Fullmåneläggningar

Fullmåne i Skorpionen

Hej alla bloggvänner!

Hoppas ni överlevde  veckans energier senast. De var tuffa! Men nu har vi en Fullmåne i Skorpionens tecken och vi får hoppas att den vägledningen blir lite mildare. Skorpionen är ju ett vattentecken så bara det känns ju skönt på ett sätt. Vatten är ju lugnande i sig. Dock är Skorpionen ett relativt tufft vatten tecken att ha att göra med så vi får väl se vilka vibbar den sänder ut. Hur som helst så hade vi en Nymåne i Skorpionen den 4 November och nu är det alltså dags att knyta ihop den säcken. Fullmånen är på måndag men eftersom jag är bortrest söndag – tisdag så kommer inlägget redan nu.

Nymåne i Skorpionen. Vad sa den?

Vi hade precis lagt en tuff tid bakom oss och började sakta se ljuset i tunneln igen så att säga. Denna Nymåne kom verkligen med hopp igen. Resultatet av denna återuppbyggnad som denna Nymåne präglades av skulle vi få se vid fullmånen i Skorpionen. Vad har ni åstadkommit under den här perioden?  Själv reste jag mig upp ordentligt och massor av saker har verkligen hänt både inombords och rent praktiskt under den här perioden. Så jag kan förstå Nymånens verkan och kraft. Vi fick ett budskap också. “Ha fokus. Fokus kommer att göra dig till en segrare”. Jag måste säga att jag personligen är väldigt nöjd med vad jag åstadkommit under denna månperiod i Skorpionens tecken. Men så har jag också lyssnat in vägledningen maximalt  under just den här perioden.

Nu till kanaliseringen av Fullmånen.

Värt att minnas – du närmar dig målet

Optimalt är ju såklart att månen är rund och vacker, klar och färdig. Precis som du och dina drömmar, dina mål och dina visioner. Men du är inte riktigt där ännu men du är fasligt nära att uppnå dina mål nu. Månen är nästan rund och du är nästan där med. Titta upp mot trädtopparna och beskåda den stora och vackra fullmånen. Tänk dig den sen stor, rund och vacker. Då vet du vart du är på väg någonstans. Det är inte läge att ge upp nu. Du orkar och kan lite till. Tro mig!

Balans är nyckeln till allt

Vi har fått väldigt mycket vägledning i just balans den senaste tiden. Inte bara i månläggningarna utan även i energierna. Just det här månkortet fanns dock med i Nymånen i Oxen som vi nyligen hade också. Både universum och månen är helt överens om att det viktigaste av allt är att finna en balans i allt. Om du är spirituell som jag är det lätt att brassa iväg och låta tiden ta all din tid till det spirituella, för att det är där som du känner dig hemma. Men livet består av så mycket mer och så mycket måsten i livet också. Det är där balansen kommer in. Att göra lagom av allt.

Att hitta den viktiga tråden just för dig

Själv jobbar jag jättemycket med just det där ordet “lagom”. Har svårt att hitta balansen riktigt men vi måste jobba med den, hela tiden. Det är många delar som ett liv ska fyllas med och det är många delar som din vardag ska fyllas med. Du måste välja VAD som är viktigt för dig. Jag har en extremt viktig del i mitt liv som jag typ aldrig tar bort och det är min healingstund på onsdagkvällarna. Den ger mig sån extrem energi att utan den är jag ingenting känns det som. Med den healing stunden i ryggen så klarar jag nästan vilka turbulenta energier som helst. Jag tror att det är viktigt att hitta en sådan viktig tråd i sitt liv. Något avslappnande och viktigt just för dig.

Ingenting är skrivet i sten

Var inte rädd för förändringar. Det som du bestämde dig för tidigare kan ha förändrats nu och målet kan också ha förändrats på vägen. Det är förändringarna på vägen som får dig att växa och utvecklas. Precis som vågorna som är föränderliga så är du. Glöm inte det. Jag brukar ibland tänka på den jag var som tonåring och den jag är idag. Jag har helt andra värderingar idag och jag har utvecklats massor och ibland brukar jag tänka att “herregud vad jag måste ha utvecklat mig till nästa liv”.

