Okategoriserade

Energier för vecka 14 – Denna vecka handlar om kärlek!

Nu regnar det in kärlek över oss tror jag minsann

Ja lite turbulens här och var kanske det blir också men så är det ju alltid. Någon balans måste det väl vara säger universum med glimten i ögat. Men i stort sett så lyser hela denna vecka av kärleksfulla små meddelanden. Och det gjorde ju även nymåneläggningen i förra veckan så det här verkar vara en mycket härlig period vi har framför oss nu.

Astrologi

Ja även denna vecka har vi den fartfyllda Väduren med oss som Soltecken. Henne har jag berättat om tidigare så det hoppar jag över idag. Men om ni glömt bort beskrivningen på henne så kan ni läsa om henne både i veckans energier för 21 mars och i nymåneläggningen i förra veckan. Den här veckan ska hon samarbeta med jord, luft och vatten tecknen och främst så är det vatten tecknen som kommer att prägla veckan ihop med Väduren. Ja eld kan behöva lite känslor inblandat emellanåt, framför allt Väduren som är speciellt eldig av sig. De ser hur som helst ut att kunna samarbeta rätt så bra just denna vecka iallafall. Men vi tar det från början.

Väduren/Oxen

Vädurar och Oxar brukar samarbeta bra då Väduren ser till att det händer saker och att livet går framåt så att säga. Väduren sätter lite fart på tillvaron. Oxen dyker upp med sitt lugn och sitt strategiska sätt att tänka logiskt och sansat. Han är också planerande och framför allt när det gäller ekonomi så tänker han alltid logiskt, rätt och riktigt medan Väduren mer strör pengar för vinden som det eldstecken hon är. Men Oxen är också väldigt driven och vill framåt och han tar sig framåt också men med Vädurens energier så går det kanske lite fortare än det skulle gjort annars. Oxen är ett jordat tecken. Jord och eld samarbetar alltid bra med varandra.

Vädur/Tvilling

Därefter kliver månen över i Tvillingarnas tecken. Tvillingen är ett lufttecken och påminner om Vädurens energier i viss mån men på andra plan inte alls. Detta faktum präglar också mittveckan en del. Väduren och Tvillingen är båda fartfyllda och sociala och kommunikativa. Det går fort framåt på den väg du vandrar. Dock är Tvillingen mer ytlig än Väduren och vänder kappan efter vinden ofta medan Väduren mer står upp för det hon tycker och tänker och hon försvarar gärna de som är svagare och inte kan uttrycka sig lika bra som henne. På så vis är hon mer omtänksam. Tvillingen äger inte riktigt samma kvalifikationer. Tvillingen är också väldigt diskussionsbenägen. Sånt orkar inte Väduren med. Det ska kännas roligt och det ska gå undan. Långa diskussioner ger inte Väduren någonting. Ja mycket enar som sagt dessa två tecken men det som skiljer de åt gör att det lätt blir krockar och kalabalik. Så även i denna vecka ser det ut som på förhand.

Väduren/Kräftan

Slutet av veckan präglas mycket av Kräftans tecken då månen kliver över dit. Kräftan är familjär och det är ju faktiskt Väduren också även om den känslan är betydligt starkare hos Kräftans tecken. Kräftan ÄR familjen och verkligen ALLT kretsar kring familjen. Riktigt så är ju inte Väduren. Men efter en turbulent mittvecka med kamp mot Tvillingen så tycker nog till och med Vädurens energier att det är rätt skönt att luta sig mot Kräftans omsorgsfyllda famn och bara finnas där. Det är iallafall väldigt mycket Kräftans energier som visar sig i slutveckan. Kärlek, kärlek, kärlek kommer i massor. Kräftan är ju också väldigt känslig och i behov av bekräftelse och bekräftelse är ju också Väduren i behov av vilket ju skulle kunna leda till en fight om bekräftelse. Men jag ser inga som helst såna tecken här. Allt ser bara så lugnt och vackert ut. Men något händer i slutet av veckan?! Kan det vara någon form av bekräftelsebehov som krackelerar där? Eller är det det faktum att Lejonets måntecken dyker upp på söndag morgon och tar över efter Kräftan. Eld möter eld så att säga och bägge tecknen är envisa som synden.  Ja vi får väl se för nu startar vi kanaliseringen.

