Fullmåneläggningar

Fullmåne i Stenbocken – Att prioritera ditt innersta jag – lägger byggstenen till din framtid

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en fin sommar hittills trots sporadiskt regnväder blandat med lite solglimtar då och då. Själv har jag haft semester i några veckor och är nu inne på min sista semestervecka av min del 1. Jag har en kortare semesterperiod lite längre fram sedan att se fram emot. Jag har tagit den här semesterperioden till att landa lite i mig själv, stressa mindre och meditera mycket.

Jag upptäckte också att min andliga kurs som jag går just nu landade in maximalt när jag stod med bägge fötterna på jorden och det var ett bra beslut av mig att ha lite mindre bloggtid under den här sommarperioden. Hoppas ni haft god nytta av mina mån läggningar för de ger minst lika mycket insikt om er väg framåt som vecko energierna gör, om inte mer. Vecko energierna är ju mer snabba och flyktiga medan månens budskap ger oss en bild på längre sikt. Det är också av den anledningen som jag valt att göra Fullmåne läggningen lite mer avancerad där vi blickar bakåt på tidigare Full och Nymåne läggningar. Universum och månen är som en historiebok som hela tiden försöker att ge oss tips och vägledning i hur vi bör gå vidare för att nå våra mål snabbare. Ibland lyssnar vi bra på vägledningen, ibland mindre bra.

Jag kan redan nu hinta om att mina energiläggningar vecka för vecka kommer att landa in i någonting annat så de klassiska veckoläggningarna kommer inte att komma tillbaka. Det är också något som jag fått till mig i mina meditationer under sommaren, hur jag ska gå vidare. Månens läggningar känns helt plötsligt som basen men det kommer att komma in nytt vägledningsmönster till er vilket jag kommer att presentera i höst. Jag ska inte avslöja för mycket här och nu eftersom universum är föränderligt och nya insikter kan komma till mig i kommande meditationer. Men nu till dagens Fullmåneläggning som är Fullmånen i Stenbockens tecken.

Vad sa Nymånen i Stenbocken!

Nymånen i Stenbocken ägde rum i början på Januari och kom verkligen med hopp inför år 2022. Denna Nymåne var en supermåne och det är även den här Fullmånen som vi har idag. När Supermåne perioderna inträffar så kommer allting lättare till oss och vi har då också lättare för att manifestera saker och ting – om vi vill och väljer att göra det förstås. För allting handlar ju egentligen om hur mycket vi själva är villiga till att hjälpa till. För egen del så tycker jag att jag har bjudit till mer än tidigare och då har jag också färdats framåt snabbare på min väg. Men jag har fortfarande mycket motstånd att besegra inom mig. Men jag är på god väg i alla fall.  Fundera ett tag på vart just du står någonstans. 2022 är ett andligt år så alla möjligheter finns detta år. Kom ihåg det.

Vad fick vi mer till oss då av Nymånen. KÄRLEK, BALANS OCH TRO PÅ DINA DRÖMMAR! Det kom till oss. Vikten av att återhämta oss och att heala oss mellan arbetspassen kom också upp. Ett par andra viktiga saker som kom till oss var att komma ihåg att sätta gränser och att säga stopp när knopp eller kropp säger till. Detta handlade både om att sätta gränser för sig själv och gentemot andra människor. Att gå sin egen väg är mycket viktigt för att man ska må bra. Vilken väg är din väg?

Rening kom också upp. Att rena sig själv och sitt hem på dåliga energier. Jag renar ju alltid mina kristaller vid Ny och Fullmåne genom att lägga de i fönstret eller skölja de i vatten de som kan befinna sig i vatten. Men jag är dålig på att rena rummen där jag arbetar. Jag har inköpt Salvia att rena med och tanken är att komma igång och göra det mer kontinuerligt. Det var vad Nymånen i Stenbocken hade att förtälja det. Vad sa då senaste Fullmånen då, Fullmånen i Skyttens tecken.

Vad sa den senaste Fullmånen då!

Oj vad den Fullmånens vägledning har landat in i mig känner jag nu plötsligt när jag återblickar. Jag inser plötsligt att jag verkligen har jobbat jättemycket med mig själv och mina inre behov. Mer än jag anat och jisses vad saker och ting då helt plötsligt släpper och händer inom en.

