Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fullmåne i Vattumannen!

Hej kära bloggvänner! Då var det dags för en ny Fullmåneläggning. Denna gång i Vattumannens tecken.

Hoppas ni haft en bra sommar. Min sommar har varit lite annorlunda men ändå fantastisk. Jag har fortfarande inte bestämt mig än hur jag ska lägga upp mitt bloggande och det känns lite som att framtiden får bestämma det. Men som sagt, mån läggningarna kommer att fortsätta och sen kommer det att dyka upp lite olika inlägg mellan månläggningarna när tid för det dyker upp.

Det betyder inte att jag jobbar mindre, tvärtom faktiskt. Jag går ju den här utbildningen till Andlig Coach som tar upp en stor del av min tid, mina privata läggningar och andliga sittningar tar också en del tid och sist men inte minst så är jag och en andlig kollega till mig precis i startgroparna att jobba upp något riktigt kreativt tillsammans på den andliga nivån. Så tiden räcker inte till för allt och då får bloggen tillfälligt stå över lite.

Men mån läggningarna är en fantastisk vägledare och önskar ni en privat tarotläggning eller en andlig sittning alternativt en gruppseans så är ni varmt välkomna att  höra av er via min mail. Jag tar emot ett visst antal personer varje månad. Hör gärna av er om intresse finns. Jag svarar alltid på mailen om tider finns kvar. Men nu till Fullmåneläggningen i Vattumannen.

Vad sa Nymånen i Vattumannen!

Nymånen i Vattumannen hade vi 1:a Februari och den hade en väldigt tydlig vägledning. Den bad oss att ha tålamod. Den bad oss också om att se bergstopparna som härliga utmaningar istället för hinder. På så vis tar vi oss framåt på ett mer smidigt sätt. Har ni haft några hinder på er väg? Själv har jag haft flera utmaningar att bemästra. Sjukdom som i sin tur lett till sämre hälsa, TID och för mycket att stå i är ett ständigt problem. Ja en hel del utmaningar faktiskt. Men jag har också kommit fram till en del bra och nya saker och även om förändringarna kan verka små så har de faktiskt fört mig framåt på min väg. Hur har det gått för er?

Mer kärlek till dig själv! Var också en vägledning som vi fick. I början av sommaren gick det bättre med det tycker jag personligen. Jag startade min sommar med nystart. Gick ner i varv, mediterade massor och mådde så bra. Lade ner massor av tid på min andliga coach kurs och upptäckte massor av nya saker med mig själv. Jag får försöka hitta tillbaka dit igen helt enkelt. Är ni duktiga på att ge mycket kärlek till er själva? Eller är ni som jag, duktig på att överösa andra med kärlek och själv ta smulorna som blir över. Skärpning där känner jag.

Vid denna Fullmåne skulle vi komma att utvärdera graden av kärlek och tålamod. Har nog fortfarande lite att jobba på där känner jag. Men jag känner ändå att jag nog är på rätt spår i alla fall. Universum har så mycket kloka budskap att ge oss och om vi bara lyssnar lite noggrannare på vad budskapen faktiskt är så blir också livet så mycket lättare att leva.

Vad sa den senaste Fullmånen då!

Fullmånen i Stenbockens tecken. Den läxade upp oss lite. Den gav oss en del tillbakablickar och bad oss om att inte tänka så fyrkantigt. Den sa “Tänk på att alla inte är som du och du inte är som alla andra”. Vi är alla individualister med personliga värderingar. Vi är helt enkelt inte till för att passa in i samma mönster. Vi måste lyfta blicken lite.

Den sa också åt oss att ta plats! Sätt igång och skapa lite action! Känner ni igen er? Personligen så kan jag känna att universum sparkar mig i baken nu och tycker att jag oroar mig lite för mycket för olika saker. Jag var nog mer modig när jag var lite yngre men universum ber mig att fortsätta att vara modig. Jag kan förstå det. Kan ni förstå universums råd här? Universum ber oss om att använda våra styrkor i form av kommunikation och genom att följa vägledningar som vi får efter vägen. Våga chansa lite! Det är vad universum ber oss om.

