Månadsläggning med Pick a Card

September månads energier för vatten, jord, luft och eldstecken!

Hej kära bloggvänner!

Nu är hösten snart här med start september månad. Som alla andra så har även jag startat tankebanor med “NYSTART” som rubrik”. Nystart gällande bloggen, nystart gällande jobb situation och nystart gällande hälsa i stort. Sommaren har varit underbart avkopplande trots halvdant väder kanske man får lov att kalla det men ändå okey. Nu sitter byxorna lite för tight kring midjan igen och jag har lovat mig själv att en gång för alla prioritera min kost och min träning. Jag började den här veckan med ett spinningpass måndag och tisdag och igår körde jag ett helt underbart cirkelpass kl nio på morgonen i utegymet på mitt gym body&fitness. Har visserligen tränat 1 gång i veckan under sommaren men det vet vi alla att en gång i veckan är totalt otillräckligt så nu blir det 3 ggr i veckan från och med denna vecka. Vi vet alla också att utan kostförändringar så kan du träna 7 dagar i veckan utan något resultat så nu är det bara att bestämma sig helt enkelt.

Likaså med allting annat. Den här hösten är då allting nytt ska ske helt enkelt. Jag startar idag med denna nya läggning i min blogg. tanken är att det eventuellt ska bli en läggning som jag gör en gång i månaden men vi får se hur jag själv trivs med läggningen först och naturligtvis är det för mig även viktigt hur ni läsare trivs med den. Så här ser den ut i alla fall. De tre översta korten är “Pick a Card” kort. Välj ett kort helt enkelt och jag kommer sedan att i ett separat inlägg presentera budskapen för alla tre korten. Denna kortlek är ny för mig. Åter igen så har min fina svärdotter briljerat och köpt denna vackra orakelkortlek åt mig. Tack fina Vanessa Björk.

Den stora läggningen är också gjord med kort köpta av Vanessa Björk och dessa tarotkort har verkligen varit en favorit länge för mig att använda mig av även under mina privata läggningar så nu kombinerar jag dessa två som en Nystart på denna höst. Vi kör så berättar jag mer på vägen. Häng på! Jag är redo, Universum är redo, änglarna är redo och jag har redan känt stark närvaro av andevärlden också. Så alla verkar vara på tårna här.

Energiläggning för September månad

Detta är en trekorts läggning gjord på energierna VATTEN, JORD, LUFT OCH ELD och tänkt att komplettera Nymåne och Fullmåne läggningen som är grunden till all vägledning. Om du är ett vatten tecken så siktar du in dig på rad 1. Om du är ett jord tecken rad 2, lufttecken rad 3 och om du är ett eldstecken rad 4. Tag gärna reda på vilket tecken du har din accendent och måntecken i för då kan detta tecken spela stor roll för dig. Framför allt accendenten som är det tecken du visar andra utåt. Jag är exempelvis en Skytt (eld) och är i mångt och mycket ett typiskt eldstecken men jag har både accendent och månen i Jungfrun och uppvisar därför även otroligt mycket jungfrudrag. Därför läser jag alltid in mig både på Skytt och Jungfru. Vi startar här med er som är född i Fiskarna, Kräftan eller Skorpionens tecken.

VATTEN TECKNEN

Du som är född i ett vatten tecken, vad har du att förvänta dig av September månad. Ja du har verkligen en spännande månad framför dig. Här finns allt du kan önska dig och alla möjligheter ligger framför dina fötter. Det du startar upp nu har verkligen en blomstrande framtid framför dig. Allt du tar i växer kan man säga. Jag får också till mig att det som startas upp inte alls behöver vara just det som du gått och tänkt på en längre tid. Det kan vara nya tankar och idéer som tar plats här och får dig att växa snabbare. Ska man sätta upp ett varningens finger så är det att inte bli för bekväm där i solens glans så att säga. Det är alltid en fördel att vara ödmjuk även om man har guld i byxfickorna. Men mest av allt säger vägledningen att du ska njuta av framgångarna under september månad.

JORD TECKNEN

Du som är född i ett Jordat tecken brukar stå stadigt på jorden för det mesta. Du är mest troligt också en person med kontrollbehov och detta behöver du släppa lite på. Försök att följa flödet istället och se vart du hamnar någonstans. Det är ingen idé att försöka simma uppströms när det går så mycket lättare nedströms. Du hamnar där du ska till slut ändå. Du kanske har lite svårt att kompromissa ibland men allting kommer att gå så mycket lättare om du kompromissar och samarbetar med andra. Det får jag tydligt till mig. Det är samtidigt viktigt att inte kompromissa för mycket eller att kompromissa med sig själv om saker som känns väldigt viktiga för dig. Men ta dig alltid en funderare på om detta är något du kan kompromissa om eller inte. Så framgångsrika kompromisser och samarbeten av olika slag är två väldigt starka parametrar för just dig född i ett jord  tecken September månad.

