Nymåneläggningar

Nymåne i Vädurens tecken

Tid!

Visst är det konstigt att det alltid fattas tid. Tid är nog det som jag önskar mig mest av allt just nu tror jag. Jag trodde att jag skulle hinna med att skriva ett extra inlägg innan nymåneläggningen till er och berätta om min fantastiska utbildning som jag är klar med nu. Men det får bli vid ett annat tillfälle.

En annan sak som jag vet att jag sagt tidigare som jag åter igen vill påminna er om är att gå tillbaka och läsa tidigare inlägg. Jag brukar försöka att hinna med att göra det och det lär jag mig massor av. Den här gången tog jag mig till exempel tid till att gå tillbaka och läsa Nymånen i Fiskarnas tecken som varit nu den senaste månaden. Vad berättade energierna om då och vad skulle vi ta med oss in i den här nymånefasen? Jo vi skulle lämna flexibiliteten bakom oss och vi skulle lära oss att prioritera och vi skulle ta med tålamodet in i Vädurens nymånefas. Vi fick även vägledning av änglarna att välja en ny riktning istället för att trilskas med att gå i gamla fotspår. Det var väl nymånen i Fiskarnas tecken i korta drag. Jag blev oerhört förvånad över vad klockrent allt universum berättade om stämde och det handlar om saker som jag aldrig trodde skulle få komma upp till ytan här och nu. Men än en gång. Universum vet bäst. Men nu har vi en nymåne i Vädurens tecken denna gång.

Väduren

Nu följer en fartfylld period i vårt liv. Det är full fart och ingen vila men det är så vi önskar ha det nu för en tid framåt. Vädurens energier är fartfyllda, så fartfyllda som det går nästan och det är nästan så att livet blir lite för socialt. Vädurens energier är impulsstyrda så när allting händer så händer det väldigt plötsligt. Tillvaron kan faktiskt bli väldigt stressig här men ändå på ett positivt sätt känns det som. Här kommer en period när vi är överallt och ingenstans typ samtidigt. Men det är entusiasm och varma känslor som styr oss. Ombytligheten är maximal. Ena dagen är vi där och nästa dag här. Allt och ingenting blir gjort här och allt sker med glimten i ögat.

Jag får upp mycket fartfyllda men varma, härliga och skrattande känslor denna nymåne period. Väduren har en förmåga att i ena stunden bry sig väldigt mycket om andra människor för att i nästa stund prioritera sig själv mest. Detta kan verkligen reta gallfeber på folk men hon gör det inte med vilja. Det bara sker liksom. Det är dessa energier som styr oss nu så vi får vara observanta på hur vi uppför oss under denna period. Här är vi öppna och trevliga när vi får känna oss som mittpunkten där vi får lysa upp vägen men om vi inte får ta plats eller om någon annan stjäl vår plats, ja då är inte Vädurens energier att leka med minsann.

Väduren intar dock en naturlig ledarroll så det brukar ordna upp sig till slut och man har alltid kul där en Vädur befinner sig. Ja summa summarum som man brukar säga, det är oerhört glada, härliga och fartfyllda energier som  ledsagar oss igenom kommande nymåneperiod.

Vad har månen att berätta då…

En sak som faktiskt är spännande är att de tre korten knyter an till varandra. Alla tre kort är nymåne kort. Bara det är ju helt fantastiskt. Det bekräftar ju faktiskt att denna nymåne är väldigt viktig. Men det är inte bara den lilla detaljen som fascinerar mig. Det första kortet är knutet till nymånen i Stenbocken (det hade vi i Januari), det andra kortet är knutet till nymåne i Vattumannen (det hade vi i Februari) och nu har vi nymånen i Väduren (Mars/April) och kort nr tre är nymånen i Tvillingarnas tecken (Maj/Juni).

Nymåneperioden står alltid för det nya i vårt liv. Nytt och fräscht. Allt är nytt. Tankarna är nya och handlingarna är nya och chanserna är nya. Universum vill verkligen stärka oss med att detta halvår (Januari till Juni 2022) är en viktig period i vårt liv.

Det hårda arbetet ger utdelning

Du har jobbat hårt, slitit hårt den sista tiden. Kanske för att få livet att gå ihop, kanske för att känna framtidstro och hopp trots att livet ibland känts tufft. Du har verkligen kämpat väl och nu är det dags att plocka ut belöningen. Stenbocken på bilden hoppar fram av glädje och det är så du ska känna nu också. Vi går in i en ny period i farten och fläktens forum och det är precis så du ska känna dig också. Om du inte känner så är det dags att plocka fram den sidan i dig för den här perioden som kommer nu, den är fantastiskt! Ta tillvara på den. Om du är den pessimistiska typen som har svårt att se att något gott kan komma ur saker och ting så är det nu dags att lämna den sidan bakom dig. Till och med Stenbockarnas jordade och lite mer försiktiga energier dras med i Vädurens farter här. Med fart kommer ofta glädje men det kan också uppstå prestationsångest så var försiktig. Försök att bromsa farten ibland även om Vädurens krafter öser på. De positiva sidorna som infinner sig under den här perioden är känslan av självständighet. Du kommer att känna att du klarar det mesta och lite till.

 

Släng in lite kärlek

Lite kärlek får fart på det mesta. Även där är Vädurens energier fantastiska. Om det är någon som är duktig på att ge och ta emot kärlek så är det Väduren. Här samarbetar de energirika eldskrafterna med luftens tecken och om du bara är beredd att släppa taget, släppa på spärrarna. Ge och ta emot kärlek och bygg sen kraft och energi på upplevelsen, ja där har du det färdiga konceptet sen. Nu kanske du tänker, hur ska det gå till? Kanske du inte upplevt kärlek på länge. Kanske det verkar helt hopplöst. Men universum lovar att om du tänker positivt och sensuellt så kommer det att komma massor av kärlek till dig.

