Pick a Card

Pick a Card för September månad

Hej igen alla fina bloggläsare! Vilket kort valde du?

Det här kortet kommer att komplettera energiläggningen som gjordes igår och här ger änglar och universum dig ett starkt budskap på din väg framåt under September månad.

Till dig som valde kort nr 1 med Rosenkvartshjärtat

Till dig som valde kort nr 1 kommer här ett viktigt budskap från Ärkeängeln Zadkiel. Han vill att du ska lära dig att se det som är svårt att se och han vill att du ska öppna dig mer och se allt det vackra som finns omkring dig. Han kan verka sträng men han vill bara ditt eget bästa. Han vill få dig att må bra och hitta det som är DU. Han pekar med handen och säger “Tag plats!”. Det är helt enkelt tid för att se det som stoppar dig. Om du är en sån person som startar saker men alltid hamnar på ruta ett igen så kommer Zadkiel och puttar dig framåt. Hans budskap är att framgångar kommer från objektiva kompromisser och det är viktigt att ha god självkontroll och tålamod. Det är också viktigt att vara förlåtande och heala stunder som inte är så bra. För om du fastnar i dessa stunder eller detta tänk, ja det är då du inte kommer vidare. Se lösningarna istället för fällorna. Det är Zadkiels budskap.

Till dig som valde kort nr 2 med turmalinen

Till dig som valde kort nr 2 kommer här ett budskap från Ärkeängeln Gabriel. Han kommer när viktiga budskap ska levereras så om du valde det här kortet så kan du vara säker på att ett viktigt budskap kommer. Du kan här komma att känna en plötslig insikt som ger dig värdefull vägledning inför din framtid. Om du som valde det här kortet är född i ett vatten tecken eller har accendent eller månen i ett vatten tecken så betyder det här kortet extra mycket för dig. Gabriel kommer alltid om du kallar på honom och du kan då känna det genom att du plötsligt ser klart på saker och ting som känts suddiga innan. Så be dina änglar och framför allt Ärkeängel Gabriel om hjälp när du behöver så kommer ljuset att aktiveras. Det känns som att du kanske har jobbat för många timmar på dygnet så sänk farten lite och unna dig lite vila emellanåt säger Gabriel. Att jobba så hårt för att göra andra till lags är ingen lösning är också hans budskap. Försök att göra dig själv nöjd istället så kommer resten att ordna sig vartefter.

Till dig som valde kort nr 3 med månstenen

Till dig som valde kort Till dig som valde kort nr nr 3 så kommer här ett budskap från Ärkeängeln Michael. Michael är den högsta ärkeängeln, Solens ärkeängel. Han kommer alltid med kraft och energi och när han kommer så kan du känna en förlösande känsla av att all rädsla bara försvinner. Om du står inför olika val här i livet så är Michael en perfekt ärkeängel att ta hjälp av. Han gör inte valet åt dig men han fyller dig med kraft och styrka och ett stort mod när du genomför dina val. Han vill berätta för dig att alla bra insikter kommer i tysta meditations stunder. Gör inga viktiga val under stress och press. Om du känner dig stressad och pressad så är det dags för lite vila. Se till att du får vila efter en stressig dag på jobbet exempelvis och oavsett  vad din stress beror på så är det oerhört viktigt att kombinera den med lugn och ro och vila. Du kommer att känna dig mer stark och mer befriad från tvång av olika slag om du tar dig tid för vila. Ärkeängel Michael kommer att ge dig kraft och styrka att prioritera dig själv och ditt mående.

Spontan summering från mig och mina egna tankar är väl att alla tre ärkeänglarna idag kommer med budskap som har med att lindra stress och press. Prioritera det som gör dig gott helt enkelt och släpp litegrand på alla måsten och på kontrollbehovet.

Ha det så gott allihopa och hoppas ni gillade mina nya energiläggningar.

Kram Annehlie