hantera saker och ting på ett positivt sätt. En Skytt är drivande och nyfiken på det som finns i framtiden och är också lösningsfokuserad. Har dock en del svagheter också som uthålligheten exempelvis. Har lätt att starta upp saker men är lite sämre på att hålla i de sen. Tröttnar snabbt så det där med tålamod, hmm. Här ligger iallafall ett Skytt kort i månens tecken ihop med semesterkortet som säger att svaren på dina frågor kan komma i en semesterperiod.

Ja så blev det för mig iallafall. När jag fick semester och när jag bestämde mig för att skapa en hållbar balans på flera plan i mitt liv, ja då ramlade liksom polletten ner. Jag är visserligen en Skytt till tecken så vi får väl se hur länge den här fina balansen kan hållas men ambitionen finns iallafall och det är huvudsaken.

Hur är det med er? Har ni några bra erfarenheter att ta med er från perioden som varit? Skapa balans och ge mig själv mer utrymme för positiva tankar är det bästa jag tar med mig från sommaren i alla fall. Samt att skapa mer förutsättningar för att ta hand om hälsan både i form av kost och motion och meditation och healing. Mina fyra grundpelare för att må bra.

Hur ser Fullmånens vägledning ut framåt på din väg?

Månen är AWESOM som jag brukar säga. Månen vill verkligen ditt bästa och här bekräftar den endast en enda sak för dig och det är att du är trygg och även om livet skakar om dig ibland så är vägen som väntar dig framledes skapad av dig och för dig för att du ska lära dig saker, göra olika misstag och för att sedan lära dig hur du ska göra för att lyckas istället. Så känn dig lugn och trygg i dig själv så har du också bättre förutsättningar att ta dig ur olika svåra situationer på ett bättre sätt än om startpositionen är negativ och otrygg.

Vad är dina styrkor eller vilka styrkor behöver du inplantera här?

De styrkor du behöver nu är förmågan att kunna se klart och då menar jag SE KLART! Även disiga mornar då molnen vägrar att skingra sig. Att se klart även i tunga stunder eller i jobbiga tider är en gåva från universum och den gåvan är guld värd att ta vara på kan jag lova. När du har den förmågan så behåller du lugnet igenom stormen för att du vet att lugnet ALLTID kommer efter stormen. När du tänker klart och hanterar stormen på ett säkert och positivt sätt så händer miraklet att all den belastning som annars läggs som en tyngd på dina axlar istället lyfts från dina axlar och det är positivt för din hälsa. Jag kan personligen räkna upp flera tillfällen när jag känt att tankar och känslor har rusat iväg med mig men när jag då stannat upp och sagt till mig själv “vad håller du på med”. Då har jag istället mediterat och landat i ett lugn att allting kommer att ordna sig på något vis i alla fall.

Sommaren har varit bra på ett sätt för mig då jag verkligen skapat balans och på så vis mått bättre, samtidigt som min mamma har haft problem med hjärtat och gjort två elkonverteringar inom kort tid nu. Vid ett tillfälle var jag väldigt orolig och tänkte tankar som “ska jag mista min mamma nu” och på något sätt så överlät jag det beslutet till universum och tänkte att vad som än händer nu så är det för att det är det bästa för min mamma. Jag kände mig på något konstigt sätt trygg med hur än utgången skulle bli. Nu klarade min mamma det (hon är ett tvättäkta Lejon till stjärntecken med en vilja av stål) och nu mår hon mycket bättre och jag är så tacksam för att Universum lät henne stanna hos oss lite till och förhoppningsvis länge till. Men där hämtade jag verkligen upp en styrke potential hos mig själv kände jag. Vilka styrkor har du och vilka styrkor behöver du få in mer av i ditt liv?

Styrkekort/budskapskort

Här kommer det sannerligen ett häftigt styrkekort att bära med sig in i framtiden. En stark hint om framtiden skulle jag vilja kalla det här kortet. Nästa Fullmåne som vi har kommer att infalla den 8 Oktober och kommer att befinna sig i det eldiga Vädurens tecken och just här på denna plats ligger just mån kortet för Fullmåne i Vädurens tecken och vad säger då den. Jo den säger att ett eldigt klimax är på ingående. Vilket klimax det än må vara så är det dags här att lyssna på Väduren som alltid är positiv och driven att ta sig framåt på ett mycket mer egoistiskt och på samma gång ödmjukt sätt än något annat tecken. Inget annat tecken är så duktigt på att balansera dessa två faktorer samtidigt.

Vad ska vi manifestera i framtiden?

Så länge du är sann mot dig själv så blir allting som det är tänkt. Om du går i andras fotspår eller det andra tänker och planerar åt dig så går det sämre helt enkelt. Det är när du följer dina drömmar som du också når de där höga lyckotopparna som annars lätt uteblir. Det är nästan identiskt samma budskap på parkorten här vilket är spännande för egentligen så är det ju helt logiskt att du ska vandra på din väg och inte på någon annans. Bara när du skapar din egen väg och dina egna värderingar så kan du bli sann mot dig själv. Det tål att tänkas på.

Ha nu en fin och vacker Fullmåne och glöm inte att rena era kristaller i månljuset eller under rinnande vatten.

Kramar Annehlie