Skip to content
veckans energier

Energier för vecka 16

Väldigt tydlig vägledning från universum denna vecka!

Jag har ju lite olika tarotkortlekar som jag varierar mellan.  En pålitlig, min första tarotkortlek som jag skaffade och som alltid berättar sanningen oavsett om vägledningen är behaglig eller mindre behaglig. Den brukar jag för övrigt så gott som alltid även använda vid mina privata läggningar men jag ska nog försöka gå lite utanför min komfortabla zon där även jag fortsättningsvis. Jag känner att tiden är mogen för det nu.  Sen har jag min konfliktfyllda kortlek. Den är så fin men samtidigt mörk och den ger mig ofta information om konfliktfyllda situationer. Jag vägrar att göra mig av med den. Men jag använder den aldrig i mina privata läggningar och det kommer jag nog aldrig att göra som det känns nu heller. Sen har jag den här vackra, härliga, annorlunda och talande tarotkortleken och den älskar jag verkligen. Den ska jag nog börja våga mig på att använda även i de privata läggningarna i framtiden. Jag har två tarotkortlekar till som jag också använder mig av här i de allmänna energierna. De är också fina men ganska nya så jag har inte jobbat in mig i de riktigt ännu.

Snart öppnar jag även upp för bokningar i Maj månad till den som är intresserad av en sittning med ande kontakt, vägledning i tarotkorten alternativt en Gruppseans. Håll utkik den 25 April. Då kommer information att komma ut här på bloggen. Ni går bara in i den kategori i menyn som ni är intresserad av så finns all information där hur ni gör för att anmäla ert intresse för en bokning. Först till kvarn som man brukar säga och eftersom jag har ett ordinarie jobb att sköta samt den här bloggen så är tiderna få. Så vänta inte för länge. Men jag jag kommer att skriva i menyn när bokningarna är fullbokade. Gruppseanserna kräver lite framförhållning så var gärna ute i god tid med önskning kring en sådan.

Astrologi

Den här veckan delar veckan i två olika Soltecken. Första delen är det fortfarande Väduren som håller i taktpinnen för att under torsdagen lämna över den till Oxens Soltecken. Det märks en hel del i energierna också kan jag säga. Oxen är ju också ett drivande Soltecken och “stark som en Oxe” har inte kommit till av en slump. En Oxe klarar nog av att styra den tyngsta skutan framåt på ett säkert och enkelt sätt. Oxen är tålmodig också vilket ju knappast ligger på Vädurens pluskonto. Oxen står också för stabilitet. Hetsar inte upp sig i onödan utan löser saker och ting strategiskt istället. Det märks att vi byter till ett tryggt och jordat tecken här om man säger så. När Oxen styr universum så sker också uppbyggnader och även viljan att förvalta det man bygger upp. Oxen är förändringsvillig men tar absolut inga stora risker och ska stora förändringar ske så ska de vara relativt stensäkra och väl förankrade.  Men sen ska ju Oxen som bekant samarbeta med lite andra Måntecken med sina egenheter vilket ibland kan bli fantastiskt bra, ibland mindre bra.  Stenbocken och Vattumannen ska han samarbeta med den här veckan.  Ett jord och ett lufttecken. Mer information om detta längre fram i de astrologiska energierna. Men här kommer hela veckans kombinationer.

Väduren/Skorpionen

Eld och vatten. En ganska känslig kombination även om nu Skorpionen är det absolut tuffaste vatten tecknet. Skorpionen är som Oxen modig och stark…fast han är liten i jämförelse med Oxen. Skorpionen äger även en känsla för passion i det han gör. Han är dessutom inget ledartecken men om han någon gång blir övertrampad av någon anledning så kan vi nog få känna på hans vassa tagg som han tar fram ibland. Sånt kan ske av misstag när Väduren är framme med sitt virvlande sätt att ta sig framåt utan att tänka sig för ibland. Hon har inte tid till att ta hand om några påtrampade känslor som uppstått av någon banal anledning. Har hon sagt förlåt så ska väl allt bara vara glömt sen. Ska man diskutera också! Nej vet du vad säger Väduren och springer vidare. Kvar står Skorpionen med alla känslor och sin ilska över att inte bli sedd. Jag tror det är det som speglar sig i korten idag för annars ser samspelet väldigt fint ut måste jag säga.