Vad sa Fullmånen då. Jo den sa att vi skulle tänka positivt och att det är viktigare än man tror. Den sa också att återhämtning är en viktig del i att ta sig framåt. Om livet känns tufft och påställt är inte lösningen att stoppa in lite till och köra på. Lösningen finns i återhämtning och i meditationen. Tålamod kom också upp som en vis liten påminnelse.

Jag berättade ju också lite om den här tjejen som hade förändrat hela sin livsstil och till och med bytt jobb och hus och hem. Hon bytte ner sig helt för att istället må bra, leva lugnare och mindre stressigt och ha möjligheten att jobba mer med det som hon mår bra av. Har ingen aning om hur hennes liv ser ut idag men det hon skrev gav mig en tankeställare. Nu sitter jag i en helt annan situation än henne på flera plan. Men jag känner ändå att det hon sa fick mig att tänka annorlunda och att se vikten av att må bra inom mig.

Att se den här resan du gör med positiva ögon, trots negativa avstickare så att säga. Det är viktigt. Allt händer av en anledning, vi behöver lärdomar. Vissa lärdomar lär vi oss av omedelbart, vissa lärdomar gör vi om många gånger innan vi lärt oss och en del lärdomar lär vi oss aldrig, inte under just det här livet i alla fall.

Återigen vill jag lyfta den här andliga kursen som jag går nu. Ingen kurs har någonsin lärt mig så mycket om mig själv och mina inre behov, inte ens den 2 åriga kursen till medium. Den är intensiv och kräver mycket av dig själv, att genomföra och reflektera över olika saker. Jag använder flera olika skrivböcker där jag skriver ner olika saker i som kommer till mig. Just nu jobbar vi med drömmar och drömtydning och då har jag införskaffat mig en skrivbok för detta ändamål. Balans var ju en sak som Fullmånen i Skytten pratade mycket om att vi skulle jobba med och det känner jag verkligen att jag gjort i och med denna fulländade utbildning. Men nu till Fullmånen i Stenbocken.

Fullmånen i stenbocken

Vilken vägledning fick du för 6 månader sedan då Nymånen i Stenbockens tecken ägde rum och vad startade du då upp som en nystart i ditt liv?

Ja det var ju precis det som jag har pratat om nyligen i detta inlägg. Att stoppa in mer kärlek i ditt liv och prioritera kärlek och dina inre behov mer än att prioritera att andra människor blir nöjda. Vi människor är skapta så att vi värderar allt i att vi har gjort ett bra jobb om andra människor blir nöjda med det vi har gjort. Vi får då också bekräftelse i att personen kanske säger “bra jobbat” och ger dig en klapp på axeln. Om du däremot ser till att dina inre behov blir tillfredsställda så att du faktiskt mår bättre inombords så är det sällan någon som ser det och ger dig en klapp på axeln och säger “bra jobbat”. Lär dig att värdera dig själv mycket mer helt enkelt. Det var den vägledning vi fick för 6 månader sen.

Vad tar du med dig från det förflutna? Gör om-Gör rätt-Gör nytt!

Sanningen är den att den här Fullmåneperioden både börjar och slutar med  Kräftans varma och helande energier. Jag vet inte hur det är med er men personligen så har jag alltid varit en arbetsmyra som haft tusen projekt i luften samtidigt och jag har alltid haft tusen mål i sikte samtidigt och naturligtvis så har dessa mål varit väldigt spretiga och har inte haft någon koppling till varandra. Så istället för att fokusera på en sak och ett mål så har jag fokuserat på flera mål. Ingen bra lösning alls. så där tycker jag att jag har kommit ganska långt nu, framför allt det senaste halvåret. Universums budskap till oss var att inplantera i oss vikten av relax. Att prioritera lugna och avkopplande saker som meditation, healing, vara ute i naturen, vara vid vatten, befinna sig på spa. Att vara i miljöer som ger ro och kärlek helt enkelt. Att plocka ner alla olika mål till ett enda mål som riktning i livet. Vad känns viktigast för just dig!

Om du liksom jag tycker om att träna (jag älskar ju spinning) och som ni vet vid det här laget så har ju den här våren präglats av en stor dos sjukdom för mig vilket gjort att jag kunnat träna mycket mindre. Idag ska jag faktiskt åka iväg på mitt första spinningpass på över 2 månader. Det har varit en stor sorg för mig att inte kunnat träna på så länge men genom att jag jobbat mycket med mitt inre och hela tiden försökt att se allt ur positiva synvinklar så har de här två månaderna gått riktigt bra trots allt. Jag har insett att det tar tid att bli frisk men när jag blir frisk så kommer även min kropp att bli frisk och starkare och då kommer jag att känna mig stark och frisk på alla plan. Så se de negativa avstickarna som en utmaning så kommer det in mer positivitet sen när svackan är över så att säga. Det är i alla fall vad jag lärt mig och tar med mig på vägen. Att inte fastna i negativa tankar ens när livet känns mer negativt än positivt.