Fullmånen i Vattumannen

Vilken vägledning fick du för 6 månader sedan då Nymånen i Vattumannens tecken ägde rum och vad startade du då upp som en nystart i ditt liv?

Jag är inte förvånad att Fiskarnas tecken kommer upp här. Fiskarna är det tecken som är det mest kärleksfulla tecknet. Under det här halvåret som gått så har vi vid flera tillfällen fått råd från universum om att meditera ofta och råd om att överväga våra beslut noggrant. Jag tycker personligen att jag under den här perioden vid flera tillfällen varit utsatt för tillfällen där jag fått överväga olika beslut faktiskt. Sen vet jag inte om besluten alltid varit så kloka men faktum är i alla fall att jag under en period mediterade väldigt ofta och lyssnade väldigt mycket på den vägledning jag fick då och då hände det också massor av saker i och runtomkring mig. De senaste veckorna när jag mediterat mindre så står jag mer still och stampar igen. Så meditation går helt klart hand i hand med kloka beslut.

Vad tar du med dig från det förflutna? Gör om-Gör rätt-Gör nytt!

Jag vet inte hur det är med er men själv har jag i perioder i mitt liv varit väldigt duktig på att ta hand om mig själv och min hälsa. Andra perioder i livet har varit katastrof. Det är förmodligen så för många av oss och ni har också säkert märkt att det är när vi tar bra hand om vår kropp och vår hälsa som vi också mår bra för övrigt. Vad vill då universum förmedla till oss genom att ta upp detta lilla dilemma. Jo universum vill att vi ska må bra och nå våra framgångar. Detta gör vi bäst när vi äter rätt och tar hand om vår kropp på rätt sätt. När vi missköter vår hälsa så sänker vi också vårt mående och vi blir mer rädda och oroliga för saker och ting. Detta sätter käppar i hjulet på oss och gör att vi misslyckas med att ta oss framåt på vår väg.

Så börja med att ge dig själv mer kärlek, ge din kropp mer kärlek och din hälsa mer kärlek. Du kommer att märka att du får mer energi när du sköter om din hälsa och då kommer du också att manifestera saker och ting lättare. Låt dina rädslor försvinna och tänk istället att allt går att uppnå. Till och med det helt omöjliga.

Vilka hinder på vägen dök upp? Hur borde vi ha hanterat de?

Oxens tecken är ett strålande exempel på lugn och harmoni. En Oxe hispar aldrig upp sig för saker och ting. Han står lugnt och stilla med fötterna på jorden och jobbar sig sakta men säkert framåt på sin väg.

På din väg dök saker och ting upp precis som för alla andra. Vissa saker kanske du hanterade med Oxens lugn. Andra saker gjorde dig kanske mer orolig och handlingsförlamad. När vi känner så, då krävs en praktisk plan. Själv har jag meditationen som det perfekta instrumentet att nå svar och komma vidare på. Jag kan också blicka bakåt och se vilka fel jag gjort och det är också då som oron och rädslan blivit mer tydlig. När du inte kan tänka klart så kan du inte heller se klart. Det är viktigt att ha en praktisk plan för dina drömmar men det är sen också viktigt att gå varsamt vägen framåt så du inte missar något viktigt på vägen. Själv är jag ett eldstecken och jag jobbar ständigt med att försöka med att få in lite mer Oxe energier i mitt liv.

Vilka bra erfarenheter tar vi med oss in i framtiden?

När vi har drivet, ja då går det bra och då känner vi oss BÄST I VÄRLDEN! Har ni känt den känslan någon gång? När ni mått 10 av 10? Det är ganska ovanligt att befinna sig där och när vi gör det så är det oftast väldigt kortvarigt. Men oh så nyttigt för vårt ego. Vad vill universum säga oss här då. Jo att det är när vi vågar tänja lite på våra inramningar och göra lite mer oväntade saker som det faktiskt händer saker omkring oss och med oss. Det är faktiskt på så vis som vi kommer fortare framåt. Visst hamnar vi på sidospår ibland som inte är så bra för oss. Men vi kommer alltid upp på vägen igen. Men när vi fastnar i ett och samma spår, ja det är då livet blir grått och händelselöst. Så se till att ta fram Lejonets självkänsla i dig och låt ditt sanna jag skina som solen på en klarblå himmel. Vi är alla individer med speciella behov och det är när vi får vara den vi är som vi mår som bäst. Glöm inte det.