Väduren/Skytten

Två eldstecken och dessutom två väldigt glada, positiva och framåt strävande tecken. Jag omger mig själv ofta och gärna med andra eldstecken då jag själv är en Skytt. Vi är sex eldstecken bara i min närmaste familj. Jag själv, min mamma, min dotter, min svärdotter och bägge mina barnbarn. Det blir hett och högt i tak emellanåt kan jag säga. I min arbetsgrupp så är också 3 av oss 4 eldstecken. Även där eldar det till ordentligt ibland så högt i tak är ett måste. Eld/eld funkar oftast väldigt bra….ett tag iallafall. Vad kan gå fel då? Ja det kan ju bli lite för mycket driv framåt. För mycket flexibilitet och för lite  av att backa bandet och tänka efter innan man studsar vidare. Det kan också bli att man alltid säger JA och sen går man i väggen eller att man tar åt sig hundra saker samtidigt med mottot att “jag klarar allt och lite till”. Så här finns det verkligen risk för detta med en Vädur och en Skytt som ska samarbeta. Det märks i korten också kan jag säga även om de fina och vackra och glada energierna lyser igenom. För det finns inga deprimerande tankar här. Bara lite för mycket “full rulle” så att säga.

Oxen/Stenbocken

Tänk så skönt att två jordade tecken kommer in och tar varandra i hand efter två eldstecken. Det känns lite som att sjunka ner i soffhörnet på fredag kväll efter en super intensiv vecka typ. Först storm och sen lugn. Men det tar ju såklart lite tid att ta hand om efterdyningarna efter jordskalvet som eldstecknen ställt till med strax innan. Ja som ni förstår så har alltså Oxen och Stenbocken en hel del gemensamt i det trygga jordiska. De har bägge två fötterna på marken. Ingen av de är någon risktagare och bägge två vill framåt på vägen men på ett tryggt och säkert sätt. Oxen är dock mer trygg i sig själv medans Stenbocken lätt tappar tron på sig själv emellanåt och då uppstår lätt melankoliska känslor. Oxen tar gärna kommandot medan Stenbocken gärna hänger på så det fungerar oftast bra. Vi får väl se hur de löser saker och ting. Det ser lite både och ut på förhand i korten.

Oxen/Vattumannen

Här kommer ett lufttecken in. Vattumannen kompletterar Oxen bra med sitt analytiska sätt att tänka. Vattumannen är också mycket mer social än vad Oxen är så de kan komplettera varandra bra i det mesta. Vad kan leda till motgångar då? Ja Vattumannen är ett rätt komplicerat tecken att förstå sig på. De har väldigt starka åsikter och är inte så känsliga över vad andra personer tycker och tänker. Om något inte stämmer med någon person så går de bara vidare på sin egen väg. Som tur är så är Vattumannens känsla för rätt eller fel väg god så det blir rätt för det mesta. Oxen är också envis på sitt sätt så det kan ju ibland leda till olika missförstånd tecknen emellan. Men i korten ser dock just denna vecka väldigt bra ut.

De utifrån kommande energierna

Ibland är vägledningen från energierna extra tydlig skulle man kunna säga. Den här veckan är den så tydlig så man nästan blir full i skratt. Jag vet inte hur du är som person men själv är jag sällan i det där mellanläget som kallas för total balans. Jag är endera i en väldigt positiv spiral uppåt och då har jag 100% självkänsla och självförtroende och allt som sker omkring mig sker snabbt och effektivt. Sen hamnar jag i de perioderna när allt känns hopplöst och motigt och då har jag väldigt lätt för att stoppa in mig själv i en trång kartong och stänga locket och tycka synd om mig själv. Då är självkänslan och självförtroendet nere på 0 %. Som tur är så är jag inte i någon av faserna särskilt länge vilket gör att jag kan trösta mig med när jag är i de negativa faserna att det snart händer något superbra igen.  Jag jobbar också med att vara mer här och nu istället för ett år framåt i tiden för det man planerar nu kommer ändå att se annorlunda ut om ett år. Men som sagt var, jag jobbar med det.

Men här blir vägledningen så tydlig.

