Nymåneläggningar

Nymåne i Jungfruns tecken 27 Augusti!

Hej alla fina bloggläsare!

Då var det dags igen för en ny, fin och vacker Nymåne. Denna gång i Jungfruns tecken. Den här Nymåne läggningen är verkligen speciell kan jag säga utan att ens ha startat med kanaliseringen ännu. För det första så kände jag redan när jag satt och blandade korten att universum var väldigt bestämd med hur jag skulle blanda och när jag skulle stoppa. Det som händer sen när jag lägger ut korten är nästan magiskt i sig.

Av alla kort i min änglakortlek så kommer det enda kortet upp som råkat lagt sig omvänt i kortleken, alltså med framsidan upp. Så jag tänker att jag lägger det synligt redan från början. Jag återkommer till budskapet där sen.

Även med budskapskorten händer något magiskt som jag också återkommer till senare men jag kan säga så mycket som att två av de tre budskapen är samma kort som i senaste Nymåneläggningen och då har jag jag använt kortleken mycket sen sist och dessutom blandat den väl inför läggningen idag. Det blir en spännande Nymåne det här känner jag. Vi kickar igång den här och nu tycker jag.

Vad sa då vår förra Nymåne som befann sig i Lejonets tecken. Jo den berättade att en bra period var på ingång. En period med kärlek i sikte. Träffade du möjligen på kärlekens känsla lite mer under denna månad måntro? Kanske i fysisk form eller kanske att allting bara gick din väg helt enkelt.

Vi fick också råd om att meditera mer flitigt och att överväga olika beslut noggrant. Och som vanligt så tjatade universum om…ja just det “Ha tillit till att allting ordnar sig”. Allting blir så mycket enklare då. Det som är menat att hända händer ändå och det inträffar alltid för att ge dig lärdomar om olika saker. Men universum var också noga med att trycka på att vi där och då lämnade jobbiga tider bakom oss. Det var dags att blicka framåt helt enkelt. Skaffa en bra balans på allt bara så kommer allt att kännas bra också. Det vi skulle ta med oss in i denna Nymåne var just HA TILLTRO och SKRATTA MERA.

Hur har er augusti månad varit? Har ni lyssnat på Nymånens fina vägledning? Själv måste jag nog säga att jag verkligen känt av Nymånens Lejon vibbar augusti månad och tycker att jag lyckats väl med det mesta. Det kan vara så att det gått lättare då jag själv är ett eldstecken och van att ta för mig när de tentaklerna känner för att titta fram så att säga. När självkänslan är på topp med andra ord. Kan kanske inte direkt säga att den varit på topp men ganska högt upp nivåmässigt ändå. Jag upplever att hela den här månaden har levererat mig kärlek på många olika sätt och det känns verkligen som att jag lämnade ett jobbigt bagage på vägen och fortsatte min väg framåt med stark tillit och tilltro. Jag skapade balans i mitt liv och jag har mediterat mycket och fått väldigt fina budskap och fin vägledning i mina meditationer. Jag hade en kort period då jag var på rundtur på semester och under den veckan mediterade jag inte alls. Då kände jag verkligen hur hela mitt inre skrek efter meditation när jag kom hem och en olustig känsla av stress spred sig i min kropp. Den avtog direkt efter första meditations tillfället. Och som jag har skrattat ihop med vänner.

Jag var på en fest (har inte varit på fest på år och dagar) och jag hade så kul och skrattade så mycket hela kvällen. Jag kände mig glad ända in i själen. Jag upptäckte där och då att jag behöver både lugn och ro, meditation och lugna hemmakvällar. Men jag behöver också mina vänner, få gå på fest, skratta och ha kul och bara vara den jag är till kropp och själ. Jag behöver med andra ord få uppleva alla mina delar av just mig!

Nymånens tecken för September – Jungfrun!