Vilka hinder på vägen dök upp? Hur borde vi ha hanterat de?

Universum är som en klok förälder. Tänk dig ett barn som föds och får precis allt som den pekar på. Ett barn som aldrig någonsin behöver lära sig vett och etikett eller att vänta på saker och ting. Dessa barn blir en stor belastning både för omvärlden och för sig själv och de utvecklas dessutom åt helt fel håll i livet. Det är helt enkelt meningen att vi ska lära oss en massa saker här i livet. Och där är universum en utmärkt lärare som styr oss både med järnhand och silkesvantar på en och samma gång. Det är därför universum ger oss alla utmaningar här i livet och vårt engagemang testas helt enkelt. Det är precis de hinder som dykt upp på vår väg.

Själv har jag upplevt många hinder på vägen, framför allt under detta halvår från Januari 2022 men nu när jag kommit så långt på min väg som jag gjort så inser jag också varför utmaningarna kom. De kom av en anledning. Den här gången antog jag utmaningen och gjorde förändringar i livet och då kom också belöningen som ett brev på posten. I smådoser naturligtvis och jag inser att universum kommer att kräva mer av mig än så i en framtid om jag  ska fortsätta att avancera på min egna lilla stig.

Vilka bra erfarenheter tar vi med oss in i framtiden?

Vi har alla saker i vårt förflutna som vi behöver förlåta oss själva för och som vi behöver förlåtelse från andra personer när vi behandlat någon orättvist. Vi har alla gjort saker i vårt liv som vi skäms för eller som vi åtminstone inte vill förlika oss själva med. Det är så lätt att spara de delarna inom sig och sedan förlika sig själv med just de pusselbitarna istället för att se de pusselbitarna som något som hände av en anledning. Det var inte den pusselbiten som passade in i ditt pussel men du lärde dig något av att försöka att passa in den. När du väl sen hittar rätt pusselbit så känner du direkt tillfredställelse och det är de pusselbitarna du ska fokusera på, inte de som inte passade in. Det kanske till och med är så att i ett förflutet ,där du gjort en del  fel, att dina barn till och med blev involverade vilket naturligtvis inte är bra. Men allting går att förlåta och att få förlåtelse för.

Jag tror att vi alla någon gång i livet varit en dålig förälder och det är någonting som är väldigt tabu att prata om. Men sanningen är den att om den största delen av föräldraskapet är positivt så är det helt ok att negativa bitar också finns. Så förlåt dig själv för dessa. Om du har stora barn så kan det också läka sår både hos dig och barnet att prata om saker och ting som funnits i ett förflutet. Små som stora ting.

Jag får också till mig budskap som att svaret på dina frågor finns hos din dotter om du har en dotter. Din dotter kan kanske ge dig svaret på en viktig fråga. I vilket fall så har det med någon slags förlåtelse att göra av något slag. Bara du själv vet vad denna förlåtelse står för. Personligen så kommer det flera olika saker till mig redan som jag inte vill manifestera här ute på en blogg. Men tänk brett. Att förlåta sig själv och sina närmaste i form av familj och nära vänner är i alla fall av yttersta vikt för att du själv ska må bra och kunna släppa det som varit.

Om du har vuxna barn så måste du också förlika dig med att de har andra värderingar än du och kanske prioriterar andra saker än du. Tänk också på att även de har en livsväg att gå från barn till ungdom till ung vuxen till mitt i livet och till gammal. De måste också lära sig den tuffa vägen så att säga och deras livsuppgift när de steg ner på jorden kanske inte alls matchar din livsuppgift.

Hur ser fullmånens vägledning ut framåt på din väg?

Ha ha kan inte låta bli att bli lite full i skratt. Hur många gånger har inte universum försökt att banka in detta i oss nu. TA PLATS! SÄTT IGÅNG! IT`S TIME TO TAKE ACTION! Väduren som stjärntecken är tydligt markerad på detta kort och som ni vet så är ju Väduren det stjärntecken som är det mest eldiga, det mest fartfyllda tecknet och också det mest själviska tecknet, i positivt syfte här. Det är helt enkelt tid för dig att använda dig av din kapacitet, vara självisk och gå åt det håll som gynnar dig mest och att fokusera på att jobba mot dina mål och släppa iväg andras målbilder. Om andras målbilder gynnar dig så kan du ta draghjälp av de men om de går emot dina egna målbilder så är det dags att droppa de helt enkelt.

