Nymåneläggningar

Nymåne i Lejonets tecken – skratta mera är universums tema denna Nymåne.

Vi behöver uppenbarligen lite mer glädje i livet just nu.

I alla fall så är det ett starkt budskap från universum den här Nymåneperioden. Hoppas ni haft det bra allihopa. Själv har jag jobbat som ett litet bi på mitt ordinarie jobb de här två veckorna då mina kollegor har varit på semester. Nu har jag en veckas semester kvar nästa vecka och det ska bli så skönt.

Min webutbildning till andlig coach som jag går just nu har stått lite på vänt i några veckor nu känns det som. Vi håller just nu på med drömtolkning vilket jag tycker är väldigt intressant men på något sätt så kommer jag inte till skott att skriva ner drömmen på natten när jag vaknar. Jag tränar men ärligt talat så är träningen katastrof eftersom jag är så trött när jag vaknar så jag vet inte hur jag ska orka sätta mig upp i sängen och skriva en rad ens. Så just det steget får jag väl ta lite då och då under tiden när nästa steg startar.

Det har varit skönt med sommarlov från blogg och medialt jobb men nu börjar jag längta  lite efter att jobba medialt igen. Jag filar fortfarande på hur jag ska lägga upp allt för att både ni och jag ska bli nöjda. Som sagt så kommer månläggningarna att kvarstå men sen kommer jag jag nog att blanda, ge och överraska lite istället för att lägga veckans energier som jag gjort tidigare. Jag är ett eldstecken och behöver lite variation. Ha ha. Jag och en andlig kollega arbetar också med lite andra projekt som ni kommer att få ta del av längre fram.

I September kommer jag åter igen att ta emot beställningar både på tarotläggningar och på sittningar med andekontakt. Även gruppseanser kommer att erbjudas. I slutet av augusti tar jag emot beställningar igen för september. Håll utkik här ute på bloggen. Men nu till Nymånen i Lejonets tecken som kommer ut en dag för tidigt då jag är fullbokad med andra aktiviteter  i morgon. Nämligen en angenäm träff med mitt minsta barnbarn som ska fylla  3 år i helgen. Då det är alltså i morgon Torsdag som Nymånen äger rum.

Vad sa då vår förra Nymåne tro. Hur väl har vi lyssnat på dess budskap. Förra Nymånen hade vi i den varma, härliga och familjära Kräftan och vilken fin vägledning vi fick då. Universum bad oss att kliva ur vår komfortabla zon samt rensa bort all negativitet och lämna misstron på oss själva bakom oss.

Förtroende är nyckeln till framgång kom som budskap redan då och det är helt fantastiskt men samma budskap ligger kvar i denna Nymåne som dessutom symboliserar just Nymånen i Lejonet. Så det Universum ville be oss om vid förra Nymånen var att levla upp redan då för att sätta ordentlig fart vid denna Nymåne.

“Hämta hem ditt självförtroende” fick vi också till oss. Hur då undrar du? Jo tänk positivt så blir det positivt. Allt du du önskar kan du få. Glöm inte det. Sist men inte minst så kom änglabudskapet “Du är redo” och just det kortet fick jag även upp som ett meditations kort här om dagen. Är ni redo för Julis Nymåne? Är ni redo att levla upp?

Lejonet

Sa Lejonet!

Man kan nästan tro det i alla fall att det var Lejonets ord. Lejonet som tecken är ett otroligt ödmjukt stjärntecken. Storsint och kärleksfull men också otroligt självsäker, självgod och mycket viljestark. Här handlar det om att ha makt  och dominans är ett starkt tecken för just Lejonet. Då Lejonet också är mycket generös och omtänksam så krockar dessa egenskaper lite med varandra och det blir ibland lite som ett katt beteende. Man slickar och slår med tassen samtidigt. Ett Lejon kan vara oerhört arrogant och småsint vilket är ett irriterande drag hos tecknet. Ett Lejon vill bli beundrad. Då känner han sig hemma i sitt rätta element. Så de här dragen kommer alltså att symbolisera denna Nymåne. Vi ska se vad Nymånen har att säga.

Vad har månen att berätta då

En ny romantisk period är på ingång

Denna romantik kan stå för flera olika saker. För en del kan det i klartext vara så att den rätte faktiskt dyker upp här eller att den kärlek som du väntat och längtat efter kommer till dig på något sätt. Men kom ihåg budskapet vi fått innan, att du också själv måste bjuda till lite när saker och ting kommer till dig. Du väljer om du hoppar på tåget eller står kvar på perrongen när tåget går.