Vila lite då och då

Jag känner att den här Fullmånen präglas mycket av balans och vila. Det känns verkligen att det är ett vatten tecken som vi har att göra med. När vi tar oss tid att vila och slappna av så får också hjärnan en chans att vila och slappna av och då föds det många bra ideér. Då kan vi rusha på en stund igen sen innan det åter är dags att vila. Skalmans mat och sov klocka var nog inte så dum.

För inte alls så många år sedan bestod mitt liv till stor del av party av olika slag och av att resa runt hit och dit. (som den Skytt jag är) Idag är jag mer hemmakär och att slappna av är mycket viktigt för mig. Om vi åker bort någonstans på semestern så blir det gärna till ett spa någonstans i Sverige. Återhämtningen är viktig. Det ligger otroligt mycket healing över denna fullmåne. Ta vara på den hälsar månen dig.

Nu till de 8 stegen i denna Fullmåneperiod

Vilken vägledning fick du för 6 månader sedan då Nymånen i Skorpionens tecken ägde rum och vad startade du då upp som en nystart i ditt liv?

Ja det var ju verkligen en “GO” känsla som kom här men samtidigt så fick vi tydliga  ramar från universum att anpassa oss efter.  Allt var inte perfekt. Inte förutsättningarna och  kanske inte timingen heller men ändå ville universum att vi skulle prova. Men den vägledning som vi också fick med oss, och som flera av oss kanske missade, var den absolut nödvändigaste pusselbiten “Ta dig tid att andas ut”.

Behåll det goda – släng bort det dåliga.

Jag vet inte hur ni funkar men jag är verkligen som person “allt eller inget”. Så när jag deppar ihop så gör jag det fullständigt och när jag kör så kör jag ända in i kaklet. Nej det är ingen strategi som universum gett mig direkt. Det vet jag. Jag funkar också så att när jag känner mig stressad så stressar jag ännu mer och när jag då försöker att ta bort saker ur mitt liv så plockar jag bort bra saker ur mitt liv som träning och meditation. Två otroligt viktiga ting för mig för att jag ens ska fungera i min vardag. Jag vet att det är två saker i mitt liv som jag absolut INTE ska plocka bort. Det är som att plocka bort vatten och mat. Man överlever inte utan dessa ting. Så jag jobbar stenhårt för att tänka om och tänka rätt.

Hur är det för er? Har ni saker i ert liv som känns viktiga för er som ni plockar bort? Gör  inte det. Tänk om och gör rätt. Det finns alltid oviktigare saker att plocka bort ur era liv.

Vad tar du med dig från det förflutna? Gör om-Gör rätt-Gör nytt!

Här kommer svaret på alla våra frågor. Var mer i nuet. Meditera oftare och omfamna flowet när det finns i ditt liv. Om så flowet bara är för en sekund, så omfamna det och njut av känslan i nuet. På bilden visas två kvinnor som sitter och mediterar mittemot varandra i fullmånens sken. Det är du och din spegelbild. När du är ett med nuet så ser du din egen spegelbild så mycket klarare och då vet du också vart du befinner dig och vart du är på väg någonstans.

Träna på att vara i nuet

Universum ber dig också att träna på det här. Precis som idrottare behöver träna på att bli bra i sin sport så behöver du träna på att meditera, träna på att vara i nuet och träna på att tycka om dig själv och att trivas i dig själv. När din själ känns starkare så kommer även din kropp att kännas starkare och när kropp och själ förenas inom dig så kommer hela du att kännas starkare på alla sätt och vis. Så fortsätt träna på att bli starkare och mer tillfreds med dig själv. Vi har så lätt för att ramla tillbaka i gamla vanor. Vi behöver träna ofta och mycket för att lyckas. Om du ska ta bort något ur ditt liv. Välj inte bort grunden till livet för det är som att kapa rötterna till trädet eller att dra undan mattan för moder jord.

Vilka hinder på vägen dök upp? Hur borde vi ha hanterat de?

Vi har alla fått meddelanden under vägen till oss att målet är nära. “Du är nära att nå dina mål” har universum viskat i vårt öra. Det kan nog vara olika för oss alla hur vi har hanterat just dessa viskningar i örat. Vissa av oss kanske har blivit oerhört peppade och känt att nu ger jag järnet här sista biten. Ni har nog kommit en bra bit på väg med denna strategi. Vissa av er kanske till och med nådde vissa mål.

