Fullmåneläggningar, Okategoriserade

Fullmåne i Vågen den 16 April

Hej igen kära vänner!

Då har vi en fullmåne i Vågens tecken denna gång. Vågen är ett lufttecken, ett socialt tecken och ett familjärt tecken i en och samma konstellation. Inte undra på att det kommit upp så mycket kring familj och kärlek i energierna den sista tiden tänker jag. Vi tar och backar bandet och kikar på vad nymånen i Vågens tecken gav oss för vägledning. Nymånen i Vågen startade upp den 6 Oktober och nu knyter vi alltså ihop den säcken 6 månader senare.

Nymånen i Vågen. Vad sa den?

Fundera ett tag på vart just du befann dig någonstans där i början på Oktober och fundera sedan på vilka kringelkrokar som tagit dig hit du befinner dig idag. Själv befann jag nog mig fortfarande i den här lite negativa bubblan men strax därpå fick jag kraft och energi att ta tag i mig själv och mitt liv. Sedan blev det en väldig fart på livet minst sagt. En liten dipp där när jag drabbades av Covid 19 men sedan dess har det bara varit full fart framåt igen. Visst har det funnits små orosmoln men de har jag försökt att se klart på och sedan låta de blåsa bort.

Vi fick i alla fall information här att någonting startades upp och att någon slags fullbordan skulle ske i April månad, det vill säga nu. Bara du vet vad just DU startade upp. Du fick vägledningen här att du verkligen behövde sikta framåt för att komma framåt. Som en rejäl spark i baken. Det känns lite som att vi satt fast i något som inte kändes bra. Vi fick också vägledning om att hitta våra egna fotspår istället för att gå i de gamla. Och vi behövde ha tillit och tro till att det vi önskar oss uppfylls till slut – även om det tar lite tid. Vi fick även veta att redskap till att bearbeta den sorg vi kände skulle komma och ett beslut skulle komma från hjärtat. Balans och rättvisa skulle uppenbara sig till sist. Det sista råd vi fick var att ta av oss bindeln och se oss omkring. Då ser vi också målet lite lättare.

Känner ni igen er i perioden som varit? Själv har jag verkligen lyft mig ur en slags inre sorg på flera plan och på något vis så fann jag nog nya fotspår också. Och precis som universum sa. Ha tro och tillit så skipas balans och rättvisa till slut.

Men nu till kanaliseringen av fullmånen

Fullmåne i Kräftan hade betydelse

Fullmåne i kräftan ägde rum i början på året och bekräftar att det var just där och då som någonting hände. Personliga frågor hos var och en av er fick ett svar på något sätt. Början på året 2022 blev verkligen ett startskott  för flera av er och det kändes som att den där trasiga månen som vi dragits med lite innan plötsligt förvandlades till en blå, vacker och framgångsrik måne. Det var som att hela månen fylldes med hopp. Mycket känslor  fanns under den här perioden också men känslorna som tidigare varit osunda och negativa blev nu plötsligt ljusa och positiva. De blå färgerna står för kommunikation och det tredje ögat, det vill säga att försöka att se bortanför det vi kan se med våra fysiska ögon.

Att våga se din tvillingsjäl

Kommunikation är viktigt och viktigast av allt är att kommunicera väl med dig själv. Att se ditt inre, att känna efter vart just dina önskningar finns någonstans. Det har varit en viktig ledtråd till dig under den här perioden och den nyckeln vill universum även skicka med dig in i kommande period. “The communication is the key for everything”. Glöm aldrig det. Det du känner i ditt hjärta är det viktigaste för dig oavsett vad andra människor tycker och tänker och oavsett vilka vägar de önskar att du ska ta. Du måste välja den väg som känns rätt för dig. Så sant tänker jag. För mig har det blivit väldigt tydligt just under den här fullmåne perioden.

Nymåne i vågen hade en avgörande roll för ditt liv

Du kanske inte visste det då men där och då den där Oktoberdagen startades en ny cykel i romansens tecken. Kanske du bestämde dig för att jobba mot kärleksfulla mål på något sätt. Kanske du slutade drömma om kärleken och faktiskt träffade någon eller kanske du faktiskt lagade den där trasiga relationen som du misshandlat ett tag nu. Oavsett om det skedde i tankar eller i handling så var det här som relationer av olika slag fick betydelse.

