Nymåneläggningar

Nymåne i Tvillingarna

Som sagt. Universum ger sig aldrig.

Vill börja med att säga att jag tyvärr fortfarande ligger sjuk hemma i sviter efter en lunginflammation. Dock på bättringsvägen. Sjukskriven veckan ut. Hostan är fortfarande illa och rösten måste vila så tyvärr måste jag meddela att ni, mina kära kunder som står på tur får vänta ytterligare ett tag på era läggningar. Av den anledningen så kommer jag inte att ta in några nya kunder under Juni månad och sedan kommer jag att ha semester Juli och Augusti månad. I slutet av augusti kommer jag att släppa tider för september månad. Om jag spontant känner lust för att ta någon kund under min semester så kommer jag att slänga ut frågan här i min blogg och eller på de sidor som jag normalt brukar länka till på fb.

I höst kommer också min blogg att förändras. Till det bättre hoppas jag. Min tid kommer att effektiviseras men ni kommer att få mer av mig än tidigare. Så är planen. Nu till Nymånen i Tvillingarna som jag vet är en dag försenad. Men jag mådde inte bra igår och hade inte möjlighet att länka blogginlägget då så det kommer idag istället.

Ibland brukar jag tänka “undrar vad som skulle hända om alla verkligen följde universums råd och vägledning”. Kanske skulle universum vara överflödigt då! Hur som helst, universum är fantastiskt som bara fortsätter att ösa in positivitet, hopp och framtidstro in i oss. Universum öser in självförtroende och känslan av att våga ta plats för att nå dina mål här i livet. Fantastiska universum!

Vi kliver tillbaka in i förra Nymånen som vi hade i Oxens tecken. Vad fick vi för fin vägledning där. Jo universum berättade för oss att det var en tid av hårt arbete som låg framför oss men vi fick också råd om att vara rädda om oss och inte jobba för hårt med våra drömmar och visioner. Det är viktigt med återhämtning också. Justeringar skulle också behöva göras efter vägen och framför allt här strax innan Nymånen i Tvillingarna. Har ni känt av behovet av några justeringar?

Jag kan säga att jag känner igen mig. Gör inte som du brukar göra kort sagt och stoppa huvudet i sanden och hoppas på det bästa. Det får dig bara att backa tillbaka igen på ruta 1. Tänk positivt och fokusera på positiviteten istället för på negativiteten och fundera varje dag över vad just DU har att vara tacksam över. Sist men inte minst, ta med dig kommunikationen in i nästa Nymåneperiod.

Jag vet inte hur det står till med er men personligen….oj vad jag tappade bort mig helt i denna Nymåne känner jag. Merkurius retrograd. Det känns i både hjärta och märg.

Tvillingarna

Här kommer en liten påminnelse då om hur Tvillingarna är som tecken och nu har vi ju som sagt var en Nymåne i Tvillingarnas tecken. Kommunikativ, flyktig och på språng är en ganska bra bild av en Tvilling. Vad skulle vi då behöva ta lärdom av från Tvillingen. Ja det är ju absolut utan tvekan modet. Tvillingen är ett mycket modigt luft tecken och som sagt var, kommunikationen är det starkaste redskap som Tvillingen använder på sin färd framåt.

Vad har månen att berätta då

Den här långa uppförsbacken är snart på väg mot sitt slut

Ja det får vi verkligen hoppas för det känns som att den varit väldigt lång och backig nu ett längre tag. Det här budskapet har kommit upp vid flera tillfällen nu på senare tid så universum vill ju verkligen uppmuntra dig att kämpa lite till. Bara lite till. I Juli månad har vi en fullmåne i Stenbockens tecken och kanske att vissa knutar knyts ihop för gott just då. Men vi närmar oss iallafall slutet på just den här uppförsbacken som varit en tid nu. Jag får också till mig att vi kanske känner oss lite ensamma och vilsna i oss själva just nu men jag känner också starkt att ljuset finns med oss.

Var modig och ta första steget

Universum vill hjälpa oss framåt och här kommer ett tydligt tecken på det. Du kan inte sitta och vänta på att någon ska ta steget åt dig. Du måste själv ta ett djupt andetag och ta ett stort kliv framåt. Sikta högt som man brukar säga. Det är när du kliver ur din trygga lilla bubbla  och gör saker som känns lite obekväma som saker och ting händer. När du släpper taget så kommer så många nya insikter att komma till dig, nya bekantskaper och nya idéer kommer att hamna i din nya aura och därmed kommer också nya mål och visioner att komma till dig. Så var modig! Som Tvillingarna är. Ta hjälp av grundtecknet i denna Nymåne.

Att kommunicera är nyckeln

Man kan nästan tro att Tvillingarna varit inblandad och plockat ut korten för denna Nymåne period. Korten är väldigt Tvillingen inspirerade. Kommunicera!! Att hålla dina tankar hemliga och enbart inom dig är inte det bästa helt enkelt. Det är när du kommunicerar ut dina tankar och ideér som nya tankar och idéer föds.