De yttre energierna/de utifrån kommande energierna

Här lyfter energierna taket kan man säga. Det är otroligt mycket tonårsenergier som ramlar in över dig denna vecka. Man kan ju förstå att Väduren smälter bra samman med dessa fartfyllda energier. Här kommer det fullt av kraft och energi men till och med här så är Kräftans fina och varma energier med och petar in massor av kärlek. Det regnar inte bara in energi över dig utan även MASSOR  av kärlek. Det är nya och härliga känslor som värmer dig nu och de vackra känslorna är verkligen växande. Jag tror att flera av er kan träffa er kärlek under denna vecka. Om du väntat på kärlek länge så kan det verkligen vara NU som kärleken dyker upp och gör stora fotavtryck i ditt liv. Det kan också  vara så att det blåser in massor av kärlek i ett förhållande som redan är påbörjat. Alla förhållanden kan få bensinstopp ibland och behöver då mer energi och mer bränsle för att fungera. Den här veckan kommer verkligen bränslet att leverera i så fall. Någon kanske är gravid och då kommer storken med massor av kärlek. KÄRLEK är iallafall helt klart lösenordet denna vecka.

Jag får också till mig i min kanalisering att det finns någon av er som läser min blogg som känt sig rädd och orolig tidigare över om partnern varit/är otrogen. Släpp den tanken säger universum. Du är trygg i er lilla bubbla och det finns inga sådana som helst tecken på någon otrohet. Det centrala kortet (som jag kommer att berätta mer om sen) berättar också för mig att det är eller har varit sådana tankar som oroat lite men universum bekräftar att den du älskar är dig trogen och den personen vill och önskar att vara dig trogen. Ni behöver bara finna glädjen och lekfullheten i ert förhållande. Ibland får jag upp specifika meddelande till en eller fler specifika personer. Så hände just nu känner jag.

De inre energierna/det undermedvetna

Här kommer resande kortet igen för andra veckan på rad. Detta kort fanns även med under vecka 12 men då kom kortet i de utifrån kommande energierna. Vad betyder då detta. Jo att du fortfarande reser i ditt inre. Du är på väg någonstans och det är bara du som egentligen vet vart du är på väg. På din väg har du drömmar och fantasier med dig men också drömmar om kärlek. Kanske du har blivit sårad många gånger i ditt liv och inte riktigt törs lita på att framtiden har något gott åt dig längre fram. Du vill så gärna tro på under men du har ofta svårt att se de små framstegen som du faktiskt gör. Resan går långsamt framåt och det är också meningen. Lösningen kommer. Men inte här och nu. Du behöver den här tiden för att analysera saker och för att landa. Det finns helt enkelt en del att tänka över nu en tid framåt. Jag får indikationer på att vanor behövs  förändras. Vad och var är dina begränsade vanor i just ditt liv?

Det kommer också att leda till olika beslut. En del jobbigare än andra beslut. Men de beslut du gör är alldeles nödvändiga och du kommer att upptäcka att de känns alldeles rätt i hjärtat när du genomför de. Du har nu lätt för att se ur fler synvinklar än bara din egen vilket gör att du tänker mer objektivt och analyserar saker på ett bättre sätt. Lita på din intuition här så blir allting rätt. Insikter kommer att komma till dig som gör att du kommer att känna att du går rätt väg nu.

Här känner du dig stark känslomässigt och även om du besitter en stark integritet så kommer du här att våga känna och visa dina känslor öppet och på ett ärligt sätt. Det viktigaste är att vara sann mot dig själv. Då är det också lättare att vara sann mot andra människor. Våga ge och våga ta emot kärlek så blir allt fantastiskt bekräftar universum. Wow jag blir nästan tårfylld av all kärlek som denna veckas energier levererar.

Starten på veckan

Ja veckan börjar verkligen i resandets tecken. Dubbla tonårsenergier ihop med resandekortet berättar verkligen om att du är på väg mot en ny, ljus och vacker framtid. Det är som att du har bestämt dig nu för att du ska ta dig framåt och inte stagnera. Än en gång får jag upp familjär kärlek så resandet verkar på något sätt ha att göra med kärlek och familj att göra för ganska många. Sök sanningen hos din sanna familj, hos den familj där du känner dig trygg och hemma så kommer du också att finna svaren på dina frågor. Och en sak till, relationer över lag verkar ha ett visst fokus just nu. Här möts verkligen eld och vatten på det absolut vackraste sätt man kan tänka sig.