Vad är det då för energier som vi kliver in i här. Ja nu är det fina, vackra och lite tystlåtna Jungfrun som kliver in energimässigt. Totalt annorlunda mot Lejonets energier. Här jordar vi oss och allt som har haft med energi att göra byts ut mot ett stort och moderligt lugn. Jungfrun är en analytiker och till sin nackdel så kan hon nästan analysera sönder saker och ting vilket kan göra att hon har svårt att komma vidare på grund av detta. Jungfrun ÄR ordning och reda och mår rent ut sagt dåligt om det blir för mycket oreda vare sig det handlar om oredan på skrivbordet eller oreda i livet. Då hon är tystlåten av naturen och inte tar någon direkt plats så är det lätt att tro att hon inte jobbar alls för något men sanningen är den att hon jobbar väldigt intensivt i det tysta. Hon är dessutom ett drivet tecken vilket också kan vara svårt att tro när man ser hennes personlighet men jungfrun är typ gjord av ett gäng arbetsmyror inom sig. Hon vill dock att allt ska vara perfekt innan hon visar världen sitt verk. Jungfrun är en perfektionist.

Vad säger månen denna månad då!

Svaren du behöver är på ingång!

Universum menar att du behöver uppvisa tålamod och inte vara så ivrig över att uppvisa eller se resultat. Försök istället att stanna lite i nuet så du hinner med att reflektera över saker och ting som sker runtomkring dig. En bra övning är att gå bakåt i tiden och reflektera över alla framgångar du haft genom åren och alla framsteg som du faktiskt gjort istället för att fastna i det negativa som skett på vägen och/eller det negativa som du kanske upplever just nu. Framgångar föds ur motgångar. Det är när vi fokuserar på ljuset istället för på mörkret som vi mår bra och det är också då som vi bäst tar oss igenom de motgångar vi möter på vägen.

Visa världen ditt sanna jag!

Det är lätt att låta sig låsas in i något slags fack. Andra människor förväntar sig saker av dig. Vad du ska göra, hur du ska tänka och hur du ska agera som människa. Men du behöver vara mer DU och den du är när du är ditt sanna jag. Vad är då skillnaden med ditt sanna jag. Ditt sanna jag är den du är när du är den du vill vara, när du gör saker som känns gott för dig, när du har god balans i ditt liv helt enkelt. Här gäller det att ha kontroll över ditt tvivel. Vad är det du tvivlar på och varför egentligen?

Jag har själv en mycket viktig och stor fråga för mig som jag grunnar på och med tiden och alla up and downs så har jag landat i en stark tydlighet, Plötsligt så stod det bara helt klart för mig varför tvivlet kommer och hur jag känner egentligen. Så nu har jag tagit beslutet att stå jordad och still i nuet och istället skapa en god balans inom mig själv och sedan låta tiden utvisa åt vilket håll jag ska gå i min framtid. När jag väl tog detta beslut och skapade denna balans så var det som att byta ut en storm i mitt hjärta till ett underbart skönt lugn. Så om ni känner er rådvilla. Tag ett beslut som gör ert hjärta gott. Det är universums råd.

Trygghet och kärlek för dig och de du bryr dig om!

När detta kort kommer upp så betyder det att du har oroat dig mycket över dig själv eller någon i din närmaste krets. Det har helt klart med hälsa att göra av något slag. Universum hälsar att du ska sitta lugnt i båten.

Om din hälsa är dålig på något vis så försök att sätta upp milstolpar just för dig hur du ska nå en bättre hälsa. Om det är en närståendes hälsa det handlar om så kom ihåg att du ensam inte kan rädda eller bestämma eller besluta om andras hälsa. Den eller de personerna måste själv göra aktiva val angående sin hälsa. Och ibland måste man bara acceptera och vänta ut saker och ting. Det som sker det sker ändå och det som sker är dessutom alltid förutbestämt.

Jag hade själv oerhört dålig hälsa under hela första halvåret på 2022 med Covid, sviter efter coviden, sen influensa och sen lunginflammation på det. Jag var oerhört nedgången och det tog tid för mig att återhämta mig. När jag till sist kom till någon slags acceptans att tillfrisknandet får ta den tid det tar och jag satte ett väldigt långsiktigt mål, ja då hände det goda saker med min hälsa mycket snabbare än väntat plötsligt. Att släppa kontrollen är bra ibland.