Jag har själv känt mig ganska så ensam i min andlighet, även om jag har många vänner och bekanta i min närhet som tror på det andliga. Men det är stor skillnad på att tro på det andliga och att arbeta med det andliga. Ibland har jag varit lite avundsjuk på mina andliga kollegor i Uppsala för de har sådan otroligt stor uppslutning kring det andliga och de samverkar, stöttar och pushar varandra. Träffas i cirklar och har gruppseanser tillsammans osv. Men nu har eventuellt en ny liten värld öppnat sig för mig och jag jobbar på den lilla idéen. Jag hoppas att min känsla är rätt där och det kan bli min inkörsport till att tänka rätt igen och framför allt tänka positivt. Det handlar definitivt om mod och kommunikation det här. Men jag har ju uppvisat mod och kommunikation tidigare så det ska nog inte vara något problem.

Vilka budskap får vi idag

Vad ska vi lämna bakom oss?

Yin och Yang handlar om balans. Yin är den mjuka, den kvinnliga och den innerliga balansen. Yin balansen står också för känslor, intuition, lugn och ro och att bara få vara. Yin kraften beskrivs ofta som mörk, kall och stilla och är också starkt knuten till månen men Yin är också den kraft som vi medvetet måste kliva in i och låta oss befinna oss i. Yin är den kraft som gör att vi mår bra om vi tillåter oss att befinna oss där ibland eller till och med ganska ofta.

Men vi behöver också Yang kraften. Den kraftfulla och den manliga kraften. Yang kraften handlar om kreativitet, aktivitetens kraft och Yang har solen som sin hembas. Eld, kraft och energi, pondus och handlingskraft är starkt knutet till Yang.

Oavsett om vi är man eller kvinna så behöver vi använda båda Yin och Yang i oss och vi behöver hitta en balans inom oss som är lagom av dessa två krafter. Använder vi bara Yinkraften så blir vi inåtvända och onåbara, ej kommunikationsbara och detta kan faktiskt hur konstig det än låter också leda till depression, att vara för mycket Yin. Att vara för mycket Yang så jobbar du tjugofyra sju kort sagt. Allt handlar om prestation! I världen kan vi nu absolut se att det finns alldeles för mycket obalans mellan Yin och Yang. Detta leder till krig och elände när känslorna i Yin göms och glöms bort.

Vi måste sluta med att vara ena stunden i Yang och nästa stund i Yin. Vi måste lära oss att kombinera de två elementen och på så vis må  bra i en framtid. Balans är en av våra viktigaste komponenter för att få livet att gå ihop helt enkelt.

Vad ska vi ta med oss i nuet?

Du är vis och du är klok så egentligen så behöver du bara lyssna på din intuition för att veta vad som är bäst just för dig. Det här budskapet är kopplat till ditt mod och till budskapet du fick tidigare, att våga ta första steget. Vad kan gå fel? Du kan hamna på fel avtagsväg så du måste backa och välja en ny väg men oavsett om vägen du väljer verkar fel efter ett kort tag så finns den vägen till för att senare föra in dig på rätt väg. Universum leder oss aldrig in på fel väg. Så känn dig trygg med ditt val helt enkelt och undersök vägen med nyfikenhet. Du ska naturligtvis inte gå emot din intuition men om den känns rätt och det handlar mer om att inte våga. Då ska du ta steget. Om du inte tar steget så kommer du att stå där och stampa tills din intuition känns så stark att du plötsligt tar steget.

Det finns en ny värld där ute. En helt ny värld. Glöm inte det hälsar universum. Vi är alla här på jorden för att undeätta storverk och det är bara vi som är starka och våghalsiga som törs ta steget ner på jorden. Släng inte bort den chansen. Se till att komma vidare på din väg tills nästa gång du eventuellt bestämmer dig för att kliva ner på nytt. Det är många i andevärlden som menar att om vi människor hade vetat hur tufft livet på jorden är så hade vi aldrig klivit ner. Det är betydligt enklare och mer avslappnat att leva och finnas i andevärlden.

Vad ska vi ta med oss in i nästa Nymåne?

Nästa Nymåne är i känslornas tecken Kräftan. Här pratar vi hem och familj och mycket och stora känslor. Vad ska vi då ta med oss in i denna Nymåne. Jo precis det enkla budskapet som du alltid bör lyssna på och ha med dig som ditt ledord. ” Du har själv makten över ditt liv”.  Den meningen är faktiskt av yttersta vikt att plocka med dig in i framtiden för att när du kommunicerar bra med dig själv och med andra och när du inser att det faktiskt är DU och ingen annan som har makten över ditt liv. Då blir allt så mycket lättare att ta beslut kring. Om du hela tiden har som motto att göra dig själv glad och nöjd i första hand och därefter titta efter vad andra behöver för att må bra i sitt andliga jag. Då är du på rätt väg.

Ha en fin Nymåne period. Vi ses troligtvis i energierna på måndag nästa vecka (det beror på hur jag återhämtar mig nu under veckan och hur mycket ork jag har. Annars ses vi i Fullmånen den 14 Juni.

Kram Annehlie