Universum ber oss att tryggt sitta på vårt trygga blad och bara glida fram genom universums ljus, observera den vackra stjärnhimlen och bara finnas till. Om du bara tillåter dig att vara i det vackraste av det vackraste så kommer du att upptäcka saker du aldrig sett förut. Du är på rätt väg och du kan slappna av en liten stund då och då. Det är bra för din själ hälsar universum.

Konflikter.

Egentligen så finns inga konflikter om inte du skapar de och de konflikter som du skapar måste lösas där. Om inte konflikten kan lösas inom dig, hur ska den då kunna lösas. Då blir du som två personer i en och samma kropp. De två personerna som slåss om din uppmärksamhet i din kropp måste integreras. När detta sker så kommer lösningen på problemet att ske. Du kan aldrig vara två personer i samma kropp och tänka si ena stunden för att tänka så i nästa stund. Då äts du upp inifrån. Om du har en tendens till att alltid hålla kvar det gamla, alltid finnas kvar i det gamla, inte våga se det nya. Ja hur ska du då kunna utvecklas. Det här livet är alldeles för kort för att inte våga se det nya. Ställ ifrån dig det gamla, det var bra för dig en gång i tiden, gör en fint paket av det och säg farväl med kärlek och respekt och sedan….gå med förväntan in i det nya. Du kommer att säga “Tänk att jag vågade” även om det känns läskigt nu. Släpp taget!

De inre energierna

Jag får till mig att vi under denna vecka kan komma att känna oss otillräckliga alternativt att det är någonting som vi inte lyckas med att åtgärda på något sätt. Det är en väldigt jobbig känsla att känna sig inlåst som att någon stängt in dig och kastat bort nyckeln för alltid.

Visa upp dina innersta känslor för dig själv

Det universum vill säga till oss här är att vi ska gråta ut vår sorg och smärta när vi känner oss så här. Det är bra för själen. Det är absolut inte bra att stänga inne våra känslor. När vi gråtit ut vår smärta och sorg så kommer oftast lösningen som ett brev på posten och allting löser sig. När vi lägger fullt fokus på att kontrollera vår sorg, vår smärta och vår ilska så fungerar inte flödet inom oss som det ska. Men när vi rensat känsloflödet på kraft och energi så öppnar sig nya vyer med nya lösningar framför oss. Så var inte rädd för att visa din sorg som du känner. Vi bär alla på sorg och smärta emellanåt. Det är en sådan klar och tydlig vägledning från universum.  Jag kan nästan se hur denna sorg eller vad man ska kalla den för, det är någonting som du bär med dig i ditt hjärta, och när den upplöses och du ser klart eller åtminstone klarare ja då händer något inom dig. Det frigörs krafter och magi inom dig som sedan gör att allt du önskat dig mognar här. Det kan vara ett beslut som väntat länge och som faller ut i en mognadsprocess här.

Början på veckan

Både solen och sorgen i samma ände på veckan. Men det känns som att veckan startar i starkt solsken och du sitter där i ditt egna universum och mår ganska bra. Men någonting inom dig är det som sker eller så är det någonting inom dig som skaver. Men som universum sagt tidigare. Sitt lugnt kvar på ditt palmblad och behåll ditt fokus mot ditt mål. Gråt en skvätt om du behöver och låt framför allt inte smärta och/eller aggressioner bo kvar i ditt inre. Behåll solen och ta bort smärtan. Kom ihåg att det är Skorpionen som är med och styr oss här och han är känslig så det behövs inte särskilt mycket för att han ska reagera med sorg och aggressivitet. Det behöver alltså inte handla om särskilt jobbiga saker för att konflikten ska vara ett faktum. Som sagt, eld och vatten samspelar inte alltid så bra. Framför allt inte det eldigaste tecknet och ett sådant känsligt tecknet. Ta dig bara igenom starten på veckan kort sagt.