Mitten av veckan

Som jag nämnt tidigare i inlägget så finns något att jobba med. Den här känslan av att ha blivit bestulen på något. Det kan handla om tid, känslor, handlingar, upplevelser eller möjligheter. Det är hur som helst nu som tidpunkten kommit för att jobba med den känslan, eller snarare tid för att jobba bort den. Den hör inte hemma här hos dig och den hör definitivt inte hemma här den här vackra och kärleksfyllda veckan. Kom ihåg att de flesta av just de här tankarna endast är hjärnspöken och de finns inte i verkligheten och just den här veckan bekräftar verkligen universum att det är hjärnspöken som leker med dig och inget som helst verklighetsförankrat finns i det.

Det bara forsar in budskap om kärlek som förstärker just detta. Öppna upp ditt undermedvetna och säg ja tack till det som du erbjuds. Du kommer absolut att känna av den här nya känslan av frid och ett lugn i ditt hjärta. Ge av din kärlek och du får kärlek tillbaka. Jag blir alldeles varm i hjärtat av dessa känslor som intar hela min kropp och själ just nu. När du blir ett med dig själv så kommer alla bra beslut att falla på plats. Lita på det. Ditt undermedvetna vet vad som är bäst för dig och när du går den rätta vägen så ska allting kännas rätt. Då är du rätt.

Slutet på veckan

Den är vacker och full av kärlek, Själv ska jag fira min dotter och min dotterdotter som fyller år med två dagars mellanrum så jag kan tänka mig att denna helg rymmer massor av kärlek. Om början och mittendelen på veckan kom med mycket kärlek så är det ingenting mot vad slutet av veckan har att erbjuda. Den är fylld av kärlek verkligen. Det är varm, vacker och växande kärlek jag ser här. Här hamnar du i balans och känner att du kan ge och ta emot kärlek i en balanserad mix. Det som denna slutvecka bekräftar är att du här har lärt dig att ta hand om dina känslomässiga behov vilket är en mycket viktig lärdom i livet. Du kan nu säga till dig själv att du är vacker och kraftfull. Ge uttryck för den fulländade visdom som du bär inom dig och gör det med lekfullhet och äkthet.

Denna slutvecka är så vacker att jag verkligen blir alldeles varm i hjärtat. Här finns så mycket harmoni och ett hav av överflöd i kärlek, känslor och balans. Det är inga övergående känslor som finns här och nu. Nej energierna berättar om djupgående lyckokänslor på själslig nivå. Allt känns bara så komplett just här och nu. Den bilden får jag upp. Och kom ihåg att lycka aldrig är beständig men nu är lyckan här så ta vara på den. Le, andas och bara var i känslan. Unna dig det.

Det sista som händer på veckan kan kännas oroande men måla inte upp scenarier redan nu. Det här kortet brukar komma upp när förändringar sker. När en renovering av något slag behövs eller en omorganisation. Ja då dyker det här kortet upp som gubben i lådan. Här startar ett helande. Kanske det är så att tankar och känslor som du burit inom dig kommer upp till ytan och exploderar. Kanske du tar beslut som du aldrig ens anat innan att du faktiskt skulle ta. Men här är det iallafall så att du faktiskt rensar ut det som känns falskt och oäkta i ditt liv. Du väljer att behålla ditt sanna jag.

Ibland förlorar vi viktiga saker i vårt liv när detta kort kommer upp men egentligen så sker allting för att det finns någonting bättre som väntar på dig. Du befrias från det fängelse du byggt upp helt enkelt. Det kan också vara så att du blir sjuk och det kan handla om en sån banal sak som att du blir förkyld och febrig och måste sjukskriva dig och du får mindre lön. Tornet behöver inte alltid vara drastiska saker som händer. Men tornet vill alltid påvisa saker för oss. Om vi förlorar något plötsligt så vill universum påvisa att vi gjort någonting på fel sätt. Om du exempelvis pressar dig på arbetet till bristningsgränsen och är den personen som tror att du fixar allt och lite till så blir du kanske sjuk och kanske du till och med blir riktigt sjuk. Jag har ju själv berättat tidigare om när jag blev riktigt sjuk i giftstruma på grund av stress. När kroppen säger “vila” och vi inte lyssnar – då kommer tornet som ett brev på posten.

För vissa glider tornet bara rätt igenom. Det var en sådan banal grej som en väldigt stressig dag på jobbet eller en hetsig diskussion med sambon som symboliserade tornet. Den kom och den drog. Så börja inte redan nu att fundera över vad tornet står för. Fokusera på det positiva denna vecka så kommer förmodligen tornet knappt att märkas. Fundera istället på den här frågan. Är du redo att se på dig själv och ditt liv med nya ögon?