Vad är dina styrkor eller vilka styrkor behöver du inplantera här?

Här kommer det upp ett kommunikationskort och vägledningen är så väldigt tydlig. Den säger att du har styrkan av ledarskap, framförallt ledarskap av dig själv men du är också ämnad att ge världen en bild av det som är du och det som du tror på och det som faktiskt är viktigt för dig. Just nu är det sommar och det känns som att just sommaren har en stor betydelse för att denna manifestation ska ske. Det är ju sommar nu så det kan mycket väl vara så att just NU är en tid för dig att manifestera saker och ting eller så är det någon kommande sommar som allting manifesteras ordentligt. Sommaren spelar i alla fall en stor roll här.

Själv känner jag att den här sommaren har gett mig massor av insikter om mig själv och vart någonstans jag önskar vara i en framtid. Det gäller bara att inte ha alltför bråttom till framtiden för då kan man lätt köra i diket på vägen dit. Jag har också lärt mig att saker och ting ändrar sig väldigt mycket på vägen vartefter man utvecklas och får till sig nya saker. Där har också den här kursen gett mig otroligt mycket nya speglingar och inte bara själva kursen utan också genom alla härliga människor i gruppen som är skapad av vår lärare i kursen. Vi kommunicerar dagligen med varandra i gruppen och ger varandra nya insikter och ideér. Så det är någonting som jag har lärt mig denna sommar, att inte planera för så lång framtid framåt utan jobba framåt på kort tid även om du har ett större mål att se fram emot långt fram i livet.

Styrkekort/budskapskort

Här kommer Skyttens egenskaper in och Skyttens förmåga att se den större bilden. En skytt lägger alltid hela världen framför sina fötter och är ständigt nyfiken på vad som finns bakom nästa tuva. Som ett litet barn ute på strövtåg. Den förmågan vill universum peta in i oss alla. Att våga titta bakom nästa hörn och inte vara så rädd för hur allting ska gå om inte allt ser ut där som du tänkt dig. Lås dig inte inom vissa ramar helt enkelt utan öppna upp gardinerna fullt ut och se det större perspektivet och våga chansa lite helt enkelt. Det är när du chansar som du till sist hittar rätt. Du har styrkan att våga utforska. Du måste bara ta fram den inom dig.

Vad ska vi manifestera i framtiden?

Vi avslutar med Kräftans energier som ger oss en stark kraft av healing. När livet känns lite jobbigt, ta ett stort andetag, gå ut i naturen eller meditera eller gör något annat som har en lugnande verkan på dig. Man ska ALLTID lyssna på det själen har att säga till en. Universum vill även än en gång säga att du är en spirituell lärare. Genom att vara den du är när du är ditt bästa jag och genom att visa vägen så lär du även andra människor hur livet kan bli mer skönt att leva.

Jag tänker tillbaka på när min resa började “på riktigt”. Det känns som att det var när jag själv köpte mig en tarotkortlek efter att ha gått en kort helgutbildning i allmänt om andlighet. I början var många människor omkring mig skeptiska (som den skytt jag är så har jag ju aldrig hemlighållit något. Allt har skett ganska så öppet. Jag är den jag är helt enkelt). Idag möter jag fler och fler nyfikna människor än skeptiska människor och även flera av mina tidigare väldigt skeptiska människor i min närhet har blivit småintresserade. De som fortfarande är negativa till andlighet har ändå funnit andligheten utan att ens veta om den genom yoga, naturupplevelser osv. Jag tänker att jag ändå varit en bra lärare utan att veta om det ibland kanske och jag hoppas och tror att jag även inspirerat er läsare här på min blogg att utveckla er själva andligt. Ni är så fina och vackra själar allihopa och det vill jag verkligen att ni ska veta. Så tro på er själva och era förmågor för det kommer ni att komma långt med. Den här bloggen finns helt enkelt till för att ge hopp, tro på er själva och fin vägledning från universum.

Det var allt från universum idag. Ha en fortsatt fin sommar så ses vi igen vid Nymånen i Lejonet i slutet av Juli.

Kram på er allihop!

Annehlie