Andra kanske blev livrädda och backade eller satte upp väggar kring er istället om ni blev oroliga för att det kanske gick lite för fort. När saker och ting går för fort ibland, även om det är saker som vi längtat efter, så kan det medföra rädslor inom oss. ” Vill jag verkligen det här nu då??” till exempel. Eller så hittar vi på ursäkter som att “jo jag vill men inte ensamt eller inte just nu”.

Det är nämligen väldigt ovanligt att timingen är exakt 100%. Vi måste våga för att vinna på något sätt för det allra mesta. Fundera lite över dina egna mål och de hinder på vägen som dök upp. Hur hanterade du de? Bra eller mindre bra? Om du svarat mindre bra. Hur borde du ha hanterat de? Det här är viktiga saker för oss att prata med oss själva om.

Vilka bra erfarenheter tar vi med oss in i framtiden?

Här kommer Skytt energierna in. Skytt energierna är så härligt underbara att befinna sig i när allt känns som bäst. Det säger jag verkligen inte för att jag är Skytt själv till stjärntecken. Jag är verkligen inte skrupelfri på något sätt och har många små jävlar på min axel emellanåt som berättar för mig hur värdelös jag är. Men Skytten är fantastisk. Han reser sig alltid och han är en optimist i grunden och han bär med sig en nyfikenhet på livet till en grad som inte många andra stjärntecken gör. Det är väl bara Väduren som toppar där.  Skytten är helt enkelt ett föränderligt tecken och vill hela tiden framåt på sin väg. Under denna Fullmåne period har vi tre av fyra månkort som har Skyttens energier i sig och energierna finns både i första delen av månen, tredje delen av månen och när månen är full. Så njut ordentligt av Skyttenergierna här.

Tacksamhet

Vilka erfarenheter ska vi plocka med oss in i framtiden då? Jo vi ska praktisera tacksamhet. Jag tror att universum påpekat detta för oss tidigare. Att vi vill ha så mycket mer än vi har så vi glömmer att vara tacksamma för det vi redan har. Så denna fullmåne period (och såklart även i framtiden efter det) men för att sätta stämpeln på papperet så att säga så ska vi börja denna månad, denna Fullmåneperiod att starta varje morgon med att berätta för dig själv vad du har att vara tacksam över.

Själv börjar min webkurs till andlig coach nu på fredag och eftersom jag just nu håller på att läsa boken som ligger till grund för utbildningen så vet jag att just tacksamhet finns med som ett kapitel i boken och därmed också som en del i utbildningen. Den ska bli så spännande att gå. Sju månader framåt med fokus på att må bra. Det är mitt viktigaste mål. Att sedan kunna utöva det som ett yrke i en framtid, andlig coach, det är mål nr 2.

Balans, balans, balans!

Vad säger universums energier då? Jo de säger att det här kommer att gå strålande för oss alla att utöva och känna tacksamhet till det vi redan har och till de förmågor vi har. Du har kraften att klara allt och lite till om du bara gör saker i rätt ordning och rätt takt. Ingen stress. Målet är att flyta fram som fisken i vattnet. Men glöm inte bort att hela livet är en enda balansgång och det är lätt att tappa fokus och försöka springa lite snabbare. Ta det lugnt och försiktigt. Tro på dig själv. Allt har sin tid och det finns ingen brådska med någonting. Använd bara dina styrkor och dina förmågor att lösa situationer på innan du går vidare. Du kan göra det!! Du kan göra allt du vill om du bara vill och om du hittar rätt sätt att lösa saker på. Ge inte upp! Men låt dig heller inte luras att springa för fort fram.

Hur ser fullmånens vägledning ut framåt på din väg?

Kan vägledningen vara tydligare! Fiskarna på bilden står för lugn och harmoni och att simma med strömmen och följa flödet som jag sa tidigare. Här kommer också balansen in. Balansen mellan kropp och själ.

Jag kan personligen berätta att jag till och från har haft och fortfarande har problem med det här att skilja på att göra saker för min skull och för andras skull. Universum menar ju att de två delarna hänger ihop. Du börjar med att göra bra saker för dig själv, för att du och din själ ska må bra. När du mår bra så har du också mycket större möjligheter att göra bra saker för andra.