Triologin

Det centrala kortet

Det centrala kortet är energierna som styr denna vecka. Det som styr dina tankar helt enkelt. Det känns som att dina tankar lätt blir negativa denna vecka. Helt i onödan eftersom den är så överfylld av hopp och glädje. Det kan kännas ibland som att allting flyter ihop till en tät dimma emellanåt. Du vet vad du vill innerst inne men samtidigt så känns det som att du inte alls vet vad du vill. Om någonting bra helt plötsligt händer i ditt liv så kan det vara så att du bara väntar på att det bra ska bytas ut mot någonting sämre. Ork och tid kan kännas långt borta ibland. Saker kan kännas som att det är för mycket besvär eller att det tar alltför lång tid för att vara värt att satsa på. Universum vill ge dig en ordentlig spark i baken och säga att dina rädslor inte har med någon som helst slags verklighet att göra. Du saboterar bara för dig själv genom att tänka så. Sluta upp att ens fundera över de tankarna. Lägg enbart energi på de känslor och tankar och den planering som får dig att må bra. Ta vara på de förmågor du har och låt de planteras för att gro så att du till slut kan få det som du längtar efter allra mest.

Utgångskortet/lärdomskortet

Du sitter på livets bok och livet har inte alltid varit så enkelt för dig och känslan jag får är att du försöker att utstråla styrka och makt i din yttre aura men godheten och det sårbara, det mjuka och det omhändertagande lyser ändå igenom. Vad vill då universum förmedla till dig här? Jo att det är bra och det är gott att ge mycket av sig själv men känslomässig lojalitet är inte alltid för det högsta bästa. Att vårda sina relationer är viktigt men det är också viktigt att se till att dina egna behov blir tillgodosedda på en känslomässig nivå. Det finns möjlighet till att lära om nu, gör om gör rätt. Om du tillgodoser dina känslomässiga behov så du själv mår bra först så är du också kapabel att både ta emot och ge andra så mycket kärlek och så mycket lärdom från det liv du redan levt och det liv du har framför dig.

Det dolda kortet/framtidskortet

Vad har vi då att förvänta oss av de kommande veckorna. Ja det känns som att vi får plocka fram brottarskorna eller boxningshandskarna och gå en runda i ringen med oss själva mot oss själva. Det tar tid att förändra sig själv och invanda sätt att tänka och agera på. För kom ihåg, det finns bara en enda människa som du kan förändra och det är dig själv.  Det handlar inte om lama kompromisser. Sånt har du sysslat med tillräckligt länge nu och det har ju inte fungerat särskilt väl. Men nu kommer mod, vilja, övertygelse och målmedvetenhet till dig. Du måste att  förhandla, kompromissa och medla. Nu är det dags att stå upp för dig själv och att stå på egna ben och när du förändrar ditt synsätt på dig själv så kommer också belöningarna. Ställ dig dessa frågor tyst till dig själv. Vad är du egentligen rädd för? Vilka rädslor har hindrat dig från att stå upp för dig själv? Är du redo nu att acceptera alla konsekvenser av ditt handlande?  Det viktigaste av allt just nu är nämligen att du är den bästa förebilden för dig själv.

Änglarnas vägledning

Vi är alla barn av universum och vi behöver alla kärlek, beröm och vägledning i våra liv. Ingen av oss är mer värd än någon annan och ingen av oss är starkare än någon annan. Vi är sårbara individer som alla vill hitta hem på något sätt. Det vi måste lära oss är dock att livet är en mix av bra och dåliga saker som händer i våra liv och det är när de dåliga sakerna sker som universum vill att vi ska lära oss något utifrån det som sker. Om vi inte tar till oss av det dåliga som sker, om vi blundar för det faktum vi ser framför oss och nonchalerar det. Ja då händer samma sak om och om igen, tills vi lärt oss. Det är då vi människor säger att “det dåliga alltid drabbar mig” men istället handlar det om att vi inte lärt oss att plocka miraklen ur våra misstag. Änglar och universum vill och önskar att vi ska använda våra misstag till att inspirera och stärka oss för att locka in vackrare stunder i vårt liv,  i vår framtid. Men bara du kan se till att det blir så. Bara du kan genomföra förändringen och se till att din framtid blir ljus och vacker och fylld av kärlek och värme.

Det blev en känslosam kanalisering idag med fokus på stor dos av kärlek och omtanke. Universum och änglarna hälsar att de hoppas att denna vecka ska bli ett startskott för kommande tid vi har framför oss. Ha det gott och ta hand om er så ses vi inte i nästa energiläggning om två veckor och innan dess fullmåneläggningen i Vågens tecken den 16 April.

Kram på er

Annehlie