Det kan också stå för att allting verkligen går din väg här. Du vet en sådan där period då allting bara serveras framför dina fötter som ett litet mirakel. Ta då del av miraklen och rid på vågen framåt utan något konsekvenstänk. Det är universums råd här. Den här perioden ser dessutom inte ut att bara vara tillfällig. Den ser ut att hålla i sig i ett par månader minst.

Meditera och överväg är nästa vägledning

Det som är så bra med att meditera är att du faktiskt bara är med dig själv. När du mediterar så släpper du alla tankar och bara är i dig själv och om en tanke kommer så bara släpper du den. Personligen så älskar jag rotchakra meditationen och då för jag tanken ner till rotchakrat om det mot förmodan skulle dyka upp nån sån så får den vänta på sin tur där helt enkelt. När du verkligen bara är i dig själv, när du lärt dig att meditera på rätt sätt, ja då kommer änglar, guider och andra andliga kontakter till dig som ett brev på posten. Det är magiskt att meditera helt enkelt. Och när du mediterar så får du många svar på dina frågor och du gör kompletta val och överväger saker på ett bra sätt. Du tänker helt enkelt vist och klokt under meditations stunden. Så om du inte mediterar idag. Börja med det. Börja med ett par gånger i veckan. Det är bättre än inte alls. Du kommer att bli överraskad av alla möten du kommer att få uppleva.

Tillit är din nyckel till framgång

Kortet är en bild på Lejonet och kortet heter också Nymåne i Lejonet så den här Nymånen är stark och självständig på alla sätt och vis. Om du inte ägde denna styrka innan så kommer du definitivt att känna av den nu. Ta hjälp av den kraften och sträck på dig. Ta fram det där egot och berätta för dig själv vad bra du är och berätta för dig själv att allt du vill ha kan du få och allt du vill göra det kan du göra. Och sen kör du bara. Den här Nymåne perioden kommer du att lyckas med allt du företar dig så tveka inte på något någonting så kommer du att ta dig sjumilakliv framåt hälsar universum.

Vilka budskap får vi idag

Vad ska vi lämna bakom oss?

Nu lämnar vi jobbiga tider bakom oss. Det är dags att öppna ditt sinne och tro på det underbara och det vackra. Tro på att även du är värd att få njuta av det goda i livet. Det är när du berättar för dig själv hur dålig du är och hur maktlös du är som negativiteten sprider sig som en mörk skugga genom din själ.

Nu, just nu, startar en tid av romantik och då menar jag inte att alla blir förälskade i någon i detta nu. Förälskelse kan vara stort och brett. Förälskelse till livet eller förälskelse till en person. Det blir i alla fall lätt att känna sig glad och positiv denna period och någon slags förälskelse kommer i alla fall till oss här. Så sträck ut armarna och berätta för världen att “Här är jag!” så kommer den närmsta framtiden att bli helt fantastisk.

Vad ska vi ta med oss i nuet?

En bra balans på allvar och humor är att rekommendera. Vilka planer du än har så får du svar av de i dina meditationer och du ska veta att även andevärlden, änglar och guider har humor och de vill verkligen att vi ska skratta och vara glada. Så meditera så ofta du kan och skratta gärna med dina andliga vänner på andra sidan. Använd din humor och din glädje MYCKET under denna Nymåneperiod så kommer många pusselbitar att ramla på plats.

Använd även din humor i ditt kärleksliv och skratta mycket tillsammans fick jag till mig nu. På så vis öppnar du upp för mer kärlek i ditt liv. Jag känner att den här perioden handlar mer än någonsin om relationer på något vis.

Vad ska vi ta med oss in i nästa Nymåne?

Här kommer det ännu mer skratt. Skratta mera helt enkelt! Med humor och skratt, positivitet och glädje så kommer tilltron till livet på köpet och just tilltron är nyckeln till framgång.

Änglarnas budskap

 

Det har kommit upp mycket skratt och glädje och positivitet i denna Nymåneläggning och hopp om att du ska nå ditt mål nu snart, eller åtminstone ett delmål. Tro på dig själv och skapa dig ett självförtroende är också helt klart ett genomgående tema som följer oss från förra Nymånen. Meditation är svaret på alla dina frågor hälsar universum. När du känner dig ur balans, när du känner att du tvivlar på dig själv, när du känner att andra människor styr dig mer än vad din intuition gör och när allting känns rörigt helt enkelt. Meditera då och fråga dina älskade änglar om hjälp. De hjälper dig mer än gärna bara du ber de om hjälp.

Ha det så gott allihopa så ses vi igen vid Fullmånen i Vattumannen den 12 augusti.

Annehlie