Jag jobbar mycket med mig själv där. Jag märker själv att jag mår bättre och är bättre balanserad när jag mediterar ofta och när jag gör olika meditationer som chakrabalanseringar, meditation för hjärtchakrat osv.

Träning i form av motion är också en slags rensning av avfallsprodukter för mig. När jag exempelvis befinner mig på ett spinningpass och kör järnet i en timme. Kroppen säger “Du orkar inte mer nu” men hjärnan säger “Du klarar allt och lite till. Ge dig inte””. Det stärker mig på så många andra plan. Att ta vara på de här boostarna är mycket viktigt för att stärka vår vilja och vår inre styrka.

Fundera ett tag på vad din boost är? Vart någonstans ifrån får du kraft och energi? Se sedan till att den delen får en större plats i ditt liv. Då kommer du också att märka att du har mer kraft och energi över till andra människor.

Vad är dina styrkor eller vilka styrkor behöver du inplantera här?

Här kommer Skytt energierna in igen som en hjälp för dig att se saker och ting ur ett nytt perspektiv. Universum vill att vi ska se alla våra drömmar och idéer ur ett nytt perspektiv. Vi måste se helheten och inte stirra oss blinda på den lilla symbolen som visas upp för oss. Sätt istället in symbolen i en större bild och se helheten.

Jag tänker direkt på när jag arbetar med andekontakt. Jag får till mig bilder, känslor och så vidare men ganska ofta så visar andekontakten upp saker för mig symboliskt.  Det är då viktigt att jag inte låser fast mig vid symbolen i sig utan istället sätta in symbolen som en del i hela budskapet så att säga. Det är samma sak här. Se inte den lilla detaljen bara. Sätt in den i ett helhetsperspektiv och då öppnas dörrar som aldrig öppnats för dig tidigare. Om du nu följer all vägledning som universum gett dig i denna fullmåneläggning idag så kommer din sommar att bli fantastisk. Du kommer att blomma ut och finna nya vägar att gå. Men kom ihåg. Lugnt och sakta och balanserat. Du har förmågan så den är det inget fel på. Nackdelen med skytt energierna är att du kan rusa på när allt går väldigt bra. Så ta det varligt på din väg framåt.

Styrkekort/budskapskort

Styrkeord från universum: Kom ihåg att ingenting är skrivet i sten. Det som är din sanning idag kan vara en annan sanning  i morgon. Det finns alltid möjlighet att välja en ny väg lite längre fram på den väg du går på nu om den inte passar dig. Så var inte rädd för att göra fel ibland. För det mesta blir det rätt, även om du kanske inte ser det riktigt så klart just nu.

Vad ska vi manifestera i framtiden?

Skyttens energier här igen och här ger universum ett klart och tydligt besked. “Tro på din goda tur”. Skytten har nästan alltid tur med vad han än tar sig an och de energierna ska vi absolut ta del av här. Våga tro på dig själv och sätt dig själv i ett centrum. Att vara sann mot sig själv är nog det viktigaste av allt som vi människor måste lära oss om oss själva. Bara du vet vad som är bäst för dig. Bara du vet vad du känner inom dig. Bara du vet vad just du behöver för att må bra. Så varje gång som du tänker en tanke. Fundera på om den tanken är din eller någon annans. Hur känns den i ditt magchakra? Det som du bestämmer dig för, känns det som att det är du eller någon annan som bestämt det åt dig? Känns det som du bestämt bra eller dåligt? Om det känns som ett dåligt beslut i ditt magchakra så bör du se dig om efter en ny stig att vika av på efter din väg framåt.

Det var allt från Universum denna gång. Ta nu vara på all fin vägledning som vi fått idag. Det tänker iallafall jag göra. Vi ses igen i veckoenergierna den 23 Maj.

PS: Alla mina personliga tider för Maj månad är nu bokade. Varmt välkomna tillbaka igen i Juni månad. Tiderna för Juni månad släpps den 25 Maj. Gällande gruppseanser är ni välkomna att höra av er när som helst då en viss planering krävs för just den varianten.

Varm kram

Annehlie