Kärlek kan komma från så många olika håll. Det kan handla om en ny härlig kärlek som bara sveper in utan förvarning. Det kan handla om svalnande känslor som bara tar eld helt plötsligt. Det kan handla om kärleksfyllda gester från en annan person. Jag fick själv blommor och choklad av en förälder på mitt jobb härom dagen som tyckt att jag hjälpt henne och hennes familj så mycket. Jag blev jätteglad och det var verkligen kärlek för mig. Men den här nymåneperioden skvallrar om större kärlek än så. Mycket kärlek kommer det att komma. Så var beredd att ta emot men att också ge tillbaka. Kom ihåg att det du ger av dig själv kommer åter som en boomerang. Om du är negativ får du negativitet tillbaka. Är du positiv så får du positivitet tillbaka.

Kommunicera

Kom ihåg att det viktigaste av allt är att hålla igång kommunikationen. Kommunikationen är nyckeln till allt. Det är en av sakerna som jag lärde mig från förra nymånen och nu förstår jag universums budskap  som vi fick då bättre. Det finns saker som jag inte lyft upp till ytan, saker som stannat inom mig och grott och ett litet frö blev en stor växt till slut. Men när jag började att kommunicera så blev allting mycket lättare. Jag har förstått nu att kommunikationen är den viktigaste nyckeln till framtiden. Frågan är, har du förstått det? Universum ställer oss alla frågan. Titta in i din själ, din tvillingsjäl. Hon eller han som faktiskt är just du. Ställ dig sen frågan vad du vill. Ställ dig sen frågan hur du ska komma dit och slutligen, ställ dig frågan “Kommunicerar jag för att nå dit eller tänker jag bara saker inom mig själv?”. Att drömma om sina mål utan att kommunicera är som att försöka segla utan segel på ett stort och öppet hav. Det går inte.

Vilka budskap får vi idag

Vad ska vi lämna bakom oss?

Du ska släppa taget. Släpp taget om tankar och känslor att du inte kan, att du inte är värd saker eller att det du önskar är ouppnåeligt. Fånga istället in känslan av att du kan allt just för att du faktiskt är värd allt gott och allt du önskar är faktiskt möjligt att nå. Försök att inte planera så mycket. Var lite tokig och våga hoppa in i saker.  Du behöver inte alltid veta i förväg exakt vart du landar.  Sträck ut handen och be änglar och universum om hjälp så kommer du att hamna på rätt plats. Om bara hjärtat finns med när du släpper taget så kommer du att hamna på rätt plats per automatik. Släpp taget om kontrollbehovet för det är då som allt det vackra uppenbara sig.

Vad ska vi ta med oss i nuet?

Änglar och universum finns till för oss. Så gör också våra nära och kära i andevärlden. De följer oss i varje steg vi tar och de försöker verkligen styra oss i rätt riktning. Men om du ska få hjälp så måste du be änglarna om hjälp. De kan inte hjälpa dig om du inte ber om hjälp eftersom du har en egen vilja. Om du vill så kan du göra som jag, be ärkeänglarna om hjälp i dina meditationer. Själv är jag överbevisad. Jag har bett om så mycket hjälp med att få kraft och energi att orka ta mig igenom mina up and downs i min mediala utbildning och alltid när jag känt att jag legat typ död nere på marken så har hjälp kommit med kraft och energi från ärkeänglarna. Men det finns saker som jag aldrig bett om hjälp om. Kanske för att jag inte trott att det var möjligt med så höga önskningar. Men för inte så länge sen så bad jag om hjälp om något som jag önskat mig under flera år nu men som jag tvivlat på att ens ärkeänglarna ens kunnat hjälpa mig med. När jag bad om hjälp så fick jag hjälp. Så fantastiskt! Så var inte rädd för att be om hjälp. Under meditationen, säg till himlens alla änglar “hjälp mig med detta! Jag ber om hjälp”. Hjälp kommer att komma.

Vad ska vi ta med in i nästa nymåne!

Styrka får jag till mig här. Men inte vilken styrka som helst. Nej i den här styrkan ryms det så mycket. Tron på kärleken som jag sa, makten att spänna bågen och säga orden “Jag är bra nog och jag är värd det här”. Självständigheten. Ensam är inte alltid starkast men att vara trygg nog att våga lita på sig själv och vara självständig i sina beslut. Det är viktigt att ta med sig. Nästa nymåne är ju Oxen som infaller den 30 april. I April har vi två nymånar i samma kalendermånad. Magiskt bara det. Oxen är stark och envis och tar du dessutom med dig självständigheten in i nästa nymåneperiod så kommer du att stå stark och stadig på jorden i dina beslut. Wow vilken framtidstro just den här nymåneperioden utstrålar.

Änglarnas budskap

Kan budskapskortet bli tydligare. Du är redo!!! Det kanske känns som att du står där vid podiet ensam mot världen men egentligen så är det precis tvärtom. Du står där redo för att erövra världen, redo att erövra makten över ditt eget liv. Om du sträcker fram dina händer och om du ber om hjälp och om du tänker positivt så kommer vägen fram att bli mycket enkel. Allt omkring dig är så vackert och DU är vacker. Glöm inte det.

Ha en fantastisk Nymåne idag fredag den 1 April. Vi ses igen i veckans energier nästa vecka och så fort TID OCH RUM finns så lovar jag att berätta om min fantastiska mediala resa som jag gjort.

Kram på er. Vi ses på måndag.

Annehlie