Okategoriserade

Nymåne i Kräftans tecken

Hej allesammans! Hoppas ni njuter av solen och att ni haft en skön midsommar. Jag har sakta men säkert börjat att återhämta mig från den här fruktansvärt långvariga förkylningen. Men hostan hänger i fortfarande om än på bättringsvägen. Man får ta en dag i taget. Men nu tänkte jag bjuda er på en Nymåneläggning i familjära Kräftans tecken.

Vad fick vi för fin vägledning i förra Nymåne perioden då. Jo att vi skulle finna tillit för att snart är den här långa uppförsbacken som vi lämnar bakom oss slut. Vi fick också till oss ordet MOD. Att vi skulle vara modiga och våga ta första steget och våga lämna den där trygga, sköna, välbekanta bubblan. Att utnyttja kommunikationen och kommunicera bättre var också en vägledning vi fick.

Vi fick också med oss vägledningsordet BALANS. Att det är viktigt att både utnyttja Yin och Yang oavsett om vi är en man eller en kvinna. Att våga och se till att befinna oss i de mjuka, böljande och fridfulla Yin krafterna men att också se till att ta vara på Yang krafterna och våga kliva fram och ta för oss. Att ha en fin balans på dessa två krafter är oerhört viktigt. Att lyssna på vår intuition är också viktigt och att lita på det vi får till oss. Att sluta tvivla på oss själva helt  enkelt.

Vad skulle vi då ta med oss in i denna Nymåne. Jo att ta hem makten över ditt liv. Lee som är grundaren till min andliga coach kurs har en meditations video som heter just “ta hem makten över ditt liv” kom jag på just nu. Jag har inte hunnit prova den än men tänker att det kan vara bra att pränta in sådana saker i sitt inre att det är viktigt att inte låta andra människor bestämma över dig och att du bör göra dig själv lycklig först innan du gör alla andra lyckliga.

Kräftan

Kräftan som stjärntecken är väldigt känslig som stjärntecken och bär på en stor dos av empati men är samtidigt väldigt mystisk och har verkligen månen som sin hemplanet. Kräftan är samtidigt väldigt viljestark och kan i princip gå över lik för att nå sina mål. Men framför allt är hon känd för att alltid finnas där som en hjälpande hand när emotionellt stöd eller praktisk hjälp behövs. Kräftan är äkta och har du en Kräfta som vän eller kollega så kan du skatta dig lycklig. Hon är så omtänksam. Man kanske kan tro att Kräftans känslighet kan sätta käppar i hjulet för henne men sanningen är den att en Kräfta unnar sig stort utrymme för att sikta högt. En Kräfta är nästan alltid på jakt efter sina drömmar för då mår hon bra. Har hon några baksidor då. Ja hon kan lätt bli sur och tyst och hon har en tendens att älta saker och gamla konflikter i det oändliga. Kräftan är en ledare men kan också finna sig i att underordna sig om det känns okey för henne. Att vara älskad och omtyckt är Kräftans mål här i livet.

Vad har månen att berätta då

 

Kliv ur din komfortabal zon

Åter igen kommer vägledningen till oss att det är dags att kliva ut utanför ramarna och våga ta lite risker. Sikta framåt och sikta högt och var inte bara nöjd med det du har redan. Du ska känna dig stolt över allt du åstadkommit men vi människor är gjorda för att vilja ta oss framåt och NU är det dags om aldrig förr att faktiskt sikta högt och sikta framåt. Släpp det förgångna. Det är nuet och framtiden som du ska leva i.

Förtroende är nyckeln till succe

Detta budskap är kopplat till Nymånen i Lejonet som kommer att äga rum i augusti månad. Det jag får till mig är att vi nu under denna Nymåne och fram till Nymånen i augusti månad ska lägga mycket krut på att skapa förtroenden. Förtroende till dig själv och det du sysslar med och är duktig på, förtroende för att allt kommer att gå bra på din väg framåt och framför allt förtroende för att du går rätt väg när du väl väljer en ny väg att gå. Så länge du känner förtroende och tror på det du gör så kommer du att hamna rätt oavsett hur många felsteg du gör på vägen dit. Du äger styrkan och makten över ditt liv och det är du som avgör hur långt du ska komma här i livet. Glöm inte det!

Det är nu dags att radera all negativitet i ditt liv

I Maj månad ägde Fullmånen i Skorpionen rum och redan där så skulle vi vända negativitet till positivitet. Om du inte riktigt lyckats med det än så är det absolut dags nu. Den negativa perioden är över och nu ska du bara fokusera på det positiva i ditt liv och bygga livet vidare på det.

Vilka budskap får vi idag

Vad ska vi lämna bakom oss?

En solklar vägledning. Det vi ska lämna bakom oss är misstron på oss själva. Vi ska sluta upp med att intala oss själva att det inte går, att du inte är bra nog, att inte verktyg eller möjligheter finns eller att tiden inte är rätt just nu. Du ska våga ta för dig mer och våga kliva ut ur den där bekvämlighets zonen och du ska tänka att det är du som har ansvaret över ditt liv. Så det är viktigt att du frågar dig själv vad just du vill ha ut av ditt liv och vad som är viktigt för dig att uppnå i just det här livet. Tänk dig att du har hela världen framför dina fötter och alla möjligheter finns där för dig om du bara vågar att ta första steget. Ta ett steg i taget men se alltid till att ta steg framåt på din väg.

Vad ska vi ta med oss i nuet?

Självförtroende. Lejonet som djur har ett stort, stort självförtroende men också mycket empati och kärlek i sig. Framför allt så äger han styrkan. Att känna sig stark, vacker, värdefull och mäktig som människa är viktiga egenskaper och när vi besitter de egenskaperna så händer det massor av positiva saker inom oss vilket också gör att det händer en massa positiva saker omkring oss. Så se till att känna dig stark och mäktig. NU är en bra tid för detta.

Vad ska vi ta med oss in i nästa Nymåne?

Tänk positivt! Om något negativt i livet händer så försök alltid att hitta något positivt med att det negativa sker. På så vis kommer du vidare istället för att fastna i negativiteten. Och kom ihåg att allt som du önskar kan du få. Vissa saker måste du bara jobba lite extra för medan andra saker liksom sker utav sig självt. Jag får till mig önskningar som blir uppfyllda här och det är ju faktiskt så att om vi tror på att våra önskningar ska slå in så gör de det också.  Vissa saker kan bara behöva lite tid på sig för att manifesteras.

Änglarnas budskap

Änglabudskapet säger att du är redo! Du är redo att släppa taget om sådant som du tror är viktigt men som inte är så viktigt. Det väntar dig någonting nytt och bättre runt hörnet. Du kanske känner dig ensam i dina tankar och dina beslut men din aura lyser så starkt och din framtid finns där mitt framför dina fötter. Sträck bara ut dina händer och om du brukar meditera, be om hjälp så får du hjälp.

Ha nu en fantastiskt fin Nymåne i Kräftans varma energier så ses vi igen vid Fullmånen i Stenbockens tecken nästa gång.

Varm kram

Annehlie