Jag har en mamma som är krasslig och som jag oroat mig för en längre tid men där måendet är mycket sämre än tidigare nu. Men jag måste släppa kontrollen och vänta tiden an och om det mest fruktansvärda skulle ske så är jag åtminstone så förberedd som jag kan vara. Så än en gång. Släpp kontrollen.

En annan viktig sak att komma ihåg när vi befinner oss i sorg eller jobbiga tider av något slag är att skratta mera. Tag hjälp av din humor för den räddar dig från att själv ramla ner i det svarta hålet. Det är okey att använda skratt och humor även i jobbiga, svåra och svarta stunder faktiskt. Skratt och humor hjälper oss på vår väg framåt.

Vilka budskap får vi idag

Vad ska vi lämna bakom oss?

Som jag tidigare nämnt här i Nymåneläggningen så lämnar vi det jobbiga bakom oss nu och går mot ljusare tider. Det är viktigt att ta in ljuset in i våra liv och fokusera på det. Men samtidigt så får vi inte vara naiva och tro att vi ska kunna leva i ljuset dygnet runt. Även solen har en rytm då den finns till på himlen för att sedan gå i moln. Så fungerar även vi människor. Men om du även i de mörkaste stunderna kan lära dig att fokusera på ljuset (det positiva i ditt liv) istället för mörkret (det negativa i ditt liv) så blir som sagt var livet oerhört mycket lättare att leva.

En annan sak som universum vill att jag berättar för er är att vi människor måste lära oss att våga möta mörkret. Att våga se det jobbiga som händer i vitögat och fråga mörkret vad mörkret vill oss egentligen. Mörkret kommer ju av en anledning, mörkret vill lära oss saker. Jag gjorde en väldig speciell meditation här om dagen som hette “Ett vackert resesällskap” av min coachlärare Lee. Hittade den på hennes youtube sida. I meditationen fick jag sällskap av flera mörka sidor för att sedan träffa på stoltheten som fick mig att inse många saker om mig själv, saker jag behöver jobba med helt enkelt. Vi människor tror att livet går ut på att pricka in de ljusa sidorna och undvika de mörka sidorna vilket faktiskt är helt fel. Vi måste ta oss igenom mörkret för att sen kunna njuta av ljuset.

Vad ska vi ta med oss i nuet?

Du ska öppna ditt hjärta och släppa in allt gott i livet. Sätt inte upp murar och ramar ifall att människor ska komma att såra dig. Det är bättre att våga släppa in de och om du där och då upplever att de sårar dig, fråga dig själv vad anledningen är att du känner dig sårad. Kanske dina känslor beror på dig och inte på den andre personen. Om det ändå inte känns rätt i hjärtat att ha den personen nära dig så stäng ditt hjärta för den personen där. Då har du ändå försökt. Så länge du har ett öppet hjärta och ett öppet sinne så kommer både människor och händelser att komma till dig i större utsträckning och de kommer i positiv anda.

Vad ska vi ta med oss in i nästa Nymåne?

Jag har ju glömt att berätta om det fantastiska med budskapen denna vecka. Jag berättade ju tidigare i inlägget att två av dessa kort även fanns med i förra Nymåneläggningen. Det första kortet var att vi skulle öppna vårt hjärta och sinne. Det var den egenskapen som vi skulle ta hjälp av under förra Nymåneperioden när mörkret sakta men säkert lämnade oss. Det andra kortet var det här kortet. Humor kortet. Humor var det vi skulle tänka på att fokusera på i nuet sist och om ni läst läxan rätt nu så tar ni alltså med er skratt och humor in i nästa Nymåneperiod som är i Vågens tecken.

Änglakortets budskap

Man kan väl säga att änglarnas budskap knyter ihop hela säcken för denna Nymåne. Det är med andra ord verkligen dags att fokusera på att värna om din hälsa. Oavsett vad hälsa står för just dig så är jag alldeles säker på att du innerst inne vet exakt vad som triggar igång just din stress och gör din hälsa ohälsosam att befinna sig i eller att inte befinna dig i. Hur som helst. Dags att improvisera hälsa in i ditt liv.

Ha nu en fin Nymåne period!

Hälsningar Annehlie