Grattis! Ditt hårda arbete gav utdelning!

Om du tittar bakåt i backspegeln så kommer du att finna en människa som kämpat hårt för både det ena och det andra i livet under den här perioden men med envishet och positivitet så har du tagit dig ur de svackor som varit och  du kan verkligen klappa dig själv på axeln och säga “bra jobbat!” Livet är fantastiskt. Försök att behåll den visionen.

Nu till de  8 stegen för denna fullmåneperiod

Vilken vägledning fick du för 6 månader sedan då Nymånen i Vågens tecken ägde rum och vad startade du då upp som en nystart i ditt liv?

Försök att gå tillbaka i tiden till oktober månad när Vågen var ny i nymånen. Vart någonstans i livet var du någonstans just då? Energierna var tuffa över lag vid just den tidpunkten men det fanns också energier som gav oss kraft och styrka att ta oss igenom perioden. Det kanske kändes som att vi kapitulerade men i själva verket så matade universum in i oss att vårt hårda arbete inte varit förgäves. Fortsätt, fortsätt och res dig igen. Kämpa på! Det var de råd vi fick från universum. Vårt arbete mot våra mål kommer att bli verklighet. Men för att nå dit så måste  vi kämpa. Livet är tufft ibland. Och i höstas var det tufft för många. Energierna var tuffa mot oss.

Vad tar du med dig från det förflutna? Gör om-Gör rätt-Gör nytt!

Det finns absolut lärdomar att ta med oss från det förflutna. Om det nu kändes nattsvart i höstas. Orken och kraften kanske var tom på bensin men du fick envist till dig att du skulle tro på din lycka och på att allt går din väg till slut. Kortet symboliserar en Skytt till måntecken och just Skytten är känd för att tro på det positiva men även att se till att det positiva sker. Stoppa in lite Skytt energier i er aura och be änglar och universum om lycka och tur så kommer även lyckan att komma. Det är det du ska ta med dig från det förflutna. Att inte ge upp när livet känns som tuffast. Nej det är då du ska plocka fram din känsla för att allting ordnar sig och att tron verkar allt som man brukar säga. Tror man på tur så kommer tur. När stigen framåt känns mörk och ensam att gå på. Tänd ficklampan och gå ändå. Att röra sig framåt är alltid ett steg i rätt riktning och det är på så sätt du finner ditt nya hem. Det som känns rätt och det som är du.

Vilka hinder på vägen dök upp? Hur borde vi ha hanterat de?

Personliga frågor dök upp runt hörnet och det jag får till mig är att de här personliga frågorna såg väldigt olika ut för oss alla. Men en sak som vi alla hade gemensamt var att de här personliga frågorna som vi hade till universum berörde oss väldigt mycket. För mig personligen så handlade det mycket om att jag i det här skedet tvingades att styra upp min tillvaro och jag tvingades att säga nej till en massa saker. Jag gillar inte att säga nej. Jag känner mig fruktansvärt obekväm med det men nu kom de här personliga frågorna inpå mig och tvingade mig att göra olika val. Med facit i hand så var mitt val det enda rätta just då och dessa val gör att jag befinner mig just här där jag är idag. Jag kämpar fortfarande med mina personliga frågor och jag kämpar fortfarande för att säga JA till det hjärtat väljer och NEJ till allt annat.

Vad hade ni för personliga frågor från universum som dök upp och ställde krav på er under den här perioden? Fundera ett slag på hur du hanterade de frågor som du fick till dig? Hanterade du de rätt eller fel och om ditt svar är fel, hur hade du kunnat gjort det på ett annorlunda sätt. Att utmana sig själv med frågor och svar är det allra bästa sättet att komma vidare i sitt liv.

Vilka bra erfarenheter tar vi med oss in i framtiden?