LUFT TECKNEN

Du som är född i ett Luft tecken har en lite tuff period framför dig och det är mycket viktigt att du tar fram positiviteten och tänker positivt under denna månad. Det känns som att det finns risk för stor dos stress här och om negativiteten får ta över här så kommer du att känna dig inlåst och instängd i dina tankar. Det finns då också risk för att du kommer att känna dig deppig och nedstämd. Men energierna dansar upplyftande omkring dig under denna månad och om du tar till dig deras budskap här att tänka positivt vad som än sker och hur du än känner dig längst inne i ditt hjärta så kommer du att överösas med positivitet och kärlek denna månad. Harmoni är svaret på alla dina frågor. När du känner lugnet och harmonin, ja då mår du också bra. Så allt som gör dig harmonisk ska du se till att göra denna månad. Meditera mycket, lugna aktiviteter som yoga är bra för själen. Healing är rogivande och om du har råd, unna dig en härlig massage behandling. Allt blir så mycket bättre om du tänker positivt. Livet har upp och nedgångar men det viktigaste av allt är att tänka att man blir stark av att ta sig igenom de jobbiga stunderna. Jag tror många börjar jobba efter sin semester nu och bara det kan ju skapa stora stress påslag. Så sitt still i båten helt enkelt. Bättre tider är på väg in hälsar Ärkeängel Rafael.

ELDS TECKNEN

Även du som är ett eldstecken kan komma att få en lite turbulent September månad. Men eldstecken är modiga tecken och står starka i stormens öga brukar jag säga. Här kommer du verkligen att behöva ta fram din styrka och ditt mod om du ska ta dig framåt på din väg. Det känns som att saker från förr kommer att ha en viss betydelse här. Det kan vara egenskaper du haft som barn eller ung eller från en annan tid i ditt liv som bubblar upp till ytan här och gör lite ringar på vattnet så att säga. Om tankarna eller känslorna från förr känns negativa så är det viktigt att du kommer ihåg att denna tid inte är nu. Du har utvecklats och skapat dig mer positiva egenskaper på vägen. Sätt alla dina gamla negativa känslor och händelser i en båt eller i en luftballong tankemässigt och låt den bara segla eller sväva iväg. Det som är förgånget är förgånget. Fäst istället blicken framåt och fokusera på framtid och framgång i livet. Även du som är ett eldstecken har en tendens att drabbas av stress under september månad och stress medför också ofta skuldkänslor. De måste du tänka bort. Så även du som är född i ett eldstecken kommer att må bra av meditation och mycket healing denna månad. Satsa på avslappnande saker att kombinera all övrig hektisk tid med. Men kom ihåg att du är och förblir ett eldstecken med en otrolig styrka i grund och botten och ditt mod är oändligt stort.

Det var allt för energierna i September månad. Kom ihåg att de kompletterar månens läggningar så lägg gärna samman de budskap och vägledningar du får.

Om du inte redan har valt ett “Pick a Card” så är det dags nu.

Välj det kort du dras till. Kort 1 med rosenkvarts hjärtat , kort två med den svarta turmalinen eller kort tre med den vackra mån stenen. Budskap från universum kommer i morgon i ett separat inlägg.

Ha det så gott nu allihopa. Alla privata läggningar och sittningar är nu uppbokade i September månad och alla ni som mailat mig har en av dessa platser även om jag inte hunnit med att kontakta er ännu. Jag kommer att meddela här i bloggen när tider för Oktober månad kommer att släppas.

Jag har fortfarande plats med en gruppseans i september för den som önskar det och de går även att boka för Oktober månad redan nu. Gå gärna in under fliken gruppseans och läs.https://medialvagledning.com/mediala-demonstrationer-gruppseanser/ Det är mycket spännande och underhållande och andevärlden är verkligen helt underbar på att leverera skratt och kärlek. Så samla ihop ett glatt gäng och hör av er till mig i så fall så kan vi komma överens om plats och tid. Det behöver dock vara i närheten av Örebro eller Avesta. I framtiden kommer jag även att ha gruppseanser via zoom men jag är inte riktigt där ännu. Dessutom är gruppseanserna på plats mycket mer givande för alla parter såklart.

Ha en bra dag nu så ses vi i morgon när “Pick a Card” budskapet levereras.

Kramar Annehlie