Hur ser fullmånens vägledning ut framåt på din väg?

Ingenting är skrivet i sten säger universum. Så med andra ord så behöver du inte vara rädd för att ta beslut om vissa saker eller ens vara rädd för att prova dig fram för det som var sant igår kan ha förändrats idag. Jag får starkt till mig att vi ska vara förberedda på flera snabba förändringar men vi ska också komma ihåg att det är de olika förändringarna som leder oss fram till vårt slutgiltiga mål. Samtidigt så vittnar universum om att det slutgiltiga målet bara är ytterligare ett startskott för nya mål i livet. Det är en händelserik period nu som väntar oss med andra ord.

Vad är dina styrkor eller vilka styrkor behöver du inplantera här?

Här kommer budskapet igen. “Perfect Timing”. Det var inte längesen det kom upp i en annan månläggning. Samma budskap fast olika kort. Vad är det för styrka du besitter då eller är det möjligen den styrkan du saknar men behöver här. Väduren är ju känd för att vara hetsig och framfusig, glad och ivrig men i det här fallet så behöver vi i så fall coola ner våra känslor lite. TID och TÅLAMOD är två styrkor som vi verkligen kommer att behöva inplantera här. Jag har ingen aning om vad just du är för person men själv är jag nog lite mer duktig än just Väduren på att bemästra mina känslor men jag är ju som sagt var samtidigt ett eldstecken så något långsiktigt tålamod äger jag ju inte direkt. Hur som helst så är det rätt tid för oss att gå framåt nu, att avancera framåt. Men som sagt var. Tid och tålamod krävs på vägen.

Styrkekort/budskapskort

Justeringar kommer att bli nödvändiga. Med andra ord. Din framtid kommer inte att se ut som idag. Justeringar kommer att göras eller att behöva göras på din väg framåt.

Vad ska vi manifestera i framtiden?

Här hoppar Väduren in som gubben i lådan. Väduren är allt som har med framgång att göra. Hon bara ställer sig i sin power position och sen bara händer saker av sig själv. Den förmågan ska vi alla ta fram. Fundera ett tag på vad just din power position är och sen affirmerar du allt du önskar och även om saker och ting inte händer över en natt så kommer saker och ting att ske under vägen. Be universum om det du önskar och gör det regelbundet i dina meditationer. Till sist så kommer dina önskningar att manifesteras genom att du själv förverkligar de. Det kanske låter som ett trolleritrick men så enkelt är det faktiskt. Det vi affirmerar får vi också.

Han nu en fin och vacker Fullmåne i Vattumannens tecken.

Kramar Annehlie

4 comments / Add your comment below

    1. Tack snälla för din fina kommentar. Ja visst är all underbar vägledning så stärkande som vi får från universum. Ju mer vi lyssnar på den, ju mer gott händer det i våra liv.

  1. Åh så fint Annelie, tack! Har tänkt mycket på dig, vi får nog pratas vi snart. Händer mycket här också… Den vackra leken du visar här med djuren, var kan man få tag på en sådan tro? Vet du vad den heter?
    Allt gott till dig, stor kram. Anki <3

    1. Har också tänkt mycket på dig Anki och jag har sett att det händer MYCKET i ditt liv just nu. Mycket positivt! Så roligt! Ja vi måste snart höras av. Om du menar de stora korten med Lejonet och Stenbocken på så är det månkortleken moonology Manifestation Oracle card. Jag använder alltid den och moonology Oracle card (den lilla månkortleken) när jag gör mina månläggningar. Som budskapskort använder jag här mig av Macical messages from the fairies oracle card.

Lämna ett svar

Till startsidan