Lägg kontrollbehovet på hyllan. Det kommer absolut inget gott ur ett kontrollbehov. Kontrollbehov hämmar dig bara och gör att du fastnar på din väg framåt. Förlita dig istället på din styrka och din kraft att ta dig igenom allt. Lämna det förflutna bakom dig och ta med glädje emot det nya istället. De goda och vackra och fina stunderna ska du naturligtvis behålla i ditt hjärta men allt dåligt som sker i ditt liv, sånt händer enbart för att du ska lära dig saker om dig själv och sen ska du lämna de bakom dig. När du avslutar ett kapitel i ditt liv så ska du spara de finaste minnena i ditt hjärta och sen ska du gå vidare för i din framtid finns en ny och en fantastisk framtid bara du vill och bara du ser den. Men för att kunna se den så måste du dumpa bagaget och du måste dumpa ditt kontrollbehov. Det är ofta vi människor säger med glimten i ögat “Du vet, jag är en sån här kontrollmänniska”. Men egentligen så är vi kontrollmänniskor (jag är också en sån) sorgliga personer för tänk så mycket “här och nu ögonblick” som vi missar på grund av vårt kontrollbehov och att inte leva i nuet och våga vara lite wild and crazy. Det är vad universum vill säga oss. Våga att ta ut svängarna lite så kommer du snabbare fram på vägen. Släpp ditt kontrollbehov!

Hur ser fullmånens vägledning ut framåt på din väg?

Här behövs inga krångliga ord. Bara ren vägledning från universums hjärta. Och vad säger den? Jo att kommunikation är nyckeln. Så länge du kommunicerar med dig själv och med andra och kommer fram till lösningar som känns bra för dig så är du på rätt väg. Så fortsätt bara med kommunikationen så blir allting bra. Det är när du tystnar och kommunikationen blir obefintlig som du blir sårbar. Att tänka högt är inte alltid fel.

Vad är dina styrkor eller vilka styrkor behöver du inplantera här?

Än en gång får vi budskapet till oss att vi bör lämna det förgångna bakom oss. Det är framtiden vi ska lägga fokus och energi på och det absolut säkraste och genuinaste sättet att ta oss framåt på är att vara oss själva. När du är dig själv, den du vill vara, ja då kommer du längst på din väg. Att vara sig själv gör även att du känner dig trygg i dig själv och då kommer healing kraften att vara som bäst för din egen hälsas skull också.

Styrkekort/budskapskort

När månen var ny i Vågen, alltså den 6 Oktober 2021 så startade faktiskt något fantastiskt. En ny romantisk cykel startade. Om du inte har märkt av den så mycket ännu så är det för att du har byggt på den de senaste 6 månaderna. Och i så fall så kommer resultatet av detta att komma inom kort. Iallafall under år 2022 känns det som. Det känns spontant som om mångas rosenfyllda drömmar kommer att gå i uppfyllelse detta år och det har med kärlek och relationer att göra. Det är helt klart. Någon kanske väntar på att den rätte ska dyka upp, någon kanske förlovar sig, någon gifter sig osv. Någon slags nystart som har med relationer att göra handlar det om helt klart iallafall. Kom ihåg vad jag sa nu. År 2022 blir ett år i kärlekens tecken. Och om ditt liv inte är så kärleksfyllt just nu. Se till att det blir det för 2022 är ett magiskt år för kärlek och relationer säger universum.

Vad ska vi manifestera i framtiden?

Gör plats för egenkärlek. Vad är egenkärlek för dig? Mina healingstunder som jag deltar i varje onsdag är nog den viktigaste källan där jag tankar egenkärlek. Jag går till ett spa hus varannan månad där jag får massage. Det är också ett ställe där jag tankar egenkärlek. Jag skulle vilja gå oftare ner till vattnet och meditera så det får jag bli bättre på. I sommar ska jag ta vara på min semester och ligga mer i solstolen och läsa andliga böcker. Jag har precis beställt Camilla Elfvings bok nu “Själens superkrafter” som jag precis har börjat läsa. Att läsa andliga böcker ger en så mycket boost i kärlekens tecken. Genom att göra positiva saker och ge dig själv positiva affirmationer  så påverkar du ditt öde åt det positiva hållet. Kom ihåg det. Och kom ihåg att du är värd det.

Varm kram från mig till er alla. Vi ses i veckans energier Annandag Påsk den 18:e April.

Annehlie