Okategoriserade

Daglig Affirmation

Affirmationer

Jag har ju redan hintat om att min blogg kommer att komma i en liten ny version till hösten och troligtvis så kommer jag redan i sommar att testa den lite i mina Nymåne och Fullmåne läggningar. Bara för att se att den passar mig och att den faktiskt gör skillnad för mig som är själva grundtanken. Några gånger per år så kommer jag att bjuda på en liten bonuspresent till er läsare av min blogg som ett litet tack från mitt hjärta att ni följer min blogg. Jag är så innerligt glad och tacksam över att den gör sådan nytta för så många.

Utöver de vanliga energi läsningarna så kommer jag även då och då att slänga ut lite andra inlägg om viktiga saker för att må bra. Exempelvis som idag. Affirmationer. Jag har den här veckan börjat med att varje morgon dra ett affirmationskort till mig själv som sedan ska få följa mig hela dagen. Otroligt lärorikt och jag tänker att det här affirmationskortet som jag drar för mig även gäller  många andra så därför tänker jag försöka att dela med mig så mycket som möjligt av de. Så ofta som jag hinner helt enkelt. Jag kommer inte att dela de på min fb eller någon andlig sida utan ni som är intresserad av de får helt enkelt gå in på min blogg manuellt www.medialvagledning.com och då hittar ni inläggen där. Så det är alltså bara idag som jag länkar just ett sådant inlägg här på de andliga sidorna. Jag tänker att den som behöver affirmationen når mig ändå.

Gårdagens Affirmation

Jag har ju som alla säkert vet vid det här laget börjat att läsa en webbkurs om just andlig kraft och den handlar väldigt mycket om att ta reda på ” Vem är mitt inre jag? Vad är viktigt för mig för att just jag ska må bra?” En fråga som vi nog är ganska många att fråga oss själva lite då och då. Men hur ofta tar vi oss verkligen tid för att ta reda på det istället för att lämna frågan och leva vidare det liv som vi inte vill leva egentligen?

När den här affirmationen kom igår så  fångade jag in den direkt då den dessutom gick hand i hand med just det temat som även min andliga kurs pratat om. Som många säkert vet så är jag ju sjukskriven just nu också efter en lunginflammation så livet borde kännas trist, hemskt och mörkt. Och jag ska erkänna att jag haft sådana dagar också under den här sjukperioden men den här kursen har gjort underverk för mig. Jag gick in i kursen med tanken att i en framtid bli en andlig coach. Jag har alltid brytt mig om människor och har alltid velat göra gott för andra människor och många gånger har jag tänkt att jag kanske borde blivit socionom istället för sjuksköterska men det yrket hade nog ätit upp mig ännu mer än vad det redan gör idag antar jag. Hur som helst, döm om min förvåning när jag upptäckte bara ett par veckor in i utbildningen att den här kursen är för mig! Och då menar jag inte för hur jag ska hjälpa andra utan hur jag ska hjälpa mig själv för att lära känna mig själv bättre och förhoppningsvis också till sist hamna på rätt plats i livspusslet. Så nu går jag en kurs som handlar om mig kort sagt. Spännande!

Den här affirmationen landade direkt in i mitt hjärta. Det du tänker skapar din framtid. Så om du tänker att du inte kan, om du tänker motgångar, om du tänker negativt ja då blir också framtiden negativ. Jag har flera saker i mitt liv som jag affirmerat negativitet kring och där jag har landat i tankar som att “jag bara fortsätter som nu så får allt ordna upp sig av sig självt”. Det ordnar inte upp sig av sig självt. Någon måste dra i snöret och någon det är DU!

Igår ösregnade det ute. Jag ställde mig på altan. Öppnade fönstret. Andades in regndoften och tänkte “Här regnar det in ny luft och ny energi och så tänkte jag endast positiva tankar och plötsligt så såg jag åter igen en glimt av mina drömmar igen.

TÄNK POSITIVT SÅ BLIR DET POSITIVT!

Det vill jag skicka mer er idag.

Kramar Annehlie