Mittveckan

Hmm. Ta dig bara igenom denna mittvecka också. Ja tyvärr så verkar även mitten av veckan bli stressig och lite kämpig. Här samarbetar ju eldstecknen och som jag sagt tidigare så är ju det en jäkla tur kort sagt för det är ju också de två mest positivaste eldstecknen som samarbetar här. Men den fart och den energi som råder här kan kort sagt leda till kortslutning i systemet.  Det jag får till mig här är att du varken vet ut eller in hur du ska göra eller vilket ben du ska stå på. Olika val kommer och snabba beslut måste tas och du känner dig bara velig som sjutton. Det är förmodligen Vädurens energier som manar på Skyttens energier här och detta gör att allt blir kaos här men ett gott råd har universum alltid till hands och det är att det är bättre att ta ett beslut, oavsett hur klokt beslutet är, för att hänga kvar och riskera att ramla ner i stupet är då sannerligen inte någon bra idé. Bättre att ta ett dåligt beslut än inget beslut alls med andra ord. Dessutom bör vi minnas att Oxen kommer och räddar upp situationen här i slutet av mittveckan. Så håll ut!! Kom ihåg vad universum förmedlade innan. Att du inte kan vara två personer i en kropp. Du måste bestämma dig för vilken av de personerna du vill vara och ta ställning i ditt hjärta för det. När integrationen inom dig sker så sker också förändring i ditt känsloregister.

Slutet på veckan

Här lugnar alla energier ner sig men hur mycket beror på dig. Hur mycket av det gamla är du beredd att slänga för att göra plats för det nya? I det förgångna fanns saker som var mycket viktiga för dig just då men är de så viktiga nu? Om de sakerna är ett hinder för dina önskningar som du har nu, ja då är de inte viktiga längre. Men hur ska du veta det tänker du. Ja om du inte chansar att göra om i ditt liv så kommer inte heller någon förändring att ske. Så enkelt är det. Och oftast så är det så att saker som skavt länge, kanske månader eller år till och med, de bör du göra någonting åt. Oftast leder detta dig ut ur mörkret och in i ljuset. Just nu kanske det där rummet i din framtid som heter “ingenting” är just ett tomt svart rum utan ledtrådar. Men när du förlöser saker från det förgångna och släpper in en ny framtid så kommer detta svarta rum att fyllas av ljus, värme, nya människor och nya upplevelser. Glöm inte det. Och glöm inte att vårt liv är växande och det är bara du som kan se till att du och din själ växer. Att dina erfarenheter växer , att din styrka växer, att ditt mod växer och att ditt hjärta växer. Ditt hjärta växer när du ger kärlek till dig själv genom att gå ditt hjärtas väg.

Triologin

Det centrala kortet

Det är lite obalans i energierna denna vecka. Framför allt i start och mittveckan. Allt går lite för fort och det finns ingen tid för reflektion kort sagt. Försök att stanna upp och ta ett beslut. Det är vad universum vill vägleda dig till.

Utgångskortet/Lärdomskortet

Vilka jobbiga situationer du än befinner dig i och vilka beslut du än står inför så tänk att det här kommer att gå bra. Alla beslut du tar gör att du växer som person. Gå tillbaka i tankarna och tänk på beslut som du tidigare tagit. Hur blev de? Minns de bra beslut du tagit. Vissa beslut som du tog kanske inte  kändes särskilt bra till en början men vad utmynnade de i för någonting bra. Du kan säkert komma på massor av beslut som du tagit i en dåtid som ledde till något bättre i slutänden. Jag kan då själv minnas två av mina största beslut någonsin som verkligen kändes som att hoppa bungyjump utan lina. Kändes läskigt men blev så bra. Så tänk positivt så blir det också positivt. Jag tror i och för sig att jag var lite mer benägen att vara våghalsig när jag var yngre men varför inte testa nu liksom menar universum. Vi får se. Jag jobbar på det och det gör säkert ni med.

Det dolda kortet

Det dolda kortet berättar för oss att en balans  gjord av styrka och eldskrafter kommer att komma i en framtid. Möjligheter kommer att öppna upp sig för dig och framgång kommer att ske där du önskar att det ska ske. Lyssna bara på den vägledning du får. Ju snabbare du lägger dina farhågor och om och men åt sidan och följer universums vägledning. Ju snabbare når du dina mål och din fulländning.

Ha en fin vecka nu så ses vi in Nymånen i Oxens tecken den 30 April. Och glöm inte att mina bokningar för Maj månad kommer ut den 25 April. Ni lämnar ert intresse till min mail. Först till kvarn och jag tar er i turordning oavsett om ni vill ha en sittning eller en tarotläggning. Alla som mailar får svar iallafall.

Varm  Kram

Annehlie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *